הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לקראת סוף חיטוב ( 3 שבועות אחרונים ) מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה בחיטוב נקי או משתמשים בחומרים וכאלה אחי?
אני בחיטוב עם גירעון קלורי מאוד קטן של 200-300 קלוריות .
3 חודשים ראשונים זה היה נקי ללא חומרים
לאחר מכן עוד חודש וחצי עם : קלן ( משכתי לחודש וחצי עם קטוטיפן )
ובחודש וחצי האחרונים עד היום אני משמר את זה כמה שיותר עם אותה תזונה כדי לא לעלות בא"ש שהגעתי אליו .
עוד חודש חוזר למסה על אותו עיקרון עם פלוס קלורי של 300-400 קלוריות ליום - מסה איטית ואיכותית .
לא כמו פעם שהייתי אוכל כל מה שבא ליד ( כולל גאנק' פוד וכו ) .
מקווה לעלות כמה שיותר מסת שריר עם כמה שפחות א"ש .

אני בדיוק מתחיל חיטוב אחרי מסה קצת מלוכלכת ורוצה לשמר כמה שיותר שריר, וחשבתי על גירעון של 200-300 כמו שציינת
שעשית ב 3 חודשים האחרונים.. אמור להיות בערך ק"ג ירידה בחודש אם כך, נכון?
יש לי להוריד סביבות ה 6 ק"ג ואני מעוניין כמה שפחות לפגוע במסה..

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק מתחיל חיטוב אחרי מסה קצת מלוכלכת ורוצה לשמר כמה שיותר שריר, וחשבתי על גירעון של 200-300 כמו שציינת
שעשית ב 3 חודשים האחרונים.. אמור להיות בערך ק"ג ירידה בחודש אם כך, נכון?
יש לי להוריד סביבות ה 6 ק"ג ואני מעוניין כמה שפחות לפגוע במסה..
אני אסביר לך בקצרה את התהליך של החיטוב שלי - מתי הוא התחיל עם כמה א"ש וכו' .

התחלתי עם הנתונים הללו - התהליך של החיטוב התחיל בתאריך : 16/12/2013
משקל : 96 ק"ג .
א"ש : 18-20% ( הקליפור של IsraelBody אמר 15% אבל הוא שקרן רציני )
היקף יד : 41 ס"מ
היקף בטן / מותן : 93 ס"מ . ( וזה היה כשהוא מדד לי מעל הטבור ב-ס"מ , במציאות מודדים ממש על הטבור ולדעתי זה היה 94-95 ס"מ )

הם ממש חובבנים שם בישראל בודי מבחינת לבנות תפריטים מדידות וכ'ו למרות כל ה-"תארים" שיש ליועצי תזונה שלהם .
אז התחלתי ב-3 חודשים הראשונים לאכול די נכון - אומנם לא כמו בתפריט אבל פחות לאכול בחוץ וזה .
ירדתי די נחמד עד לכיוון ה- 88-89 ק"ג .
קח בחשבון שהייתי מפוצץ נוזלים כי הייתי שותה גם גיינר באותה תקופה ומלא Pre-Workouts וקריאטנים וכ'ו .
אז זאת הייתה הירידה הדרסטית הראשונה .

לאחר 3 חודשים (בתאריך : 01/04/2014 ) החלטתי שאני מתחיל להשתמש בקלן ולמשוך אותו ל-חודש וחצי .
כמובן לפני שהתחלתי בניתי לעצמי תפריט שאני אדע שאני יאהב ויהיה טוב מבחינת : שומנים, חלבון , קלוריות , פחמימה .
העלתי את התפריט שלי פה לפורום של " תזונה ואימונים " @yogevnn הנחמד עזר לי נורא בלשנות את התפריט כי היה חסר שומנים ועוד כמה דברים.
פה הייתה הירידה המשמעותית - גם כי לא חרגתי במילימטר מהתפריט ממש הייתי מדויק ברמת פרפקציוניסטיות וירדתי לסביבות ה- 83-84 ק"ג.
אומנם איבדתי קצת שריר וכו' כי אין מה לעשות - זה לא סטרואידים בכל אופן וקשה לשמר שריר ברמת ה100% בחיטוב תמיד מאבדים כשטבעיים .

סיימתי את התקופה עם הקלן ב- 20/05/2014 , ועד היום אני עובד על אותו תפריט וירדתי לכיוון ה-82 ק"ג ונשאר על זה עד חודש הבא שאתחיל את המסה כי הגעתי לאן שרציתי +- .

הנתונים שלי עכשיו הם :
משקל : 82 ק"ג .
א"ש : 12-13%
היקף בטן / מותן : 81 ס"מ . ( אם אני מודד ס"מ מעל הפופיק כמו שמדדו לי בישראל בודי זה 77 ס"מ )
היקף יד : 38 ס"מ 👎

בגדול ? גירעון קלורי של 200-300 גרם אמור להיות עד 1 ק"ג בחודש .
למרות שלפעמים בחודשים הראשונים זה יכול להיות יותר עקב נוזלים וכ'ו שצברת במסה .

פצצה תודה על ההסבר המורחב 🤩

אני כרגע על 20 א.ש, משקל - 76 (היום בבוקר 75.8) והיקף בטן על הפופיק 93 ס"מ בערך.
היקף יד - 38.3 בערך.

הייתי במשך חודש על גיינר וחודשיים על קריאטין ואני כבר שבוע בלי קריאטין ושבועיים בלי גיינר..
מקווה מאוד לרדת בהרבה נוזלים כי אני עושה שבוע נטרלי בשבוע הבא ולאחר מכן מתחיל חיטוב בגירעון גלורי של 200-300.
מקווה לרדת ל 12-13 אחוזי שומן.
ומקווה לא לרדת הרבה בהיקף יד 🙄 אגב, אמרת שהשתמשת בקלן.
יש בזה סיכון בריאותי?
אני משתדל לא לחשוב על חומרים אבל אולי יש כאלה שפחות מזיקים..?

• פותח/ת השרשור
פצצה תודה על ההסבר המורחב 🤩

אני כרגע על 20 א.ש, משקל - 76 (היום בבוקר 75.8) והיקף בטן על הפופיק 93 ס"מ בערך.
היקף יד - 38.3 בערך.

הייתי במשך חודש על גיינר וחודשיים על קריאטין ואני כבר שבוע בלי קריאטין ושבועיים בלי גיינר..
מקווה מאוד לרדת בהרבה נוזלים כי אני עושה שבוע נטרלי בשבוע הבא ולאחר מכן מתחיל חיטוב בגירעון גלורי של 200-300.
מקווה לרדת ל 12-13 אחוזי שומן.
ומקווה לא לרדת הרבה בהיקף יד 🙄 אגב, אמרת שהשתמשת בקלן.
יש בזה סיכון בריאותי?
אני משתדל לא לחשוב על חומרים אבל אולי יש כאלה שפחות מזיקים..?

קודם כל שיהיה לך בהצלחה בחיטוב , אני אישית עברתי לא קצת ימים שאני ממש "דודא" לאכול איזה פרה + עגל בפיתה והחזקתי את עצמי.
עשיתי לי רק יום אחד שהוא יום צי'ט וגם ביום הזה אך ורק ארוחה אחת - לא כל היום לאכול כפי יכולתך .
לא קל - אבל שווה את המאמץ .

בנוגע לקלן , חלק יגידו לך א' חלק יגידו לך ב' .
תקרא כאן :
http://www.kilogram.co.il/127/clen-קלן-המדריך-השלם/

בעיקרון ? התופעות לוואי די נכונות - בעיקר : לחץ דם קצת גבוה מהרגיל , דופק מואץ , רעידות בידיים
צריך לשתות המון מים : 3-5 ליטר ביום כדי לא לקבל כאבי ראש וכו' .

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן אחי - תעבור על המאמר הוא מדוייק חבל על הזמן .

