עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשבוע 12 מתכנן לתת בין 145-150 KG בעזרת האל ..יאלה נותן סינגל 3 פלטות?
ניסית RM1 מאז התחרות?בשבוע 12 מתכנן לתת בין 145-150 KG בעזרת האל ..
לא השיא הוא 130ניסית RM1 מאז התחרות?
וזה היה עוד עם עצירה נראה לי כבר עוד כמה שבועות אתה תצליח לסגור 3 פלטות לסינגל ATG עם איך שנראה ה125 היום 😃לא השיא הוא 130
מה קרה ראיתי בלוג כאבים בכתפיים ..?תנסה לעשות פחות לחיצות קצת ויותר משקל קל לדעתי שבוע הבא תראה איך אתה מרגישוזה היה עוד עם עצירה נראה לי כבר עוד כמה שבועות אתה תצליח לסגור 3 פלטות לסינגל ATG עם איך שנראה ה125 היום 😃
אני כבר ויתרתי על לעקוף אותך נראה לי נפצעתי עוד פעם בבנץ'...
atg?וזה היה עוד עם עצירה נראה לי כבר עוד כמה שבועות אתה תצליח לסגור 3 פלטות לסינגל ATG עם איך שנראה ה125 היום 😃
אני כבר ויתרתי על לעקוף אותך נראה לי נפצעתי עוד פעם בבנץ'...
מה קרה ראיתי בלוג כאבים בכתפיים ..?תנסה לעשות פחות לחיצות קצת ויותר משקל קל לדעתי שבוע הבא תראה איך אתה מרגיש
atg?
הגוף הגריאטרי שלך אומר לך לא להתאמןכן זה גם מה שהגורו אמר לי, יורד ללחיצות של 60 קילו ל2 האימונים הבאים ורואה מה התוצאה. אם לא ישתפר אעבור לתרגיל הבסיס הבא, שהוא כפיפת מרפקים במוט דאבליו. נראה מה אפשר לפצוע שם.
חחח התכוונתי T&G התבלבלו לי המילים
מי זה הגורו ?כן זה גם מה שהגורו אמר לי, יורד ללחיצות של 60 קילו ל2 האימונים הבאים ורואה מה התוצאה. אם לא ישתפר אעבור לתרגיל הבסיס הבא, שהוא כפיפת מרפקים במוט דאבליו. נראה מה אפשר לפצוע שם.
חחח התכוונתי T&G התבלבלו לי המילים
דודי incinמי זה הגורו ?
אם הוא אמר תקשיב 😃דודי incin
אני חי לפי האומנה שאם אני אאמין מספיק אני אתחזק בזמן ירידה במשקל 😃אם הוא אמר תקשיב 😃
ומקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב וקח בחשבון שיורדים במג גם נחלשים ..
תגיע ל 90 מג ותראה אם אתה מרוצה מספיק מהחיטוב ..😃אני חי לפי האומנה שאם אני אאמין מספיק אני אתחזק בזמן ירידה במשקל 😃
זה לא תמיד נגמר בטוב
אני על 92 עם אחוז שומן של כ23-24 להערכתי. אני דיי בטוח שאני לא אהיה מרוצה אם אני לא ארד עד ל80 עגול ואולי גם ה75 שתכננתי לעצמי.תגיע ל 90 מג ותראה אם אתה מרוצה מספיק מהחיטוב ..😃
סבבה אחי רק דואג לך .. בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בחיטוב וללא פציעותאני על 92 עם אחוז שומן של כ23-24 להערכתי. אני דיי בטוח שאני לא אהיה מרוצה אם אני לא ארד עד ל80 עגול ואולי גם ה75 שתכננתי לעצמי.
תודה נשמה 😍סבבה אחי רק דואג לך .. בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בחיטוב וללא פציעות
תודה רבה איבגני שבוע הבא מנסה 130 ל 2*2יפה!!! כל הכבוד על הבנץ'!! גם נראה שהיה לך עוד בטנק