עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואו, כמה קשה זה לנקד? לקרוא הודעה כזאת זה ממש כאב ראשאחלה תחרות ממש נהניתי אני אישית אוהב את קאיי יותר מפיל ורציתי שקאיי ינצח אבל שראיתי את קאי מול פיל אין ספק שפיל יותר איך אני יגיד את זה לא יותר מוכן יותר טוב מקאי יותר גדול יותר סימטרי.. ושאתה רואה אותו על הבמה אין ספק שאתה יודע שהוא זה שהולך לנצח את זה אפילו שיש לך פייבוריט אחר ויש לו עד כל כך הרבה שנים בתחום... בסופו של דבר נהניתי לראות בסוף שקאי ופיל לוחצים ידיים זה ספורט שצורך כבוד כולם מתאמנים קשה וכולם עושים את הדיאטה שלהם אף אחד לא עובד פחות קשה מהאחר כל אחד נותן ומביא את כל כולו וראינו את זה השנה קאיי השתפך כל כך הרבה עם זה ברגליים שלו עברו שידרוג עם זה בגב תחתון ועם זה בטרפזים.. אבל עדיין זה לא הלך לו וזה בסדר...
בקיצור בהצלחה בשנה הבאה 😃
ואו, כמה קשה זה לנקד? לקרוא הודעה כזאת זה ממש כאב ראש
לנקד (נכון) זה לא כל כך פשוט.כמה קשה זה לנקד?
אתה צודק, אבל עדיין יש צורך לנקד באופן דיי בסיסי על מנת להבין אותו יותר ושלא יציק בעין(ולזה הוא התכוון).לנקד (נכון) זה לא כל כך פשוט.
אתה צודק, אבל עדיין יש צורך לנקד באופן דיי בסיסי על מנת להבין אותו יותר ושלא יציק בעין(ולזה הוא התכוון).
מה הבעיה בהודעה שלי?גם ההודעה שלך לא מנוקדת. מפוסקת כן, מנוקדת לא.
אני סתם התחכמתי. @shahar18 וודאי התכוון לסימני פיסוק, ולא לניקוד.אתה צודק, אבל עדיין יש צורך לנקד באופן דיי בסיסי על מנת להבין אותו יותר ושלא יציק בעין(ולזה הוא התכוון).
מה הבעיה בהודעה שלי?
קאי קרוב ל41, קשה לי להאמין ששנה הבאה נזכה לראות אותו עולה על במה בצורה כל כך טובה.זיו, כתבת שאיברהים זכה במקום השביעי, התבלבלת עם רמי.
יש כמה מתחרים שממש עצוב לי עליהם. רולי נראה טוב יותר מסטיב, דיזל וויקטור. אולי גם טוב יותר מרמי. חבל שהוא לא היה בטופ 10.
דניס הגיע בשייפ של טופ 3. אני אישית לא מת על הפיזיק שלו, ככה שאני לרוב נגדו, אבל הפעם הוא הפתיע, והגיע לו מקום גבוה יותר.
קאי ופיל זה טלנובלה, מי אני שאקבע למי הגיע, אבל לדעתי קאי הגיע בשייפ הכי טוב שלו.
ביג רמי הוא הכוכב הבא. בשנים הקרובות קאי ופיל עוד יריבו על הסנדאו, אבל בשלב כלשהו רמי יתחיל לקחת תארים רצופים. לדעתי הוא עוד ישבור את הרצף של קולמן.
היה נחמד לראות על הבמה את לי הייני, רוני קולמן, לי לברדה, קאטלר, דניס ג'יימס ועוד כמה כוכבים.
לנקד (נכון) זה לא כל כך פשוט.
מאמין שלקאי יש עוד כמה שנים, על אף הגיל.קאי קרוב ל41, קשה לי להאמין ששנה הבאה נזכה לראות אותו עולה על במה בצורה כל כך טובה.
זאת בדר"כ השנים שכוכבים מתחילים ליפול.
רמי? הבחור כולה בן 31 יש לו זמן, תן לו את הזמן שלו הוא יכנס לטופ 5 במוקדם ובמאוחר.