אחוז השומן נמוך, אבל קלן לא מספיק אנטי-קטבולי בכדי לשמר מסת שריר תחת גירעון קלורי שכזה ולאורך זמן.
עכשיו מסה והרבה. יהיה קשה בגלל הגובה ובגלל הצורך להכניס כמויות אוכל גבוהות. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חתיך דוגמן אשששששששששש!
אחוז השומן נמוך, אבל קלן לא מספיק אנטי-קטבולי בכדי לשמר מסת שריר תחת גירעון קלורי שכזה ולאורך זמן.
עכשיו מסה והרבה. יהיה קשה בגלל הגובה ובגלל הצורך להכניס כמויות אוכל גבוהות. בהצלחה.
תודה רבה ,
ידוע שאיבדתי המון שריר אין לי שום ספק - אבל גם איבדתי את כל ה״כרס״ גאנ׳ק שהייתה לי שזה מה ששאפתי .
להכניס כמויות גדולות של אוכל זה קטן עליי.
אין לי בעיה לאכול כל שעתיים כוס אורז עם 200 גרם חזה עוף 😃
עכשיו מסה נקייה למשך תקופה ארוכה 😃

• פותח/ת השרשור
תן תמונה מלפני חיטוב
וואייי בגלל התגובה הזאת אתה לא מבין כמה חיפשתי אחורה את התמונה שלי שהייתי בשיא המאסה שלי לפני הניתוח .
פה אני שוקל 97 ק"ג . 😃 מה אומרים ?

קבצים מצורפים

• 51c9ce4a7201dc0a1.jpg
    51c9ce4a7201dc0a1.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 180
  • 51c9ce4a7201dc0a2.jpg
    51c9ce4a7201dc0a2.jpg
    KB 30.7 · צפיות: 201
  • 51c9ce37716822351.jpg
    51c9ce37716822351.jpg
    KB 29.7 · צפיות: 193
  • 51c9ce37716822352.jpg
    51c9ce37716822352.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 183
  • 51c9ce37716822353.jpg
    51c9ce37716822353.jpg
    KB 22.5 · צפיות: 176
לא הראלי ששרפת שריר אחי , הכל סבבה ... השומן הזה עושה אותך גדול מה שבעצם אחרי חיטוב אתה מבין שזה סתם .
ירדת מידה בחולצות נכון ?

• פותח/ת השרשור
לא הראלי ששרפת שריר אחי , הכל סבבה ... השומן הזה עושה אותך גדול מה שבעצם אחרי חיטוב אתה מבין שזה סתם .
ירדת מידה בחולצות נכון ?
בחולצה ? אני לובש את אותן חולצות כמו שלבשתי לפני - פשוט הם פחות צמודות - כי יש פחות מסה .
אבל בגינ'ס ירדתי למידה 34 במקום 36/38 שהייתי לפני .
כל אזור המותן / בטן ירדו בצורה משמעותית מעל 10 ס"מ היקף .

בחולצה ? אני לובש את אותן חולצות כמו שלבשתי לפני - פשוט הם פחות צמודות - כי יש פחות מסה .
אבל בגינ'ס ירדתי למידה 34 במקום 36/38 שהייתי לפני .
כל אזור המותן / בטן ירדו בצורה משמעותית מעל 10 ס"מ היקף .
כן זה מה שהתכוונתי .
בכל מקרה יפה אחי עכשיו מאסה נקייה

• פותח/ת השרשור
כמה א"ש לדעתך ?

כמה א"ש לדעתך ?
נמוך מספיק בכדי להתחיל מסה. יכול היה להיות נמוך יותר אם מסת השריר היתה יותר גבוהה.
אותי באופן אישי לא מרשים לראות קוביות על סת שריר נמוכה מאוד. היה והיית ממשיך לחטב היית מגיע לשם. לכן עכשיו הזמן להתחיל לאכול ולגדול... 😋🍴

• פותח/ת השרשור
נמוך מספיק בכדי להתחיל מסה. יכול היה להיות נמוך יותר אם מסת השריר היתה יותר גבוהה.
אותי באופן אישי לא מרשים לראות קוביות על סת שריר נמוכה מאוד. היה והיית ממשיך לחטב היית מגיע לשם. לכן עכשיו הזמן להתחיל לאכול ולגדול... 😋🍴
עוד שבועיים מתחיל מסה ובענק ! 🤩🤩🤩🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית