Resource icon

לוג של בנ'צר

הסירטון הראשון קצת לא מובן, אך מהסירטון השני ניתן לראות שהעומק לא מספק.
דרך לפתור את זה :
תתחיל מ3 סטים, בין הסטים של החימום סקוואט.
בסטים האלו אתה תישב כמה שאתה יכול ותעשה את זה למשך 30-40 שניות https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...z4QfqSQoX4MEkqEcPCMLU71IH6gNsXlGcpnJSxMgkSjzH

בנוסף בסטים אתה תנסה לפתוח יותר רגליים, נראה שהבעיה היא שאתה לא פותח אותן מספיק.

הסירטון הראשון קצת לא מובן, אך מהסירטון השני ניתן לראות שהעומק לא מספק.
דרך לפתור את זה :
תתחיל מ3 סטים, בין הסטים של החימום סקוואט.
בסטים האלו אתה תישב כמה שאתה יכול ותעשה את זה למשך 30-40 שניות https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...z4QfqSQoX4MEkqEcPCMLU71IH6gNsXlGcpnJSxMgkSjzH

בנוסף בסטים אתה תנסה לפתוח יותר רגליים, נראה שהבעיה היא שאתה לא פותח אותן מספיק.
אני כן שולח ברכיים לצדדים
הסט הראשון היה בגובה ברך
הסט השני היה יותר גבוה מבחינת מי שצילם הוא צילם מגובה יותר מגובה ברך אז זה יכול להטעות

אתה מתחיל להבין למה אני מתאמן בבית ;-)
סתם(יום אחד בחדר כושר בשביל הדדליפט)

אני כן שולח ברכיים לצדדים
הסט הראשון היה בגובה ברך
הסט השני היה יותר גבוה מבחינת מי שצילם הוא צילם מגובה יותר מגובה ברך אז זה יכול להטעות

שים לב איפה הברך שלך נמצאת...
אם אתה ממש פותח רגליים ועדיין זה ככה... תנסה בירידה בסקוואט לשלוח אותן מעט קדימה ורק אז לפתוח אותן.
בכל מקרה לדעתי אתה חושש לרדת נמוך יותר, על אף שהמשקל לא קשה לך.
עצה ממני: תסדר את המקבילים בצורה שאם תיפול הם יעזרו לך... לי אישית זה עוזר מאוד מבחינה מנטלית לדעת שאם אני נכשל אני נכשל כשל פיזי, ולא מהחשש...

@Matty
לגבי הסקוואט הרגשתי שבירת מקביל קלות
הבעייה זו הזווית צילום תסתכל בסט הראשון של הירך שהיא יורד נמוך יותר מהפיקה .
סט שני זה היה יותר גבוה הצלם עמד יותר גבוה סט ראשון ישב על ספספל

@Matty
לגבי הסקוואט הרגשתי שבירת מקביל קלות
הבעייה זו הזווית צילום תסתכל בסט הראשון של הירך שהיא יורד נמוך יותר מהפיקה .
סט שני זה היה יותר גבוה הצלם עמד יותר גבוה סט ראשון ישב על ספספל
אני ברצינות לא מבין מה אתה מתכווח.
חסר עומק. זהו.
תתקן את זה במקום לתרץ.

לא יודע איפה מקס ראה פימפום, לא ראיתי בשני הסטים. אגב מה שאמרתי לפני כמה זמן שאני לא רואה בעיה בלפמפם חזרות - טעיתי, עכשיו נראה הרבה יותר טוב בזכות זה שעצרת אחרי כל חזרה במקום למהר. לא ראיתי משהו שהייתי רוצה להעיר עליו, אבל מה אני מבין, אני יודע רק איזה טונה עדיף לאכול אחרי אימון וכמה משקל לשים בלג פרס למתאמן חדש שרק הגיע למכון (פורום מתחילים וזה).

לא יודע איפה מקס ראה פימפום, לא ראיתי בשני הסטים. אגב מה שאמרתי לפני כמה זמן שאני לא רואה בעיה בלפמפם חזרות - טעיתי, עכשיו נראה הרבה יותר טוב בזכות זה שעצרת אחרי כל חזרה במקום למהר. לא ראיתי משהו שהייתי רוצה להעיר עליו, אבל מה אני מבין, אני יודע רק איזה טונה עדיף לאכול אחרי אימון וכמה משקל לשים בלג פרס למתאמן חדש שרק הגיע למכון (פורום מתחילים וזה).
חחח תותח אתה בעיקרון אני ממשיך ככה ל 147.5 בחמישי ו150 שבוע הבא
אם יהיה דגש מיוחד מדודי או ממך או דניאל אני אנסה לשפר בעיקרון אני כן מרוצה מהטכניקה

הרבה יותר טוב!

