הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של כריסטיאנו גו'ניור

Cristiano_Best

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי חברים,

אני בן 14.5, בתחילת דרכי במכון (28/05/14) שקלתי כ-57.6, כיום אני על 59.4 (ברור לי שיש עוד המון אבל המון מה לעבוד). לפני כיומיים התחלתי תוכנית חדשה, תוכנית AB של מסה. מכיוון שלא היה לי מחשב יומיים לא יכלתי לעדכן את האימונים עד עכשיו.

באשכול הזה אני אפרסם את כל הנתונים על כל האימונים, המשקלים שאני מרים, ההתקדמות שלי, הכל כולל הכל. יש לציין שאף על פי ההמלצות והכל אני בוחר שלא לפרסם סרטונים שלי, תסמכו עליי שאני אדע האם אני עושה נכון או לא (אעזר באנשים מהמכון וכו').

נכון להיום, התוכנית שלי היא כזו:

A:
בנץ' פרס 3-4X8
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X8
פרפר בדאמבלים 3X10
מיליטרי פרס 4X8
הרחקה לצדדים/חתירה אנכית 3X10
מקבילים צר 3X8
לחיצה צרפתית/בנץ' פרס באחיזה צמודה 3X10

B:
סקוואט 4X8
דדליפט 3X6
מכרעים 3X10/הרמת עקבים 3X20-25- אם התאומים שלך בפיגור.
מתח רחב/מתח בסופינציה 4X8
חתירה במוט/דאמבל 4X10
כפיפת מרפקים בפריצ'ר במוט ישר 3X10
פטישים בעמידה 3X10
בטן כלשהו 3X15

נתונים אישים:
גובה: 1.66
משקל: 59.4

אז שיהיה לי בהצלחה! 😃
כריסטיאנו ג'וניור
אימון A
- בנץ' פרס 3-4X8:
משקל: 10 קילו
הערות: כשל בסט השני​
- בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X8:
משקל: 6 קילו
הערות: אין​
- פרפר בדאמבלים 3X10:
משקל: 7.5 קילו
- מיליטרי פרס 4X8:
משקל: X
הערות: נאלצתי לוותר הפעם על התרגיל, בפעם הבאה אבצע אותו​
- הרחקה לצדדים/חתירה אנכית 3X10:
משקל: 5 קילו
- מקבילים צר 3X8:
משקל: 59.4 (משקל גוף)
- לחיצה צרפתית/בנץ' פרס באחיזה צמודה 3X10:
משקל: 5 קילו

אשתדל בפעם הבאה לבצע את הבנץ' פרס בצורה הכי טובה ללא כשל. מה שכן, היה אחלה אימון.

אימון #1 (A) - עדכון [23/07/2014]

ראית את משקלי העבודה שלו? הוא עדיין לא חזק מספיק בשביל ההתקדמות הנדרשת ב ss
אבל ללא ספק תוכנית fbw עם פחות תרגילים תהיה יעילה יותר.
SS נודעה לאנשים שמתחילים מ0 , מתחילים סקוואט בלי כלום , כשלומדים את התנועה מבצעים מוט ריק וכו' ..
אני לא מבין למה שלא יעשה SS כדי שיעלה במשקל בצורה טובה ואז יחזור לבילדינג עם בסיס פי אלף יותר טוב

SS נודעה לאנשים שמתחילים מ0 , מתחילים סקוואט בלי כלום , כשלומדים את התנועה מבצעים מוט ריק וכו' ..
אני לא מבין למה שלא יעשה SS כדי שיעלה במשקל בצורה טובה ואז יחזור לבילדינג עם בסיס פי אלף יותר טוב
אתה לא ענית למה ששאלתי, אימון 1 הוא עושה חזה עם 10 קילו מה יהיה האימון הבא שלו? כדי להתחיל ss צריך להיות ברמה מינימאלית והוא עדיין לא שם.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההערות אבל אני אשאר כרגע בתוכנית הזו. בקרוב אעדכן את אימון B.

אתה לא ענית למה ששאלתי, אימון 1 הוא עושה חזה עם 10 קילו מה יהיה האימון הבא שלו? כדי להתחיל ss צריך להיות ברמה מינימאלית והוא עדיין לא שם.
אני לא מבין איך אפשר ללחוץ 10 קילו , יש מוט ששוקל 10 קילו ?
והוא לוחץ 10 ל8 חזרות , בטוח שיש לו יותר ל5 חזרות
ובSS מתקדמים לאט לאט , ב2.5 כל אימון , אם הוא מקפיד על טכניקה טובה , שינה טובה והרבה אוכל לא רואה סיבה שאימון הבא הוא לא יצליח 12.5

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך אפשר ללחוץ 10 קילו , יש מוט ששוקל 10 קילו ?
והוא לוחץ 10 ל8 חזרות , בטוח שיש לו יותר ל5 חזרות
ובSS מתקדמים לאט לאט , ב2.5 כל אימון , אם הוא מקפיד על טכניקה טובה , שינה טובה והרבה אוכל לא רואה סיבה שאימון הבא הוא לא יצליח 12.5
אני לא מרים 10 קילו בלחיצת חזה, כנ"ל לגבי משקלם של שאר התרגילים. שכחתי לציין שכל משקל הוא לכל צד, זאת אומרת שאם רשמתי בלחיצת חזה משקל של 10 קילו אז 20 קילו סה"כ; 10 לכל צד. אם אני לא טועה המשקל של המוט הוא 15 / 20. ככה שתחשבו כמה זה עם המוט.

אני לא מרים 10 קילו בלחיצת חזה, כנ"ל לגבי משקלם של שאר התרגילים. שכחתי לציין שכל משקל הוא לכל צד, זאת אומרת שאם רשמתי בלחיצת חזה משקל של 10 קילו אז 20 קילו סה"כ; 10 לכל צד. אם אני לא טועה המשקל של המוט הוא 15 / 20. ככה שתחשבו כמה זה עם המוט.

אני בטוח שכרגע גם חנן שמבין הרבה יותר ממני יחזור בו ויציע לך גם לעשות SS
חבל שתשלול , עד שלא תנסה לא תדע
אני אישית בSS הראשון שלי קיבלתי מסה מפחידה , וכמובן משקלי העבודה היו נחמדים
לפני שאתה שולל ממליץ לך על התוכנית , שאגב מתאימה גם לבילדרים מתחילים

אני לא רואה סיבה לעשות תכנית פיצול בשלב שלך, אם לא מעניין אותך מהירות התקדמות במשקלים אז לבריאות.
אפילו אז יש לך פה הרבה נפח מיותר שיקח תשומת לב מהתרגילים המרכזיים (סקוואט, בנץ, דד, חתירה, פרס) בלי לתת שום יתרון משמעותי.
אתה יכול להוציא 5 תרגילים מאימון A ו4 תרגילים מאימון B ולקבל אותם תוצאות, אם אתה פשוט נהנה לעשות את התרגילים האלה אז שוב שיהיה לבריאות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית