הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מיואש כבר מהתכניות

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום אני בן 21 מתאמן במכון כושר 4 חודשים
אני מבצע את תוכנית ab ארבע פעמים בשבוע אני צריך תוכנית טובה למסה אני פשוט לא מבין בעניין החזרות ודברים כאלה יש אפשרות לתכנית או שפניתי למקום לא לדברים האלה?
תודה לעוזרים

אף אחד לא יכתוב לך תוכנית מדוייקת פה זה תלוי בהמון משתנים ודברים ובדר"כ זה גם מוצר שעולה כסף , אז יש לך א. אופציה לקבל תוכנית כזאת + תוכנית תזונה בייעוץ האישי.
או אם אתה רוצה לבנות לעצמך בחינם תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל ולהבין בעצמך מה לעשות ומה לא

תשמע , כל תוכנית אימונים שמכבדת את עצמה חייבת לכלול את תרגילי הבסיס.

סקואט , בנצ פרס, דדליפט, לחיצה מעל הראש.
ובנוסף לזה מתח כבד וחתירות.

תקרא קצת בפורטל על חשיבות התרגילים האלה.

כדאי לך ללמוד אותם זה ישדרג לך את התוכנית אימונים

הייתי ממליך לך באמת אם אין לך כוח לשבת על התחת לקבל פה את היעוץ האישי כמו שמנהל הקרוספיט כבר המליץ לך (חבר'ה עם הרבה ניסיון וידע) , אם אתה מעדיף לישמור את הכסף בכיס זה יצריך מימך בכל זאת את הישיבה על התחת ולהתחיל ליקרוא ולהבין איך הדברים זזים בתחום הזה , זה לא רק דבר אחד שצריך להשקיע בו "אימונים" ושם זה נגמר , אם לומר את האמת זה החלק הכי קל והכי כפי בתהליך , ישנם עוד המון אלמנטים שצריך להשקיע בהם ולבצע אותם בצורה מאוד מדיוקת שהם אפילו יותר קריטים מאשר האימון עצמו , כמו לדוגמא :תפריט מאוזן הייטב ומחושב טוב, שינה טובה של 8-10 שעות בלילה , סיפוק כל המינרלים והויטמנים שנחוצים לגוף שאנו לא מקבלים רק באוכל וכו. תחליט בעצמך מה אתה מעדיף (מניסיון אישי שלי , הדרך הכי טובה היא להתחיל לבד ליקורא וולמוד ולחקור בעצמך ולא מישהו מאכיל אותך בכפית בלי שתבין למה עושים כל דבר ולמה אוכלים ככה ולמה מתאמנים ככה , יעוץ אישי או כל מאמן כושר אחר לא ילמד אותך לדוג לבד הוא רק יתן לך את הדג).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית