עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע את זהלא מעניין ולא יקבע עם המסה נקייה או לא, מה שמבדיל בין מסה נקייה למסה מלוכלכת זה הפלוס הקלורי שלך. פלוס של 1000 לדוגמא יהיה מסה מלוכלכת מהסיבה שאתה תעלה הרבה במשקל אבל הרבה לטובת השומן.
חחח טוב לראות שאני לא היחידי שעדיין זוכר את זה 😛מאכל למסה?
יש כזה דבר?
אני מרגיש כאילו אווטאר אנג (כשף האוויר האחרון) שהקפיאו אותי ל- 100 שנה ופספסתי הרבה דברים.
זאת אומרת שלאכול במסהלא אמור להיות הבדל בין המאכלים בחיטוב ובמסה. גם בחיטוב אפשר לאכול חמאת בוטנים וטחינה וגם במסה אפשר לאכול פריכיות אורז וחסה. הצריכה הקלורית היא שקובעת את התהליך.
גם בחיטוב אתה לא צריך לדאוג כל כך לערך גליקמי. אתה לא מתכונן לתחרות, אתה פשוי רוצה לרדת או לעלות במשקל. גיוון ובקרה על הערכים זה מה שחשוב.זאת אומרת שלאכול במסה
פתיתם = לאכול אורז ?
הערך הגליקמי וסוג הפחמימה לא קובע ?
זוכר? זה אפילו לא זכר... זה במודה עכשיו.חחח טוב לראות שאני לא היחידי שעדיין זוכר את זה 😛
עשיתי בערך 10 רנים לכל העונות באווטאר, כשאת את הפרק האחרון בקרב נגד אוזאי ראיתי מינימום 100 פעם? אף פעם לא נמאס!זוכר? זה אפילו לא זכר... זה במודה עכשיו.
אני עד היום רואה מדי פעם את אווטאר.
עכשיו יש האגדה של קורה, ממש מעניין, זה המשך לאווטאר.
21.עשיתי בערך 10 רנים לכל העונות באווטאר, כשאת את הפרק האחרון בקרב נגד אוזאי ראיתי מינימום 100 פעם? אף פעם לא נמאס!
וכן האגדה של קורה ממש נחמד חחח אני בקרוב מסיים רן שלישי בערך
בן כמה אתה אגב שאתה עדיין מתעניינים בסדרות כאלה? 😛
אין ספק שבסדרה הזאת יש "לב" גדול והרבה מסרים, הסדרה הכי טובה שהייתה!21.
אבל לסדרות האלו אין גיל.
יש שם הרבה מוסריות בסדרה, הציטוטים העתיקים האלו מאוד מסקרנים ויש להם הרבה משמעות.
כל הסדרה הזאת היא סיפור של אמונה, דרך-חיים, רוחניות, אומץ, חרטה, שמחה, עצב.
היא סידרה שאשכרה נוגעת ללב.
במיוחד המשפטים של דוד אירו מהעונה הראשונה (הדוד של צוקו אם אני לא טועה), הדמות מעבירה מסר טהור על רוחניות, סובלנות ובכללי גם משפטים שאם תיישם אותם במציאות הם יעזרו לך בחיים האמיתיים.
אני מאוד התחברתי לסדרה הזאת.
חחחח כן, מסכן.אין ספק שבסדרה הזאת יש "לב" גדול והרבה מסרים, הסדרה הכי טובה שהייתה!
ודוד אירו היה האהוב עליי תמיד אהבתי את משפטי "החכמה" שלו חחח
ואם כבר מדברים על אירו אז הוא גם הופיע באגדה של קורה בעולם הרוחות. מסכן פותח האשכול הפכנו לו את האשכול לאשכול של אווטאר 🤣
פרק הנשיקה הכל כך מיוחלת!חחחח כן, מסכן.
לא תקום עוד סדרה כזו כמו אווטאר.
צריך אנשים עם נשמה מאוד גדולה וטהורה כדי לכתוב כזה סיפור.
בפעם הראשונה שראיתי את פרק הסיום, עוד שניה בכיתי...
זה BEAST810 מהפוורם השני ?עשיתי בערך 10 רנים לכל העונות באווטאר, כשאת את הפרק האחרון בקרב נגד אוזאי ראיתי מינימום 100 פעם? אף פעם לא נמאס!
וכן האגדה של קורה ממש נחמד חחח אני בקרוב מסיים רן שלישי בערך
בן כמה אתה אגב שאתה עדיין מתעניינים בסדרות כאלה? 😛
איזה פורום שני? אני לא מגיב בפורומים אחרים למעט זה מידי פעם כשיש לי זמן!זה BEAST810 מהפוורם השני ?