עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש מישהו שהכין אחד בעצמו אני אשמח לפירוט לגבי איפה אפשר למצוא גלגל בקוטר המתאים. האופציה היחידה שעלתה לי בראש זה הום-דיפו, אבל לא מתחשק לי לנסוע לאחד רק בשביל לגלות שאין להם משהו מתאים.
אתה חי???התבלבלת אחי, זו שאלה לפורום נשים.
אתה חי???
חמאס פרצו לו למשתמש...קאמבק הלילה?
אם זה היה מגיע מיהודי זה אולי היה פוגע בי, אבל מכיוון שאתה גוי שעלה לא"י על אוניית קיטור אני מרגיש בסדר.התבלבלת אחי, זו שאלה לפורום נשים.
~בעצם התכוונתי למה שאמרתי, וכנראה באמת נפל לך מוט על הראש~זה עולה כ50 ש"ח, למה אתה מתעקש לשחק בבוב הבנאי?
התגעגעת? 😘
אפשר להכין AB Roller בקלות על ידי שימוש ב- Barbell עם משקולות קטנות בצדדים ללא הוצאה כספית. ככל שקוטר המשקולות יהיה קטן יותר, עצימות התרגיל תעלה.
אני צוחק... פשוט מת לקנות ברבל ו-200Kg + ספסל לחיצה איכותיים וללחוץ מהבוקר עד הלילה (עד יום מותי). ופתאום הגעת והצעת ברבלים בחינם... ניסיתי... 😉ועל מה אתה מרכיב את המשקולות הקטנות? סביר להניח על Barbell או מוטות קצרים של Dumbbell's שכבר יש ברשותך 😃
זה אומר שהלוג "שמן,רוסי,אבל יותר חזק ממך." חוזר לפעולה?התגעגעת? 😘
מי שלא יודע להתנהג - ימצא את עצמו בחוץ.
@coldfire ידידי הגוי(?), אני שומר עלינו ממוטות מתעופפים 😳
זה אומר שהלוג "שמן,רוסי,אבל יותר חזק ממך." חוזר לפעולה?
אני אמור לדעת מי הסלב?חשבתי שכבר התרגלת לחוש ההומור של הגמד. כנראה הוא לא בנה את זה בצורה הדרגתית מספיק.
אני אמור לדעת מי הסלב?
😱התבלבלת אחי, זו שאלה לפורום נשים.
עד אז..עדכן אותנו בשיאך האישיים הנוכחיים,לא סביר שיהיה לי כוח לעדכן אותו. ויש פה יותר מדי אנשים חזקים, צריך לשנות את השם שלו.