- פותח/ת השרשור
- #1,321
דבר ראשון היה 190 ל 2 ורשמתי בתחילת טקסס עשיתי ל 3 חזרות עם חגורה הפעם ללא חגורה ו 5 חזרות..איך 160 pr היה לך 180
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר ראשון היה 190 ל 2 ורשמתי בתחילת טקסס עשיתי ל 3 חזרות עם חגורה הפעם ללא חגורה ו 5 חזרות..איך 160 pr היה לך 180
אד קואן - שבוע 11 אימון בילדינג !
התחלתי את האימון עם ריצה - 3000 מטר 9 קמש 20 דקות
WIDE POLY 2x3 - 122 KG
Narrow Grip POLY 3x 3 - 130 KG
פולאובר 60 קילו 3 סטים של 8
BICEP -4x 5 דאמבל 15 קילו
וביספ בפולי עליון 3 סטים של 23 קילו
שיהיה לכולם אחלה סופש !!
חלק מהתוכנית שלי כמו שרשום THE BEAR METODE חחחחpulley*
כל התרגילים האלה הם חלק מהתכנית?
גם אני ככה באימוני פלג גוף עליון חחאני עושה לפי הרגשה ...
תאמין לי הכי טוב ככה !!!גם אני ככה באימוני פלג גוף עליון חח
כל עוד זה עובד ככה זה סבבה 😆
זה טוב אם יודעים מה עושים ולמה עושים. אם תיתן למישהו ממש מתחיל לעבוד לפי הרגשה אני די בטוח שזה לא ילך טוב.תאמין לי הכי טוב ככה !!!
מסכים איתך ב 100 אחוז .. אבל אנשים כמונו שיש להם נסיון מספיק יכולים לעשות פחות או יותר מה שמרגישיםזה טוב אם יודעים מה עושים ולמה עושים. אם תיתן למישהו ממש מתחיל לעבוד לפי הרגשה אני די בטוח שזה לא ילך טוב.
יכול להיות נראה כבר 😃היי דוב. מתחרה בדצמבר?
כן ברור!! 😃
רק אם יהיה מצב לטוטאל 600 😃יבגני אתה מתכוון להתחרות בדצמבר ?
אמן.רק אם יהיה מצב לטוטאל 600 😃
כן, רוצה להתחרות, אם אני לא אשמין יותר מדי נהיה איתך באותה קטגוריית משקל 😃יבגני אתה מתכוון להתחרות בדצמבר ?
מעולה אחי כמה אתה שוקל ? כרגע ומתכנן ל 100 ?כן, רוצה להתחרות, אם אני לא אשמין יותר מדי נהיה איתך באותה קטגוריית משקל 😃
עכשיו סביבות 102-103.מעולה אחי כמה אתה שוקל ? כרגע ומתכנן ל 100 ?
חברה רוצה לעדכן !
שבוע הבא שבוע אחרון התכנון הוא לסגור 140 בנצ אם אני יוכל יותר אני יעלה בנצ צר 130 ועליון 120 ..
אני מקווה לסיים עד סוף אוגוסט את קופר אני מעלה שלב שבוע הבא מנסה 14 דקות 10 קמש ..
ומתחיל אחרי השבוע הזה ss התקדמות בבנצ ופרס רגילה של ss ובסקוואט ודדליפט סביב ה 100 קילו בשניהם עד שאני עובר תמבחן ..
המטרה בסקוואט ודדליפט היא בסוף ss
סקוואט - 170 ל 2 חזרות
ודדליפט 200- ל2
זהו זה בעיקרון רק רציתי לעדכן שיהיה לכולם שבת שלום..
כן אני מתחיל רגיל רק לא מתקדם בכלל בסקוואט ודדליפטלא הבנתי, כתבת שגם לבנץ' ופרס אתה מתחיל SS?