נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
מסכים איתך @MikeRozner , בשנה האחרונה יצא לי לאמן המון נשים, "רגילות" - כאלו שלא עשו ספורט וכושר מעולם לפני האימון האישי הראשון שלנו ב99.9% אמרו לי "אני לא רוצה לגעת במשקולות" \ "אני לא רוצה שרירים" או כל מיני מיתוסים של נשים "רגילות" שאין להן מושג, בסופו של דבר התחלנו בAIR SQUAT ובTRX (עם טבעות) וכל מיני "תנועות" - בסוף יצא שכולן היום עושות סקוואטים עם מוט (דדליפט,פרס וכל שאר התרגילים המורכבים). נכון לנשים יש "מחסום פסיכולוגי" בסופו של דבר לשים מוט על הגב ולהבין שזאת הדרך - בתור מאמן טוב צריך לדעת להיות גם "פסיכולוג" על הדרך (אם לקחת על עצמך לאמן נשים @מרטין @נטלי יודקובסקי סליחה אבל זה נכון) ולהביא את המתאמנת שלך להבנה של "איך מתאמנים נכון" , הרבה מאיתנו שהתחלנו להתאמן עשינו שטויות במכון - הקשבנו למיתוסים אז מי שפה כנראה היה קצת יותר חכם וחקר והגיע לדרך האימון הנכונה לו (ונכונה בכללי) והבין את חשיבות המורכבים וכו' וכו'. אותו דבר עם נשים, במיוחד חדשות, במיוחד כאלו עם "בעיית בטחון".
לגביי אם אישה באימון ראשון יכולה לעשות סקוואט עם 20 קילו או לא, חלק כן וחלק לא (תלוי בת כמה\מה הרגע הרפואי\כמה שוקלת וכו' וכו') אבל מה שחשוב כאן לדעתי , בתור מאמן הוא שבסופו של דבר היא תבין שזאת הדרך הנכונה ולא שתתבאס על האימון הראשון\תבהל מDOMS ותחזור לעשות שיעורי אירובי 5 פעמים בשבוע...
אגב טיפ* מוט נשים- הרבה יותר ידידותי לנשים (15 קילו מה שמייק הציג)
תמונת מוטיבציה לנשים פה
לגביי אם אישה באימון ראשון יכולה לעשות סקוואט עם 20 קילו או לא, חלק כן וחלק לא (תלוי בת כמה\מה הרגע הרפואי\כמה שוקלת וכו' וכו') אבל מה שחשוב כאן לדעתי , בתור מאמן הוא שבסופו של דבר היא תבין שזאת הדרך הנכונה ולא שתתבאס על האימון הראשון\תבהל מDOMS ותחזור לעשות שיעורי אירובי 5 פעמים בשבוע...
אגב טיפ* מוט נשים- הרבה יותר ידידותי לנשים (15 קילו מה שמייק הציג)
תמונת מוטיבציה לנשים פה