ייעוץ תפריט במסה - ועדיין משמין. עזרה בבקשה

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
מה אני עושה כאן לא נכון?

זה התפריט שלי פחות או יותר.
אני משתדל להיות על פלוס קלורי לא גדול בשביל לא להשמין אבל עדיין הבטן והצדדים משמינים וזה מעצבן.

צירפתי את הערכים התזונתיים בתמונה וככה נראה התפריט ביום שאני מתאמן בו -

8:30 - שייק של סקופ חלבון + 50 גרם חמאת בוטנים + 50 גרם שיבולת שועל + 300 מ"ל חלב שקדים

11:00 - 2 פרוסות לחם מלא קל + 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן + 30 גרם טחינה גולמית + 15 גרם מיונז קל

13:00 - 4 פרוסות קטנות שניצל ביתי בעבודה (סביבות ה 100 גרם) + 2 פרוסות לחם מלא קל + סלט חי + קצת טחינה

17:00 - קופסת קוטג' 3 אחוז

17:45 - 2 אפרסקים בינוניים

אימון

20:00 - אחרי האימון שייק חלבון וסביבות ה 5 תמרים

21:30 - כוס אורז מלא מבושל (עם מעט תבלינים..לא נקי) + או 2 ביצים קשות או 3 פרוסות גבינה צהובה 9 % + 2 גזרים ו 2 מלפפונים

11:30-12:00 - מעדן יוגורט דנונה 1.5 אחוז לפני השינה (200 גרם)

הגובה 1.74 והמשקל כרגע (בתקופת מסה) - 76

אשמח לקבל טיפים..
עקב ההשמנה היתרה שוקל לעצור את המסה ולהתחיל חיטוב כבר בעוד שבועיים 🙁

24qnuib.jpg

• פותח/ת השרשור
זה בסדר המאכלים. רק שים לב להערות שנתנו לך

שמתי לב, תודה רבה 😃

אגב הכוונה הייתה לא להיות על 60 גרם פחמימה, אלא להוריד 60 גרם מהתפריט הקיים.
אבל כך או כך, החלטתי בגלל שהתחלתי את המסה בצורה קצת מלוכלכת ועליתי באחוזי השומן מעבר למה שצריך להתחיל חיטוב
ולאחר מכן שוב להתחיל מסה אבל הפעם נקייה.

תודה רבה לכולם על עזרה!

עזעזאל מיונז קל ? לחם ? פסטרמה דלת שומן ? מה זה חלב שקדים נשמע מגעיל רצח שניצל,קוטג' 3% ? אין שום דבר נכון בתפריט הזה למה אתה מתפלא גבנ''צ 9% ? יוגורט 1.5% מה נסגר?
🤦‍♂️

מה הבעיה ביוגורט 1.5 אחוז?
גבינה צהובה? בגלל ה9 אחוז?
שניצל צודק, הורדתי מהתפריט לגמרי עברתי לחזה עוף.
קוטג' ? מה הבעיה? אתה נגד מוצרי חלב או משהו? אחרת קוטג' זה אחלה מקור לחלבון.
חלב שקדים זה מעולה, ממש טעים...ממליץ לך לנסות.
ירדתי מחלב רגיל כי זה עשה לי בעיות בבטן קצת.
מיונז קל זה כולה כפית בשביל הטעם.
מה הבעיה בפסטרמה?

בסופו של יום הערכים עצמם כן בסדר, פחות או יותר..אז מה הבעיה במאכלים האלה?
אין לי אפשרות לאכול חזה עוף כל היום.
פסטרמה-מעובד
כל דבר שרשום עליו ''קל'' זרוק לפח תעשה כבר מיונז רגיל עדיף לא יודע איך אבל זה גרוע זה בדיוק כמו דיאט קולה הייתי זורק את זה לפח יחד עם שאר התפריט. גבינות א''ש נמוך זה פשוט לא טוב. שומן רווי מן החי מעלה ייצור טסטוסטרון חוץ מזה שיש לו עוד המון יתרונות שבאמת אין לי כח לפרט כאן לא יודע מה זה חלב שקדים אבל אם זה איכשהו דומה לחלב רגיל לא הייתי מתקרב לזה. אני די נגד מוצרי חלב אבל אין לי בעיה עם גבנ''צ 28 או שמנת 27 או אפילו קוטג' 9 אם זה מה שעושה לך טוב אבל זה סתם חרא ואתה גם מענה את עצמך עם טעם מגעיל.

• פותח/ת השרשור
פסטרמה-מעובד
כל דבר שרשום עליו ''קל'' זרוק לפח תעשה כבר מיונז רגיל עדיף לא יודע איך אבל זה גרוע זה בדיוק כמו דיאט קולה הייתי זורק את זה לפח יחד עם שאר התפריט. גבינות א''ש נמוך זה פשוט לא טוב. שומן רווי מן החי מעלה ייצור טסטוסטרון חוץ מזה שיש לו עוד המון יתרונות שבאמת אין לי כח לפרט כאן לא יודע מה זה חלב שקדים אבל אם זה איכשהו דומה לחלב רגיל לא הייתי מתקרב לזה. אני די נגד מוצרי חלב אבל אין לי בעיה עם גבנ''צ 28 או שמנת 27 או אפילו קוטג' 9 אם זה מה שעושה לך טוב אבל זה סתם חרא ואתה גם מענה את עצמך עם טעם מגעיל.

חלב שקדים בכלל לא קשור לחלב רגיל 😃
אז אתה בעצם תומך בדעה ששומן רווי יעיל ?
שזה דיי נוגד הרבה מאמרים וכתבות על כך שזה לא בריא.

יש לך לינקים לנושא הזה?
נשמע מעניין.

חלב שקדים בכלל לא קשור לחלב רגיל 😃
אז אתה בעצם תומך בדעה ששומן רווי יעיל ?
שזה דיי נוגד הרבה מאמרים וכתבות על כך שזה לא בריא.

יש לך לינקים לנושא הזה?
נשמע מעניין.
זה חרטא זה הכל מבוסס על מחקר שקרי אי שם בשנות החמישים לך ליוטיוב חפש האמת על שומנים רווים כולסטרול משהו כזה סרטון שהועלה על ידי פליאוישראל תראה ותחכים מחכה לך הרצאה של 23 דקות

• פותח/ת השרשור
זה חרטא זה הכל מבוסס על מחקר שקרי אי שם בשנות החמישים לך ליוטיוב חפש האמת על שומנים רווים כולסטרול משהו כזה סרטון שהועלה על ידי פליאוישראל תראה ותחכים מחכה לך הרצאה של 23 דקות

מסקרן
אבדוק ת'עניין.
תודה 😃

סך הכל אתה אוכל יחסית בסדר , אבל אני עם יהב בקטע הזה אני גם ראיתי את זה , זה בן זונה כולסטרול ושומנים מסטייקים וגבינות שמנות ואתה אמור לאכול את זה הרבה במסה, שים לב שכל התרפיט שך נירא כמו חיטוב מחינת המאכלים וזה לא הכי יעיל , תכניס דברים טובים סטייקים , קוטג' 9% גבנצ לפחות 22 אם לא יותר תתחיל לאכול כמו שצריך דברים טובים ובאת גם תעיף את הכמות חלבון המיותרת הזאת 160 גרם חלבון אמור לסדר אותך יופי יופי , לגבי השאלה הראשונה שלך , לטעמי כדי שמסה תיהיה אפקטיבית ותוכל למשוך אותה לזמן טוב של איזה שלושה חודשיים לפחות אתה צריך להתחיל אותה על אחוז שומן נמוך לא מעל 11% כי אז אתה תירא כמו בלון אם תתחיל מסה על 15 זה פשוט יראה רע תשקיע בחיטוב טוב ארוך פעם אחת תגיע בערך ל7-8% ואז תדפוק מסות עדינות כל פעם שתגיע ל12-13% תתחיל חיטוב ואז יצור לך מצב שאתה כל השנה חטוב, החיטובים שלך קצרים ולא ארוכים ומציקים , ואתה תעלה שריר יפה והמסות שלך יהיו אפקטיביות וארוכות לא של חודש וחוזר לחיטוב שאין לך זמן בכלל לעלות שריר .

