הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת סדר

אלי גור

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
-32
42
1
יש לי תוכנית אימונים קבועה ולפעמים המתקן שאני צריך תפוס אז זה בסדר שאני מדלג לתרגיל הבא ואחרי זה חוזר אליו או שלחכות שהמתקן יתפנה?
וגם בכללי הסדר שרשום בתוכנית באמת משנה?
ועוד שאלה אחרונה זה נכון שדדליפט ודדליפט סטיף עובדים על הגב?
וגם על אילו עוד שרירים זה עובד?

זה דיי משנה, כי ברגע שתתחיל משרירים אחרים ותשאיר את התרגילים החשובים לסוף - עצימות האימון תפגע.

דדליפט עובד על 70-80% משרירי הגוף.

• פותח/ת השרשור
זה דיי משנה, כי ברגע שתתחיל משרירים אחרים ותשאיר את התרגילים החשובים לסוף - עצימות האימון תפגע.

דדליפט עובד על 70-80% משרירי הגוף.
לא התכוונתי שאני עובר לשריר אחר התכוונתי שאני עובר לתרגיל הבא באותו השריר ואחרי זה חוזר לקודם.
האם זה גם משנה?

עדיף שתעבור לשריר גדול אחר ולא להתחיל מתרגיל עזר. ברגע שתתחיל מתרגיל עזר זה יפגע לך בביצועים בתרגילים הראשיים.

נערך לאחרונה:
זה תלוי מאוד בתרגיל עצמו. אם ספת הבנצ' פרס תפוסה ואתה מתחיל במקום עם פרפר בכבלים, זה בעייתי.
אם עשית בנצ' פרס ונשארו לך שני תרגילי חזה, פרפר בכבלים ולחיצת חזה בשיפוע עליון, למשל, ואתה מתחיל בלחיצה במקום בפרפר, זה פחות קריטי.
בכל מקרה, גם אם המתקן תפוס אפשר להיכנס סט-סט או פשוט לנהום על הבחור עד שהוא מתרחק.
וכן, דדליפט עובד, בין היתר, על שרירי הגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית