כל אישה בריאה בערך יכולה להרים 20 קילו20 קילו זה משקל לא קטן בכלל! אני לא יודעת איזה נשים פגשתם בחיים שלכם שמסוגלות להרים משקל כזה בחיי היום יום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אישה בריאה בערך יכולה להרים 20 קילו20 קילו זה משקל לא קטן בכלל! אני לא יודעת איזה נשים פגשתם בחיים שלכם שמסוגלות להרים משקל כזה בחיי היום יום
20 קילו זה משקל לא קטן בכלל! אני לא יודעת איזה נשים פגשתם בחיים שלכם שמסוגלות להרים משקל כזה בחיי היום יום
אין לך מוסג מה המצב הרפאי והפיזי של נשים כאן. דיי להתנהג כאילו יש לך את כול התשובות!
מאיפה אתם מביאים את הנתון הזה? אני לא מכירה אף אשה שלא מתאמנת שמסוגלת להרים משקל כזה כך סתם!
מאיפה אתם מביאים את הנתון הזה? אני לא מכירה אף אשה שלא מתאמנת שמסוגלת להרים משקל כזה כך סתם!
אז הנשים שאת מכירה ניסו, והן לא מסוגלות לעשות סקוואט עם 20 קילו?מאיפה אתם מביאים את הנתון הזה? אני לא מכירה אף אשה שלא מתאמנת שמסוגלת להרים משקל כזה כך סתם!
בערך...בן אדם 1: איזה תרגיל טוב יש למתאמן ממוצע?
בן אדם 2: סקוואט
בן אדם 1: מה אתה רציני???? איך אתה ממליץ על סקוואט??? אתה יודע שאולי למתאמן הזה יש מחלת פרקים, לוקמיה, איידס וברך מפלטינה!!
נכון והסכמתי אתך! פחד יכול להפריע מאוד באימונים. אני פוחדת לשבור את הגב כול פעם שהמאמן מעלה לי את המשקל. עד כידי כך שאני אפילו לא מסוגלת לא לאסוף את עצמי להתרכז בתכניקה. מכאן.... פציעות. ואני תחת השגחה צמודה של מאמן. הרבה נשים לא, אז אין מי שיוודא שהם יעשו את זה נכון ולא יפצעו את עצמם.כל הנשים שאת מכירה מסוגלת לעשות סקוואט עם 20 קילו. הן מפחדות לנסות (פורום פסיכולוגיה כבר אמרנו?), ואף אחד לא לימד אותן איך עושים את זה נכון.
מתאמנת ותיקה. כול הויכוח הזה התחיל משה שאמרתי שבסרטון היא אמרה שהתרגיל הוא למתאמנות מתחילות.אני ראיתי במכון שלי אישה בת 60-70 בערך עושה דדליפט של 50-60 קילו.. בקיצור, דיי לתירוצים תיכנסי מתחת למוט ותיראי שאת יכולה
נכון והסכמתי אתך! פחד יכול להפריע מאוד באימונים. אני פוחדת לשבור את הגב כול פעם שהמאמן מעלה לי את המשקל. עד כידי כך שאני אפילו לא מסוגלת לא לאסוף את עצמי להתרכז בתכניקה. מכאן.... פציעות. ואני תחת השגחה צמודה של מאמן. הרבה נשים לא, אז אין מי שיוודא שהם יעשו את זה נכון ולא יפצעו את עצמם.
תתני לי סיבה אחת טובה שתשברי את הגבנכון והסכמתי אתך! פחד יכול להפריע מאוד באימונים. אני פוחדת לשבור את הגב כול פעם שהמאמן מעלה לי את המשקל. עד כידי כך שאני אפילו לא מסוגלת לא לאסוף את עצמי להתרכז בתכניקה. מכאן.... פציעות. ואני תחת השגחה צמודה של מאמן. הרבה נשים לא, אז אין מי שיוודא שהם יעשו את זה נכון ולא יפצעו את עצמם.
מתאמנת ותיקה. כול הויכוח הזה התחיל משה שאמרתי שבסרטון היא אמרה שהתרגיל הוא למתאמנות מתחילות.
לי יש סיבה מוצדקת, אבל זה משחשוב. הדגש הוא על פחד. הוא יכול להיות משתק לפעמים. כמו הבושה...תתני לי סיבה אחת טובה שתשברי את הגב
איזה טעות עשית!תחליפי מאמן.
אם המאמן שלך לא החדיר לך לראש שאת לא ''תישברי את הגב'' מסקוואטים והוא נותן לך מכונות כי את מפחדת, אז הוא חרא מאמןלי יש סיבה מוצדקת, אבל זה משחשוב. הדגש הוא על פחד. הוא יכול להיות משתק לפעמים. כמו הבושה...
ואך הגעתה לזה שהבעיה היא במאמן? מזה שהוא קשוב אלי? ויודע לא לדחוף אותי מעבר ליכולות שלי?
שונאת מפקדים! לא מסתדרת עם הגישה הקשוחה!
איזה טעות עשית!
היתה תקופה שבאמת חשבתי כך, שאם לא הייתי צריכה לאזן משקל לא הייתי נכנסת לחדר כושר בכלל!מבחינתי עם המון ארובי מאפשר לה לאכול מה שבאה לה ולא לטפוח כמו על שמרים, גם זה לגיטימי!
זה נכון גם מהנסיון שלי.העקרונות דומים. נשים צריכות יותר נפח לפלג הגוף העליון, ויותר תמיכה פסיכולוגית ושבירה של מיתוסים
אתה לא יודע לאן אתה נכנסאם המאמן שלך לא החדיר לך לראש שאת לא ''תישברי את הגב'' מסקוואטים והוא נותן לך מכונות כי את מפחדת, אז הוא חרא מאמן
אתה לא יודע לאן אתה נכנס
מי הסלב?