הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

לא השיא הוא 130
וזה היה עוד עם עצירה נראה לי כבר עוד כמה שבועות אתה תצליח לסגור 3 פלטות לסינגל ATG עם איך שנראה ה125 היום 😃
אני כבר ויתרתי על לעקוף אותך נראה לי נפצעתי עוד פעם בבנץ'...

וזה היה עוד עם עצירה נראה לי כבר עוד כמה שבועות אתה תצליח לסגור 3 פלטות לסינגל ATG עם איך שנראה ה125 היום 😃
אני כבר ויתרתי על לעקוף אותך נראה לי נפצעתי עוד פעם בבנץ'...
מה קרה ראיתי בלוג כאבים בכתפיים ..?תנסה לעשות פחות לחיצות קצת ויותר משקל קל לדעתי שבוע הבא תראה איך אתה מרגיש

מה קרה ראיתי בלוג כאבים בכתפיים ..?תנסה לעשות פחות לחיצות קצת ויותר משקל קל לדעתי שבוע הבא תראה איך אתה מרגיש

כן זה גם מה שהגורו אמר לי, יורד ללחיצות של 60 קילו ל2 האימונים הבאים ורואה מה התוצאה. אם לא ישתפר אעבור לתרגיל הבסיס הבא, שהוא כפיפת מרפקים במוט דאבליו. נראה מה אפשר לפצוע שם.

חחח התכוונתי T&G התבלבלו לי המילים

כן זה גם מה שהגורו אמר לי, יורד ללחיצות של 60 קילו ל2 האימונים הבאים ורואה מה התוצאה. אם לא ישתפר אעבור לתרגיל הבסיס הבא, שהוא כפיפת מרפקים במוט דאבליו. נראה מה אפשר לפצוע שם.

הגוף הגריאטרי שלך אומר לך לא להתאמן

מי זה הגורו ?

אם הוא אמר תקשיב 😃
ומקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב וקח בחשבון שיורדים במג גם נחלשים ..
אני חי לפי האומנה שאם אני אאמין מספיק אני אתחזק בזמן ירידה במשקל 😃
זה לא תמיד נגמר בטוב

אני על 92 עם אחוז שומן של כ23-24 להערכתי. אני דיי בטוח שאני לא אהיה מרוצה אם אני לא ארד עד ל80 עגול ואולי גם ה75 שתכננתי לעצמי.
סבבה אחי רק דואג לך .. בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בחיטוב וללא פציעות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית