למה דניאל ויבגני המליצו לך לשלב אד קואן לבנץ' עם טקסס? לדעתי זה סתם יפוצץ אותך בנפח מיותר שגם ככה יש לך המון ממנו בטקסס הקלאסית. אם כבר אז טקסס מתאים לך יותר לבנץ' כי המשקלים שלך גם ככה גבוהים פה וההתקדמות היא פעם בשבועיים, משהו שכנראה תוכל לעמוד בו כמו שצריך עם המשקלים שלך כרגע. תאכלס, אני לא מבין את ההגיון של לשלב כל תוכנית אחרת עם טקסס בשלב שבו אתה מתאמן בינוני. טקסס היא תוכנית טובענית בפני עצמה גם בלי להוסיף לה כלום. אני רק בשבוע 6 ומיום ראשון עד יום שלישי בקבוע כואב לי ללכת ולעשות סקוואט משקל גוף בגלל הדומס וזה בלי שאני עוד יוסיף נפח כלשהו מעבר למה שכבר יש בה.קודם כל תודה
הסבב הזה אני יתחיל עם טקסס ראשון ורביעי ואד קואן שני וחמישי התיעצתי גם עם דניאל וגם עם יבגני
השבוע אני יקח שבוע קל נפח 110 ועצימות 130
שבוע אחרי אני כבר יראה כנראה 120 נפח ו140 עצימות .
לגבי המחשבון אני בדכ לא מסתדר עם כאלהחחח קצת מסבך אותי 'זה לא מחשבון כמו שלא אד שמראה הכול בשורה 1
מבחינתי יש שני סוגי אימונים. יש אימוני כוח ויש אימוני פווארליפטינג. אם נשתמש בטבלה של ריפטו
http://startingstrength.com/files/standards.pdf
אתה נמצא בקטגוריה 3 גם בסקוואט וגם בדדליפט. קטגוריה 3 זה מתאמן בינוני. אני חושב שעד שלא תגיע לפחות קטגוריה 4 בסקוואט ובדדליפט אין לך מה לחפש בשילוב תוכניות "ליפטינג" ממוקדות כמו גרסאות ה5/3/1, סמולובים ואד קואן. אני יודע שאתה מעדיף להקשיב ל @incin ולא לי אבל אני בטוח שהוא יגיד לך את אותו הדבר. הסקוואט והדדליפט שלך חלשים מדי כרגע. עד שלא תסגור פערים אין לך שום סיבה לשלב תוכניות ביחד עם הטקסס.