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המפורטת! 😃
מכיוון שעכשיו אני נכנס לחיטוב, החלטתי לקחת את זה לאט ולא למהר.. גירעון של 200-300..
כשאגיע לאחוזי השומן הנמוכים (7-8 אני לא מאמין) אבל מקווה סביבות ה 10-12 אני אתחיל מסה נקייה ואתן לעצמי לגדול לאט לאט.

אף פעם לא הייתי באחוזי שומן כאלה נמוכים חוץ ממתי שלא התאמנתי ושקלתי בסביבות ה 64 ק"ג..והייתי מקל.
כרגע אני שוקל 76 ומאמין שבסביבות ה 20 א.ש
סביר להניח שבעוד חצי שנה אהיה במצב טוב להתחיל מסה נקייה.

רק חבל לי על כל המסה שצברתי עד כה, מקווה לא לאבד יותר מידיי.. אני פשוט אשקיע באימוני כוח ואתן לכל שריר גירוי פעמיים בשבוע.
מקווה שזה יחזיק לי את המסה.

אגב בחיטוב על מה כדאי לשים יותר דגש? על חלבון או שומן?
ראיתי אנשים שנמצאים בחיטוב גם על 250 גרם חלבון..

זה משתנה לכל אחד עם ההכרות שלו עם עצמו ועם אחוז השומן שלו , אם אתה לא מתכנן להגיע ל7-8 כרגע , אתה לא אמור להתעסק בזה תתחיל מ
2 גרם חלבון לקילו, 1 גרם שומן לקילו השאר מפחמימות ולאט לאט כל שבוע תשחק עם זה על פי ירידה, כל עוד אתה יורד 500-1000 גרם בשבוע תישאר על אותו דבר ברגע שאתה מתחיל לרדת 200 גרם או ללא לרדת בכלל תתחיל לשחק עם התפריט ועם הארובי , תקץ קלוריות עד שתגיע לגירעון של מקסימום 500 קלוריה ביום , ואחרי שהגעת לזה ועדין נתקעת תתחיל להוריד פחמימה ולעלות חלבון ושומן או לחילופין תוסיף ארובי , 20% אין בכלל מה לדבר על מסה, כנס לחיטוב טוב ארוך תגיע לפסים תתחיל מסה 😉 בהצלחה

תודה על התשובה המפורטת! 😃
מכיוון שעכשיו אני נכנס לחיטוב, החלטתי לקחת את זה לאט ולא למהר.. גירעון של 200-300..
כשאגיע לאחוזי השומן הנמוכים (7-8 אני לא מאמין) אבל מקווה סביבות ה 10-12 אני אתחיל מסה נקייה ואתן לעצמי לגדול לאט לאט.

אף פעם לא הייתי באחוזי שומן כאלה נמוכים חוץ ממתי שלא התאמנתי ושקלתי בסביבות ה 64 ק"ג..והייתי מקל.
כרגע אני שוקל 76 ומאמין שבסביבות ה 20 א.ש
סביר להניח שבעוד חצי שנה אהיה במצב טוב להתחיל מסה נקייה.

רק חבל לי על כל המסה שצברתי עד כה, מקווה לא לאבד יותר מידיי.. אני פשוט אשקיע באימוני כוח ואתן לכל שריר גירוי פעמיים בשבוע.
מקווה שזה יחזיק לי את המסה.

אגב בחיטוב על מה כדאי לשים יותר דגש? על חלבון או שומן?
ראיתי אנשים שנמצאים בחיטוב גם על 250 גרם חלבון..
ראית את הסרטון ? איך התרשמת ?

פסטרמה-מעובד
פשוט תסתום את הפה אני קורא תגובות שלך ואני משתגע ... אף אחד פה לא מתכונן לאולימפיה התפריט שלו טוב אני לא מבין אותך
תכף תגיד לו להוריד תמלח כי זה אוגר נוזלים ...

אני קורא המון תגובות שלך וואלה הם לא במקום

פשוט תסתום את הפה אני קורא תגובות שלך ואני משתגע ... אף אחד פה לא מתכונן לאולימפיה התפריט שלו טוב אני לא מבין אותך
תכף תגיד לו להוריד תמלח כי זה אוגר נוזלים ...

אני קורא המון תגובות שלך וואלה הם לא במקום
אם אתה עושה משהו תעשה את זה עד הסוף אגב אצה יודע שאני זה סלאשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית