הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקרונות אימון נשים

מצב
השרשור נעול
20 קילו זה משקל לא קטן בכלל! אני לא יודעת איזה נשים פגשתם בחיים שלכם שמסוגלות להרים משקל כזה בחיי היום יום

בערך כל אישה שאין לה בעיות מיוחדות יכולה לעשות סקוואט עם 20 קילו בלי להרגיש את זה בכלל.

אין לך מוסג מה המצב הרפאי והפיזי של נשים כאן. דיי להתנהג כאילו יש לך את כול התשובות!

מן הסתם מדובר על נשים בלי בעיות פיזיות וכמובן שאם יש מגבלה אז צריך להתאים את האימון.

את בעצם אמרת משהו כזה:

בן אדם 1: איזה תרגיל טוב יש למתאמן ממוצע?
בן אדם 2: סקוואט
בן אדם 1: מה אתה רציני???? איך אתה ממליץ על סקוואט??? אתה יודע שאולי למתאמן הזה יש מחלת פרקים, לוקמיה, איידס וברך מפלטינה!!

מאיפה אתם מביאים את הנתון הזה? אני לא מכירה אף אשה שלא מתאמנת שמסוגלת להרים משקל כזה כך סתם!

מאיפה אתם מביאים את הנתון הזה? אני לא מכירה אף אשה שלא מתאמנת שמסוגלת להרים משקל כזה כך סתם!

כל הנשים שאת מכירה מסוגלת לעשות סקוואט עם 20 קילו. הן מפחדות לנסות (פורום פסיכולוגיה כבר אמרנו?), ואף אחד לא לימד אותן איך עושים את זה נכון.

אז הנשים שאת מכירה ניסו, והן לא מסוגלות לעשות סקוואט עם 20 קילו?
כי כל מי שאני מכיר או רואה יכולה לעשות, ואף יותר

בן אדם 1: איזה תרגיל טוב יש למתאמן ממוצע?
בן אדם 2: סקוואט
בן אדם 1: מה אתה רציני???? איך אתה ממליץ על סקוואט??? אתה יודע שאולי למתאמן הזה יש מחלת פרקים, לוקמיה, איידס וברך מפלטינה!!
בערך...
יש מלא נשים שבחיים שלהם לא עשו כושר מעבר לטיול בקניון! וגם שקיות של קניות קשה להם לסחוב.
האם הם יביוא ויספרו פה על כול הבעיות שלהם כאן בפורום... אני בספק.

אני ראיתי במכון שלי אישה בת 60-70 בערך עושה דדליפט של 50-60 קילו.. בקיצור, דיי לתירוצים תיכנסי מתחת למוט ותיראי שאת יכולה

לא צריך שום פעילות קודמת בשביל להתחיל לעשות סקוואט עם מוט ריק. בהנחה שלא מדובר על מישהי בכסא גלגלים.

כל הנשים שאת מכירה מסוגלת לעשות סקוואט עם 20 קילו. הן מפחדות לנסות (פורום פסיכולוגיה כבר אמרנו?), ואף אחד לא לימד אותן איך עושים את זה נכון.
נכון והסכמתי אתך! פחד יכול להפריע מאוד באימונים. אני פוחדת לשבור את הגב כול פעם שהמאמן מעלה לי את המשקל. עד כידי כך שאני אפילו לא מסוגלת לא לאסוף את עצמי להתרכז בתכניקה. מכאן.... פציעות. ואני תחת השגחה צמודה של מאמן. הרבה נשים לא, אז אין מי שיוודא שהם יעשו את זה נכון ולא יפצעו את עצמם.
אני ראיתי במכון שלי אישה בת 60-70 בערך עושה דדליפט של 50-60 קילו.. בקיצור, דיי לתירוצים תיכנסי מתחת למוט ותיראי שאת יכולה
מתאמנת ותיקה. כול הויכוח הזה התחיל משה שאמרתי שבסרטון היא אמרה שהתרגיל הוא למתאמנות מתחילות.

נכון והסכמתי אתך! פחד יכול להפריע מאוד באימונים. אני פוחדת לשבור את הגב כול פעם שהמאמן מעלה לי את המשקל. עד כידי כך שאני אפילו לא מסוגלת לא לאסוף את עצמי להתרכז בתכניקה. מכאן.... פציעות. ואני תחת השגחה צמודה של מאמן. הרבה נשים לא, אז אין מי שיוודא שהם יעשו את זה נכון ולא יפצעו את עצמם.

תחליפי מאמן.

וכן, באמת צריך להשגיח על כל הנשים במכון שלא יפצעו את עצמן. אחרי הכל מה אפשר לצפות מיצור לא רציונלי שלא אחראי על המעשים שלו, נכון?

מתאמנת ותיקה. כול הויכוח הזה התחיל משה שאמרתי שבסרטון היא אמרה שהתרגיל הוא למתאמנות מתחילות.
תתני לי סיבה אחת טובה שתשברי את הגב
למה את חושבת שהיא מתאמנת וותיקה? אני רואה אותה כמה חודשים שם, אני מזכיר לך, בת 60-70, תפסיקי לתרץ

תתני לי סיבה אחת טובה שתשברי את הגב
לי יש סיבה מוצדקת, אבל זה משחשוב. הדגש הוא על פחד. הוא יכול להיות משתק לפעמים. כמו הבושה...
ואך הגעתה לזה שהבעיה היא במאמן? מזה שהוא קשוב אלי? ויודע לא לדחוף אותי מעבר ליכולות שלי?
שונאת מפקדים! לא מסתדרת עם הגישה הקשוחה!

לי יש סיבה מוצדקת, אבל זה משחשוב. הדגש הוא על פחד. הוא יכול להיות משתק לפעמים. כמו הבושה...
ואך הגעתה לזה שהבעיה היא במאמן? מזה שהוא קשוב אלי? ויודע לא לדחוף אותי מעבר ליכולות שלי?
שונאת מפקדים! לא מסתדרת עם הגישה הקשוחה!
אם המאמן שלך לא החדיר לך לראש שאת לא ''תישברי את הגב'' מסקוואטים והוא נותן לך מכונות כי את מפחדת, אז הוא חרא מאמן

מבחינתי עם המון ארובי מאפשר לה לאכול מה שבאה לה ולא לטפוח כמו על שמרים, גם זה לגיטימי!
היתה תקופה שבאמת חשבתי כך, שאם לא הייתי צריכה לאזן משקל לא הייתי נכנסת לחדר כושר בכלל!

העקרונות דומים. נשים צריכות יותר נפח לפלג הגוף העליון, ויותר תמיכה פסיכולוגית ושבירה של מיתוסים
זה נכון גם מהנסיון שלי.
חייבת להגיד שיש כל כך הרבה שטויות שמתאמנים עושים בחדר כושר שאני לא מייחסת לנשים שום יתרון או חסרון בהקשר זה. מרבית המתאמנים בחדר כושר לא יודעים מה הם עושים והם ימשיכו לעבוד כך במשך שנים ללא הפרעה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית