Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
אתה צודק, טעות שלי. חשבתי שprejudging של מר אולמפיה היה כבר.

חייב לציין שקאי מתנהג כמו פוץ

באמת כמו פוץ' - מחפש להתגרות בפיל - כמו ילדה בת 12 .
והתחרות היום בלילה אם אני לא טועה - לפנות בוקר נכון ?

קאי בא יותר טוב מפיל, אבל ההתנהגות שלו תהרוס לו

מתי הפיזיק מתחיל ואיפה אפשר לצפות?

קאי הפייבוריט שלי אבל באמת התאכזבתי מההתנהגות

אין שום סיכוי שקאי יזכה אחרי ההתנהגות שלו, זה די גמור.

אין שום סיכוי שקאי יזכה אחרי ההתנהגות שלו, זה די גמור.
לצערי אם השופטים היו 100% מקצועיים הם היו משאירים את התקרית הזו בצד ולא פוסלים שנה שלמה של הכנות לקראת התחרות בגלל זה.
אבל לצערי באולמפיה יש הרבה פוליטיקה

מעבר לפוליטיקה בשיפוט, אני לא רואה את קאי עובר את פיל.
פיל עגול, שלם, שרירים ארוכים - אין לזה תחרות.

אם כמה שאני שונא להודות ומעדיף את קאי, פיל נראה הרבה יותר טוב ממנו
ואפילו רודן, הוא לקח אותם בכמה פוזות בPRE JUDGING

קאי נראה הרבה יותר טוב בשנה שעברה, והוא לא יזכה בגלל פוליטיקה לדעתי והריב שלו עם פיל היה מהלך מטומטם מספיק כדי לא לתת לו לזכות במהלך השנים, מאמין שזו תהיה האולימפיה האחרונה שלו

איזה שטויות באמת אתם חושבים יפסלו אותו בגלל שהיה חיכוך בינהם??השופטים שם זה לא כמו בארץ שנותנים למתאמנים שלהם לנצח ודבר שני קאי לא נראה יותר טוב מפיל

איזה שטויות באמת אתם חושבים יפסלו אותו בגלל שהיה חיכוך בינהם??השופטים שם זה לא כמו בארץ שנותנים למתאמנים שלהם לנצח ודבר שני קאי לא נראה יותר טוב מפיל
אתה באמת חושב שייתנו לבנאדם שרב על הבמה, מתגרה בכוונה ולא מכבד את האבא המת של פיל היט לזכות ולייצג את עולם הבודיבילדינג?
כמו שאינסין אמר, זה כבר די גמור

אתה באמת חושב שייתנו לבנאדם שרב על הבמה, מתגרה בכוונה ולא מכבד את האבא המת של פיל היט לזכות ולייצג את עולם הבודיבילדינג?

האבא המת ? לא הבנתי ..
וכן הוא לא יזכה

בכל שנה הם מתגרים אחד בשני וזה חלק מהשואו,וזה שומר על אווירה טובה,אתה תראה את זה הרבה,נראה שפה זה סתם עלה שלב.

רק מבחינתי דניס מושלם?

איזה אבא מת של פיל הית מה זה טנלובלה ???לא שמעתי על זה בכלל אבל לעניין ספציפי שקרה על הבמה הוא לא יפסיד בגלל זה אלא יפסיד כי הוא פחות טוב

איך אתם לא שמים לב לקור רוח שלהם
זה הכל הצגה

ממש לא נראה לי שזה הצגה דווקא זה נראה ליאמיתי... אולי מה שהיה על הבמה אפשר להגיד שזה קצת הצגה אני עדיין לא סגור על זה אבל מה שקרה במסיבת עיתונאים ממש לא קרוב להצגה..

איך אתם לא שמים לב לקור רוח שלהם
זה הכל הצגה
אני לא יודע כמה הצגה או לא, אבל ידוע שמאז ומתמיד היה בין השניים מתיחות. אפילו בסרט generation iron העבירו ביקורת אחד על השני.

אני לא מבין מה כל ההתרגשות מה"ויכוח" בין השניים, בדיוק כמו שאני לא מבין אנשים בוגרים שהולכים לזירות של WWE ומתנהגים כאחרוני הילדים שלוקחים קשה כל מילה שיוצאת מהפה של אחד ה"לוחמים". הם מוכרים שואו. מעוררים עיניין. זה הכל. לא חושב שיש מה לשבת ולנתח כל מה שנאמר.

אני לא מבין מה כל ההתרגשות מה"ויכוח" בין השניים, בדיוק כמו שאני לא מבין אנשים בוגרים שהולכים לזירות של WWE ומתנהגים כאחרוני הילדים שלוקחים קשה כל מילה שיוצאת מהפה של אחד ה"לוחמים". הם מוכרים שואו. מעוררים עיניין. זה הכל. לא חושב שיש מה לשבת ולנתח כל מה שנאמר.
צודק לגמרי, אבל על הבמה זה היה קצת מוגזם...

Back
למעלה תחתית