לתת לך קיו של "תשבור מקביל" לא יעשה לך טוב, אתה או תרפה את הגב התחתון או תגלוש עם הברכיים בשביל להגיע עמוק יותר, לכן אני לא אומר לך את זה.

במקום מה שאני כן אומר לך זה לשבת קצת יותר אחורה בשליש העליון של התנועה ואם אפשר קצת יותר בשליטה , זה כל מה שחסר לך.

סה"כ שיפור עצום ואני לא רואה סיבה למה לא להמשיך להתקדם במשקלי העבודה.

הרבה יותר טוב!

לתת לך קיו של "תשבור מקביל" לא יעשה לך טוב, אתה או תרפה את הגב התחתון או תגלוש עם הברכיים בשביל להגיע עמוק יותר, לכן אני לא אומר לך את זה.

במקום מה שאני כן אומר לך זה לשבת קצת יותר אחורה בשליש העליון של התנועה ואם אפשר קצת יותר בשליטה , זה כל מה שחסר לך.

סה"כ שיפור עצום ואני לא רואה סיבה למה לא להמשיך להתקדם במשקלי העבודה.
תודה רבה רבה לך מעריך את זה יום חמישי 147.5 אני משווה לפעם אחרונה ב SS רק ששמה עשיתי ל2 סטים

אך ורק לפי אורך הטווח תנועה הסקוואט נראה לי שובר או לפחות עובר תחרות...

מרום הזווית הראשונה לא ממש מובנת אבל לפי השנייה ומהגובה הזה זה נראה כאילו אתה מגיע למקביל (גבולי) ועולה.
תסתכל על הזווית, על איזור מפרק הירך מול גובה הפיקה של הברך.
כמובן שאולי זאת הזווית של הצילום שמטעה.

צפה בקובץ המצורף 31350 צפה בקובץ המצורף 31351 צפה בקובץ המצורף 31352 צפה בקובץ המצורף 31353

*נזכרתי שאתה צלם(?) ואתה מבין בזה בטח יותר ממני אז רק אשאיר את התמונה בשביל הצופים

נערך לאחרונה:
לדעתי אתה צריך להתארגן יותר לפני שאתה מוציא את המוט , ממש לנסות לסחוט את המוט עם השכמות ולכווץ את הלאטס ואז הרבה אוויר לצאת להוציא את האוויר ושוב הרבה אוויר ולרדת , לגביי הירידה אפשר קצת יותר מבוקר ואיטי לשבת עם התחת החוצה חזק , מבט יותר למטה גם כן .

תסתכל ותקשיב למה שהוא אומר 1 ו 17 שניות , עד 2 ו 30 שניות

ותשתדל כל יום להקדיש איזה 2 דקות ולשבת לסקוואט הכי עמוק שאתה יכול עם משקל גוף מבלי שהעקבים יתרוממו , ותן לגב אפילו להיות רפוי העיקר להגיע לעומק מירבי , יעזור מאוד עם העומק

לדעתי אתה צריך להתארגן יותר לפני שאתה מוציא את המוט , ממש לנסות לסחוט את המוט עם השכמות ולכווץ את הלאטס ואז הרבה אוויר לצאת להוציא את האוויר ושוב הרבה אוויר ולרדת , לגביי הירידה אפשר קצת יותר מבוקר ואיטי לשבת עם התחת החוצה חזק , מבט יותר למטה גם כן .

תסתכל ותקשיב למה שהוא אומר 1 ו 17 שניות , עד 2 ו 30 שניות

ותשתדל כל יום להקדיש איזה 2 דקות ולשבת לסקוואט הכי עמוק שאתה יכול עם משקל גוף מבלי שהעקבים יתרוממו , ותן לגב אפילו להיות רפוי העיקר להגיע לעומק מירבי , יעזור מאוד עם העומק

בסדר גמור
תודה על העזרה

נערך לאחרונה:
THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 25/11/15

שבוע 2 אימון 3
אימון 20 דקות
פרס -65 ל 3×3
יד אחורית חבל 50 קילו ל 2×10
מתיחות
לא עשיתי מקבילים אני עדיין תפוס מהלחיצה בראשון אולי שבוע הבא
האימון היה כמאט על בטן ריקה בלי שרוולים מגנזיום או רצועות ידיים