הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה בלילה

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
לפני שכולם מתחילים להעתיק לפה את הלינק של הFAQ של הפורום תתמקדו רגע בשאלה..

התחלתי אתמול את ההעמסה ואני מסיים אותה היום בלילה, אכלתי בלילה 150 גרם קראנצ'ים ועוד איזה גלידה 0 אחוז שומן כחלק מהעמסה..
זה היה משהו כמו שעה לפני שהלכתי לישון..
השאלה שלי היא כזאת:
1) ללכת לישון עם בטן מלאה אחרי שאוכלים כמו כזו של פחמימות (קרוב ל-150 גרם פחמימות נקי) יכולה להביא לעלייה בשומן, במיוחד בהעמסה, יותר ממישהו שלא אוכל ארוחה כזו קרובה לשינה ונמצא במצב דומה (של פלוס 500 קלוריות מעל התחזוקה)?

• פותח/ת השרשור
אולי? אפשר הסבר לזה?
בתגובות קודמות שלך כתבת שזה קשה לעלות בשומן כשעושים העמסה הרי כל הפחמימות באות לפצות על הריקון של הימים שלא אוכלים בהם פחמימות והכל הולך למילוי המאגרים של הגליקוגן לא?

בכל אופן אשמח להסבר מעמיק יותר מאולי 😃

אני לא נביא ואין לי מושג מה הגוף שלך עושה וכמה הוא מרוקן מגליקוגן ואילו פעילויות אתה עושה כדי שזה באמת יקרה בפועל.
יש המון משתנים כך שאי אפשר לענות על השאלה הזו גם אתה לא תצליח לענות עליה ואני בספק אם משהו אי פעם יוכל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. אז בכללי כדי להיות בטוחים מומלץ לאכול ארוחה אחרונה מבוססת פחמימות לפחות שעתיים לפני השינה?

• פותח/ת השרשור
אחלה.. תודה על התשובות המהירות.
שאלה אחרונה שדי קשורה לנושא - יש בעיה עם שכיבה לאחר אכילת ארוחה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית