עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה חבר ! בהצלחה גם לך .. 👏ניראה אש מעורר מוטיבציה
אני בחיטוב עם גירעון קלורי מאוד קטן של 200-300 קלוריות .אתה בחיטוב נקי או משתמשים בחומרים וכאלה אחי?
אני אסביר לך בקצרה את התהליך של החיטוב שלי - מתי הוא התחיל עם כמה א"ש וכו' .אני בדיוק מתחיל חיטוב אחרי מסה קצת מלוכלכת ורוצה לשמר כמה שיותר שריר, וחשבתי על גירעון של 200-300 כמו שציינת
שעשית ב 3 חודשים האחרונים.. אמור להיות בערך ק"ג ירידה בחודש אם כך, נכון?
יש לי להוריד סביבות ה 6 ק"ג ואני מעוניין כמה שפחות לפגוע במסה..
פצצה תודה על ההסבר המורחב 🤩
אני כרגע על 20 א.ש, משקל - 76 (היום בבוקר 75.8) והיקף בטן על הפופיק 93 ס"מ בערך.
היקף יד - 38.3 בערך.
הייתי במשך חודש על גיינר וחודשיים על קריאטין ואני כבר שבוע בלי קריאטין ושבועיים בלי גיינר..
מקווה מאוד לרדת בהרבה נוזלים כי אני עושה שבוע נטרלי בשבוע הבא ולאחר מכן מתחיל חיטוב בגירעון גלורי של 200-300.
מקווה לרדת ל 12-13 אחוזי שומן.
ומקווה לא לרדת הרבה בהיקף יד 🙄 אגב, אמרת שהשתמשת בקלן.
יש בזה סיכון בריאותי?
אני משתדל לא לחשוב על חומרים אבל אולי יש כאלה שפחות מזיקים..?
חתיך דוגמן אשששששששששש!
תודה רבה ,אחוז השומן נמוך, אבל קלן לא מספיק אנטי-קטבולי בכדי לשמר מסת שריר תחת גירעון קלורי שכזה ולאורך זמן.
עכשיו מסה והרבה. יהיה קשה בגלל הגובה ובגלל הצורך להכניס כמויות אוכל גבוהות. בהצלחה.
וואייי בגלל התגובה הזאת אתה לא מבין כמה חיפשתי אחורה את התמונה שלי שהייתי בשיא המאסה שלי לפני הניתוח .תן תמונה מלפני חיטוב
בחולצה ? אני לובש את אותן חולצות כמו שלבשתי לפני - פשוט הם פחות צמודות - כי יש פחות מסה .לא הראלי ששרפת שריר אחי , הכל סבבה ... השומן הזה עושה אותך גדול מה שבעצם אחרי חיטוב אתה מבין שזה סתם .
ירדת מידה בחולצות נכון ?
כן זה מה שהתכוונתי .בחולצה ? אני לובש את אותן חולצות כמו שלבשתי לפני - פשוט הם פחות צמודות - כי יש פחות מסה .
אבל בגינ'ס ירדתי למידה 34 במקום 36/38 שהייתי לפני .
כל אזור המותן / בטן ירדו בצורה משמעותית מעל 10 ס"מ היקף .
כמה א"ש לדעתך ?אחוז השומן נמוך, אבל קלן לא מספיק אנטי-קטבולי בכדי לשמר מסת שריר תחת גירעון קלורי שכזה ולאורך זמן.
עכשיו מסה והרבה. יהיה קשה בגלל הגובה ובגלל הצורך להכניס כמויות אוכל גבוהות. בהצלחה.
נמוך מספיק בכדי להתחיל מסה. יכול היה להיות נמוך יותר אם מסת השריר היתה יותר גבוהה.כמה א"ש לדעתך ?
עוד שבועיים מתחיל מסה ובענק ! 🤩🤩🤩🤩נמוך מספיק בכדי להתחיל מסה. יכול היה להיות נמוך יותר אם מסת השריר היתה יותר גבוהה.
אותי באופן אישי לא מרשים לראות קוביות על סת שריר נמוכה מאוד. היה והיית ממשיך לחטב היית מגיע לשם. לכן עכשיו הזמן להתחיל לאכול ולגדול... 😋🍴