הסקוואט נראה מעולה , רק משהו אחד מפריע ... אתה בלי נעליים ואין לך יציבות בכלל , טפל בזה חבר
בקשר לדדליפט - תנסה יותר לנתק את המוט באמצעות הרגליים ולשמור על כיווץ , משהו שם נראה לי מוזר קצת , בהצלחה 🤩
לגבי הנעליים - ידוע. אולי מחר אנסה לקמבן משהו, אין לי ככ זמן לחפש. צריך רק איזה זיוף זול של אולסטר עד ספטמבר - גג אוקטובר.
לגבי הדד - הוא מנותק באמצעות הרגליים, פשוט יש התחלת תנועה קלה מבלי ניתוק שאני אפילו לא מרגיש בזמן הביצוע ככה שאני לא יודע אם אני אצליח למתן, אנסה.
לגבי הסקוואט, אין לך מספיק התנגדות כדי שנוכל לראות את הטכניקה. לגבי הטכניקה כרגע לפי מה שאני רואה מהזוית הגב שלך מקשית ואז תדמיין שכל הלחץ קורס לך בתוך הגב התחתון, תיישר ותכווץ אותו
אימון של פרס וחתירה בלבד, שניהם לאחר דילואד. מחכה שהפציעה בברך תעבור סופית ונתחיל לשפוף כבד..!
פרס - 60, עלה קל. חתירה - 70, גם כן קל. מה שכן - בקרוב מאוד אני אעבור למתח עם משקל, עניין הצ'יטינג והחוסר באינדיקציה אמיתית לכשל בחתירה מפריע לי מאוד.
בנץ - 82.5 לאחר הדילואד - עלה קל מידיי ;-) דד - 150 (!), איזה מספר עגול ויפה, כמה חיכיתי לו! היה אחלה.
0:38 - בנץ' סט שלישי
0:33 - דד
לילה טוב 😃 1/8 -
משקל בוקר - 82.8
קצת מוזר בהתחשב בזה שפלוס של 500 גרר משקל סטטי לשבועיים, ופלוס של 700 גורם לעלייה של כ-600 גרם בשבוע, אבל אין לי בעיה.
האימונים הולכים טוב ואני מרוצה.
לא עדכנתי לאחרונה מפאת חוסר בזמן. אעדכן כעת בצורה מרוכזת.
3/8 -
פרס - 62.5 לאחר דילואד - עלה קל.
מתח עם משקל פעם ראשונה - מ"ג 83+- + 5 קילו עליי. היה מעניין. פאמפ מטורף בבייספס ששכחתי כבר איך זה מרגיש.
5/8 -
דדליפט - 152.5 עלה לא קל אבל סביר. מנוחות גדולות מידיי בין החזרות, בייחוד לפני החזרה האחרונה שפוסטמה אחת הוציאה אותי מריכוז. צריך לעבוד על הגב. בנץ' - 85 עלה ממש ממש אחלה.
דד -
בנץ' -
8/8 -
פרס - 65 עלה יחסית סביר. במכון הקודם היה לי 65 במקס' אבל זה היה עם פלטות ומוט מפגרים שבפועל שקלו פחות אז זה סוג של PR, אבל לא נחשיב את זה כרגע. אימון הבא PR עם 67.5! מתח - מ"ג + 7 קילו. היה אחלה.
היה אימון מזעזע, יום חלש ביותר. סקוואט - בדקתי אפשרות לחזור להסקביט - הגעתי עד 100 * 3 * 5. היה בסדר מבחינת משקל אבל כאב מידיי בהמשך היום. בנץ' - 87.5 עלה 2,4,3. משהו קרה שם, לא יודע להסביר. דד - 155 עלה שלוש פעמים, על ההמשך ויתרתי מרוב חולשה.
כמובן שאין צילומים של היום הדרעק הזה. היה יום חלש, קורה.
12/8 -
מתח - מתח עם 9 קילו עליי - שני סטים ראשונים עלו 5, סט אחרון עליתי 4.5 P: פרס - לפני שבועיים+ היה לי את האימון השלישי שהייתי תקוע במשקל 67.5 קילו. בשלישי זה עלה! PR עם גריינד מטורף בחזרה האחרונה. עשה לי אחלה מצב רוח!
מתחיל ב-0:25 -
15/8 -
בחמישי היו קצת בעיות בהגעה לאימון, אז הזזתי את האימון לשישי.
