הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוז שומן

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
יש בעיה להתחיל סייקל ראשון באחוז שומן גבוה. נגיד 17-18?
1.75. משקל 74.
הייתי שמח לקרוא לגביי זה לא מצאתי בנעוצים

יש בעיה להתחיל סייקל ראשון באחוז שומן גבוה. נגיד 17-18?
1.75. משקל 74.
הייתי שמח לקרוא לגביי זה לא מצאתי בנעוצים
בהחלט כן. בסייקל סטנדרטי תתרחש המרה מוגברת של טסט לאסטרוגן. ההמרה תתרחש ביתר שאת כאשר אחוז השומן גבוה מאחר וצפיפות אנזים הארומטז האחראי לאותה המרה גבוהה יותר בריקמת השומן. מעבר לכך, במהלך סייקל שמטרתו צבירת מסה עלולה להיות עלייה חדה בצבירת נוזלים. צבירת הנוזלים מכבידה על המערכת הקרדיו-וסקולרית ובאה לידי ביטוי בעלייה ניכרת בלחץ הדם שתזיק למערכת הקרדיו-וסקולרית.
בניצה אישית, אם בגובה 1.75 אחוז השומן שלך הוא כ-18% ואתה שוקל בסה"כ 74Kg, מסת השריר שלך מאוד נמוכה. אני לא רואה סיבה להתחיל שימוש בסטרואידים אנבוליים בשלב כזה של הגדילה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי מה עליי לעשות. להמשיך להתאמן חזק ? כי לא עולה ממש במשקל קצת תקוע עליתי מאז שהתחלתי 10 קילו
בן 31 אהה ותודה טום.

אוקיי מה עליי לעשות. להמשיך להתאמן חזק ? כי לא עולה ממש במשקל קצת תקוע עליתי מאז שהתחלתי 10 קילו
בן 31 אהה ותודה טום.
יכול להיות שיש בעיה בתזונה או באימונים. אתה מוזמן להעלות תפריט תזונה ותכנית אימונים.
בנוסף, כדאי במקביל לערוך בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא.

• פותח/ת השרשור
אין לי תפריט קבוע. משתדל שבכל ארוחה יהיה פחמימות. וחלבון.תוספת של גיינר פעמיים ביום.
לגביי האימונים. סוג של abc 5 פעמים בשבוע
בדיקת דם איזה בדיוק לעשות לא הבנתי.
ואני משתמש בקראטין צריך לסיים קודם את זה איך אני מבקש בדיקת דם כזאת ? תום יש מצב שאולי יש לי יצור טסט נמוך וזה מעקב גדילה. למרות שאני בן 31
?
איזה בדיקת דם לבקש מהרופא ?

נשמע שאתה צריך להתאפס על הבייסיק. שמישהו שואל אותך על התזונה שלך אתה צריך מיד לירות : קלוריות \ פחמימות \ חלבונים \ שומנים.
לגבי אימונים - תשאל את עצמך בכנות - כמה חזק אתה מתאמן - על סייקל זה אמור להיות עוד יותר קשה. כמה האימונים שלך ממוצים עד הסוף.

אחוז השומן שלך לדעת המומחים פה הוא גבוהה ואני לא מערער על התשובות שלהם. אבל יש כאן מרגיב גנטי - יכול להיות שגם יהיה בסדר. לא הייתי נלחץ מדי מאחוז השומן. מה שכן - לרדת באחוז השומן זה די פשוט, אז אתה יכול להוריד קצת ולהיות על הצד הבטוח.

הסייקל מגיע אחרי שהכל מתוקתק - אוכל \ מנוחה \ עצימות.

• פותח/ת השרשור
תודה קודם כל
1אין לי משקל דיגיטלי בבית אבל אני משתדל לאכול 6 ארוחות כולל הגיינר
שיש שם פחמימה וחלבון.עובר את ה170 גרם חלבון ביום. ולפחות 250 גרם פחמימה פלוס מינוס
לגביי האימונים מתאמן כ5 פעמים בשבוע.
משתדל לתת הכל.לא יורד מ8 חזרות.
4 סטים על התרגילים המורכבים. כל היתר 3 סטים
חשבתי לעשות בדיקת דם שתגיד לי כמה הטסט שלי. אולי הוא נמוך בגלל זה ההתקדמות איטית או שאני סתם הוזה.
רצוי להודות שכבר עליתי 10 קילו בשנה וחצי

עשר קילו בשנה וחצי זה לא רע בכלל, למרות שזה יכלול בתוכו כמובן שומן.
כדאי לעבוד עם משקל לפחות שבוע שבועים בכדי להבין מה קורה איתך בדיוק מבחינה תזונתית, זה חשוב.

בדיקות דם תמיד טוב לעשות...

בכל אופן, על סייקל אתה תצטרך לאכול יותר...
אני לא מאלה שמעודדים לסייקלים, אז ההמלצה שלי זה תמשיך טבעי עוד שנה שנתיים לפחות. תתמקצע גם באימונים וגם בתזונה. סייקלים אפקטיבים רק על אנשים שכבר בפנים מספיק זמן ויודעים איך להוציא מהסייקל את המקסימום, אחרת לא שווה כמה תזריק.
עוד פעם, לא מעביר ביקורת, כי באמת אני לא יודע איך אתה מתאמן ואוכל - זה רק אתה יודע. אני כן יודע שצריך כמה שנים טובות במשחק לפני שעוברים לצד האפל.
ובנימה אופטימית ומבלבלת משהו, 31 זה אחלה גיל להתחיל סייקל...

• פותח/ת השרשור
שוב תודה על כל הידע שהסברת. אני רק לא מבין איזה בדיקת דם לבקש מהרופא. בשם המקצועי שלי זה אנדרוקולוגיות משהו כזה ?

כן. אנדרוקולוג.
רופא המשפחה בדרך כלל מפנה, לבדיקה הורמונלית. גם בדיקות הדם צריכות לכלול בדיקה של הורמונים. רק לבקש...

וואלה אין קשר קריאטין ארגנין. תתאמן גם ... אתה רוצה לראות מה המצב באמת ביום יום, אז תן תמונה אמיתית. צריך להיות בצום רק 8 שעות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית