עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Eyal
מה דעתך לנעוץ את זה? חבל שייזרק האשכול.
קצת עדכונים:
ביג רמי חושב רחוק וכבר הודיע שיתחרה בפראג פרו ב-4 באוקטובר, כשבועיים אחרי האולימפיה.
קאי גרין בונה על חשיבה חיובית (אולי כחלק מסמינר ה-Believe שלו) וכמעט מכתיר את עצמו כבר, בשני פוסטים שונים.
בראשון, הבטיח (בשיתוף MuscleMeds) להעניק פוסטר חתום עם תמונה שלו לשניים שיגיבו "Kai 2014 Mr. O" בתמונה בפייסבוק. בשני, פרסם סרטון שלו מתאמן תחת הכיתוב "This is the Year #OLYMPIA". קצת אירוני, משום שבשנה שעברה התלונן על פיל הית' על כך שלפני התחרות דיבר על עצמו כמר. אולימפיה שלוש פעמים. השנה פיל הית' קצת יותר צנוע ונוהג להוסיף האשטאג של "War4Four", שמשמעו מלחמה עבור הסנדאו הרביעי. בנוסף, פיל ממשיך לשתף את ההכנה שלו לתחרות ברשת.
דקסטר ג'קסון מעדכן עם תמונת guest posing שלא חושפת הרבה ומשאירה את הרוב לדמיון שלנו. בתיאור כתב: "זה היה בשבוע שעבר בתחרות ה-Shawn Ray Classic, חמישה שבועות לפני האולימפיה. כמו שאתם יכולים לראות, אני גדול בכמה פאונדים משהייתי אי פעם. מצפה לראות מה אני הולך להביא לבמה השנה". גם אנחנו.
רולי ווינקלר מעדכן בהצצה לאימון רגליים כהכנה לתחרות.
רק עוד 20 ימים! אני היחיד שמת לטוס פעם לתחרות מר. אולימפיה? ממש מבאס אותי שאני לא אטוס לזו.
רק עוד 20 ימים! אני היחיד שמת לטוס פעם לתחרות מר. אולימפיה? ממש מבאס אותי שאני לא אטוס לזו.
ככה Dana Linn Bailey מאמנת רגלים שבוע לפני.
החיטוב מרשים, משהו שלא ניתן לומר על הטכניקה של ה- SQ.
צפה בקובץ המצורף 19926