הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
@Machur28,
שים לב כי הקישור שהצגת לא כולל את הניקוד המבטיח כאמור עלייה על הבמה.
כמה חבל שהיא לא מייצגת את ישראל, כי הפיזיק שלה נראה מעולה. מעניין מה הסיבה לשינוי מדינת הייצוג.

יכול להיות שבגלל שהיא מעולם לא ייצגה את ישראל ב-IFBB אלה רק בנאק והאולימפיה שייך ל-IFBB.

• פותח/ת השרשור
Dexter Jackson באימון רגלים ב- Gold's Gym בווניס, 6 שבועות לפני אולימפיה.

@Eyal
מה דעתך לנעוץ את זה? חבל שייזרק האשכול.
קצת עדכונים:
ביג רמי חושב רחוק וכבר הודיע שיתחרה בפראג פרו ב-4 באוקטובר, כשבועיים אחרי האולימפיה.
קאי גרין בונה על חשיבה חיובית (אולי כחלק מסמינר ה-Believe שלו) וכמעט מכתיר את עצמו כבר, בשני פוסטים שונים.
בראשון, הבטיח (בשיתוף MuscleMeds) להעניק פוסטר חתום עם תמונה שלו לשניים שיגיבו "Kai 2014 Mr. O" בתמונה בפייסבוק. בשני, פרסם סרטון שלו מתאמן תחת הכיתוב "This is the Year #OLYMPIA". קצת אירוני, משום שבשנה שעברה התלונן על פיל הית' על כך שלפני התחרות דיבר על עצמו כמר. אולימפיה שלוש פעמים. השנה פיל הית' קצת יותר צנוע ונוהג להוסיף האשטאג של "War4Four", שמשמעו מלחמה עבור הסנדאו הרביעי. בנוסף, פיל ממשיך לשתף את ההכנה שלו לתחרות ברשת.
דקסטר ג'קסון מעדכן עם תמונת guest posing שלא חושפת הרבה ומשאירה את הרוב לדמיון שלנו. בתיאור כתב: "זה היה בשבוע שעבר בתחרות ה-Shawn Ray Classic, חמישה שבועות לפני האולימפיה. כמו שאתם יכולים לראות, אני גדול בכמה פאונדים משהייתי אי פעם. מצפה לראות מה אני הולך להביא לבמה השנה". גם אנחנו.
רולי ווינקלר מעדכן בהצצה לאימון רגליים כהכנה לתחרות.
רק עוד 20 ימים! אני היחיד שמת לטוס פעם לתחרות מר. אולימפיה? ממש מבאס אותי שאני לא אטוס לזו.

@Eyal
מה דעתך לנעוץ את זה? חבל שייזרק האשכול.
קצת עדכונים:
ביג רמי חושב רחוק וכבר הודיע שיתחרה בפראג פרו ב-4 באוקטובר, כשבועיים אחרי האולימפיה.
קאי גרין בונה על חשיבה חיובית (אולי כחלק מסמינר ה-Believe שלו) וכמעט מכתיר את עצמו כבר, בשני פוסטים שונים.
בראשון, הבטיח (בשיתוף MuscleMeds) להעניק פוסטר חתום עם תמונה שלו לשניים שיגיבו "Kai 2014 Mr. O" בתמונה בפייסבוק. בשני, פרסם סרטון שלו מתאמן תחת הכיתוב "This is the Year #OLYMPIA". קצת אירוני, משום שבשנה שעברה התלונן על פיל הית' על כך שלפני התחרות דיבר על עצמו כמר. אולימפיה שלוש פעמים. השנה פיל הית' קצת יותר צנוע ונוהג להוסיף האשטאג של "War4Four", שמשמעו מלחמה עבור הסנדאו הרביעי. בנוסף, פיל ממשיך לשתף את ההכנה שלו לתחרות ברשת.
דקסטר ג'קסון מעדכן עם תמונת guest posing שלא חושפת הרבה ומשאירה את הרוב לדמיון שלנו. בתיאור כתב: "זה היה בשבוע שעבר בתחרות ה-Shawn Ray Classic, חמישה שבועות לפני האולימפיה. כמו שאתם יכולים לראות, אני גדול בכמה פאונדים משהייתי אי פעם. מצפה לראות מה אני הולך להביא לבמה השנה". גם אנחנו.
רולי ווינקלר מעדכן בהצצה לאימון רגליים כהכנה לתחרות.
רק עוד 20 ימים! אני היחיד שמת לטוס פעם לתחרות מר. אולימפיה? ממש מבאס אותי שאני לא אטוס לזו.

אהלן,

אין בתת פורום הנ׳ל תנועה כמו באוף טופיק. לכן כרגע זהו הנושא הכי מעניין והוא ישאר בראש הדף. 😃

יותר פשוט לטוס לתחרות הקרובה בפראג, יהיה שם גם קאסט מצוין.

• פותח/ת השרשור
Dana Linn Bailey, מציגה את החיטוב 11 ימים לפני.

• פותח/ת השרשור
Jose Raymond, מתחרה בקטגורית 212 Showdown, בוידאו מיוחד בו הוא מציג יום בחייו. מהסלפיס שהוא עושה לעצמו בבוקר, דרך ארוחת בוקר, אימון Cardio, האוכל המיוחד שמכינים לו במסעדה ועוד.

וידאו נוסף של Raymond, אימון ידיים 4 שבועות לפני Olympia.

תמונה עם David Henry.

1.jpg

נראלי אחריי אימון ידיים עם סי טי אתה לא יכול לאמן ידיים חודשיים אחרי זה

• פותח/ת השרשור
Sabrina Taylor, מתחרה בקטגורית ה- Women's Physique ואחת המתמודדות החזקות מול Dana Linn Bailey, מציגה אימון גב.

• אהבתי
Reactions: Dam
  • פותח/ת השרשור
ככה Dana Linn Bailey מאמנת רגלים שבוע לפני.
החיטוב מרשים, משהו שלא ניתן לומר על הטכניקה של ה- SQ.

22.jpg

• אהבתי
Reactions: Dam
ככה Dana Linn Bailey מאמנת רגלים שבוע לפני.
החיטוב מרשים, משהו שלא ניתן לומר על הטכניקה של ה- SQ.

צפה בקובץ המצורף 19926

בגלל הצוואר? חוץ מזה לא ניתן לראות עוד בעיות, אבל זה כנראה בגלל שהיא כמה ימים לפני אולימפיה. היא בטח בלי פחמימה בגוף, חסרת מלחים ועל כמויות גבוהות של שורפי שומן. היא נראית חרא מבחינת הרגשת. מבחינת חיטוב אש. קצת מצחיק שבמצב שבו הגוף נראה בשיא, הוא בעצם לא רחוק מהתמוטטות.

לאנג'ים עם מוט W...אאוצ' כואב.........
אבל יש לה גב מברזל היא לא מרגישה כלום:37mv:

Back
למעלה תחתית