דבר ראשון - משקל בוקר לפני שבועיים (לאחר הוספה של עוד 200 קל' לתפריט) 82.8, שבוע שעבר 83 ואתמול - 82.9. כתוצאה מכך נוספו עוד 200 קלוריות לתפריט לסכום של 3.2K קלוריות, כיף חיים ;-)
סקוואט - הברך הרגישה בסדר גמור, החלטתי לנסות שוב אך הפעם בהדרגתיות. החלטתי להתחיל מ-60 וכל שבוע להוסיף 10 קילו ולהיות קשוב לברך. בנץ' - 87.5 קילו - המשקל שבראשון עלה 2,4,3 עלה הפעם 5,5,5! הרגיש מעולה. יש קצת בעייתיות עם הספה שאני צריך לראות איך אני פותר אותה. הסיבה לבעיה היא שאני לוחץ כשאני על ספה ששייכת לאזור של הבילדרים במכון, מהספות המתכווננות האלו. אני לוקח אותה משום עד לראק בצד השני של המכון כי כל מי שמתאמן בבוקר הוא פשוט אידיוט נפוח שאני לא יכול לתת לו לשמור עליי כי הוא לא מבין מה זה *לא לגעת* במוט ולכן אני צריך מוטות בטיחות. דד - 155 קילו - העלתי 4 חזרות. יכולתי להעלות גם חזרה חמישית אבל לא הייתי מרוצה מהגב. החלטתי לוותר ולנסות שוב בשלישי.
מתחיל ב-0:15 -
מתחיל ב-1:12 -
עדכון אחרון חביב -
בין מחר לבין יום שלישי מגיע הציוד החדש דנדש שלי שהזמנתי, עדכונים ותמונות בהמשך 😃
סקוואט - 70KG, קל כמובן. פרס - 70.5KG עלה 432, הולך על מיקרולואדינג. מתח - +10KG, עלה 55 ו-4.5 ;-)
20/8 -
סקוואט - 90KG, מתחיל לחזור לתפקוד. בנץ' - 90KG, עלה 432, חייב לעשות משהו גם עם הספה הדפוקה הזו וגם להוסיף עבודה על יד אחורית. דד - 155KG, עזבתי את זה מעצבים אחרי 2. הגב לא היה כמו שרציתי. מוריד ל-150 כדי לחזק עוד קצת את הזוקפים. מקבילים - 2X10
כאן החלטתי להחזיר את המתח לחתירה (פנדליי), ולהוסיף עזר של מתח מ.ג 2X8 ומקבילים מ.ג 2X10.
22/8 -
משקל בוקר - 83.2, עלייה של 250-300 גרם משבוע שעבר, סופסוף עולה. סקוואט - 100KG, הרגיש טוב. פרס - 69, קילו מעל הPR, עלה 543, סעמק. אימון הבא אותו משקל. חתירה - 70KG, היה קל. מתח - 8, 6.
בכל הסרטונים מדובר בסט אחרון 🏋️😅
Pendlay Row -
Squat -
Press (יש לציין שהחגורה לא כ"כ עזרה כי היא עדיין קשה מכדי שאסגור אותה חזק מספיק כך שגם כשאני למעלה היא תתן לחץ) -
אגב, יכול להיות שיש טעות במאמר (או שאני התבלבלתי?) ואני אמור להכניס מקבילים ביום של הפרס, ומתח ביום של הבנץ'? כי לא הגיוני לי אחרי חתירה לעשות מתח, קצת קשה משהו 😛
אם יש עוד עצות לגבי איך לשפר את הלחיצות - אני אשמח! @Beast and cheat @SmokingSnake@incin
טוב, אז הרבה זמן לא עדכנתי עכב כל מיני אי סדירויות באימונים, טיסה לחו"ל ושונות.
אעדכן בשיאים הנוכחיים ואמשיך לעדכן משבוע הבא 😃
בנץ' - לאחר תקיעה של יותר מחודש לדעתי (כולל זמן הריסט והכל) על 89 קילו, סידרתי טכניקה והיום העלתי 92.5 בקלות 😃
סקוואט - היום היה 125 לחמישיות, אותו מספר כמו לפני חו"ל.
דד - חלה ירידה כלשהי, לא יודע על כמה אני עומד כרגע.
חתירה - 77.5 לחמישיות.
פרס - 69 לחמישיות.
עקב זה שהפרס הפסיק להתקדם בנפח הנוכחי אני נכנס למתכונת קצרה של אסאס שונה מעט - פעמיים בשבוע בנץ' ופעם בשבוע פרס - קבוע. רוטציה בין דד לחתירה.
הבנת לא נכון - זה 556 ק"ג ל-92 חזרות וחצי. אימון חביב היום -
אחרי עליות ומורדות מוזרות עם הדד - 150 עלה היום אחלה בחלה. אימון הבא 155 (שיא נוכחי) ומתחילים לשבור שיאים.
סקוואט - 130 עלה אבל לא שבר בכולם, אעשה שוב מחרותיים.
פרס - סופסוףףףף שברתי את המחסום והעלתי 70 קילו, מספר יפהפה!