הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לניטרלי מAD

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
יוצא מAD חיטוב לשבועיים ניטרלי ,
איך לעשות את המעבר?
הייתי על 25 גרם פחמימה ביום, אפשר ישר לעלות ל100?

25 נחשב דל פחמימה - אפילו על גבול של קטוגני. לעלות ל100 זה בסדר רק אל תחרוג- בימים הראשונים אולי תעלה הרבה נוזלים(מה שקורה תמיד מירידה מAD) - תנסה לאכול את הפחמימות אחרי האימון אם המטרה עדיין- חיטוב. בכל מקרה תשאר על ניטרלי או אפילו תעלה קצת קלוריות ותעשה קצת אירובי שהגוף יתרגל לשימוש סוכר מהר יותר.
אני עשיתי KD וAD פעם אחת - הרגשתי כמו פח- נראתי טוב והתחטבי די במהירות. אבל בכל מקרה, אם המעבר מדייטה עם הרבה פחמימה לAD היה קשה- תנסה למתן עם הפחמימות(100 גרם נחשב מיתון, במיוחד אם אתה מחלק את הכמות ללפני ואחרי אימון).

• פותח/ת השרשור
25 נחשב דל פחמימה - אפילו על גבול של קטוגני. לעלות ל100 זה בסדר רק אל תחרוג- בימים הראשונים אולי תעלה הרבה נוזלים(מה שקורה תמיד מירידה מAD) - תנסה לאכול את הפחמימות אחרי האימון אם המטרה עדיין- חיטוב. בכל מקרה תשאר על ניטרלי או אפילו תעלה קצת קלוריות ותעשה קצת אירובי שהגוף יתרגל לשימוש סוכר מהר יותר.
אני עשיתי KD וAD פעם אחת - הרגשתי כמו פח- נראתי טוב והתחטבי די במהירות. אבל בכל מקרה, אם המעבר מדייטה עם הרבה פחמימה לAD היה קשה- תנסה למתן עם הפחמימות(100 גרם נחשב מיתון, במיוחד אם אתה מחלק את הכמות ללפני ואחרי אימון).

הכניסה לניטרלי זה נטו כדי לא לקבל ריבאונד לפני המסה, מחר היום הניטרלי הראשון,
אפשר ישר לפתוח אותו עם 100 גרם פחמימה ולעלות בהדרגה עד לסביב ה160 אני מאמין(בתפריט ניטרלי מאוזן)?

@shum_klum @SweetBamba

הכניסה לניטרלי זה נטו כדי לא לקבל ריבאונד לפני המסה, מחר היום הניטרלי הראשון,
אפשר ישר לפתוח אותו עם 100 גרם פחמימה ולעלות בהדרגה עד לסביב ה160 אני מאמין(בתפריט ניטרלי מאוזן)?

@shum_klum @SweetBamba

לעלות ישר ל100 גרם פחמימה נשמע סביר בהחלט כל עוד אתה באמת שומר על המאזן הנייטרלי ועושה קצת אירובי. אתה תעלה קצת נוזלים אבל זה שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית