הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עושה SS

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שאומרים לי לעלות משקליים לדוגמא כמו 5-7 קילו בסקוואט כל אימון כל צד לעלות חמש קילו או שכל צד 2.5 קילו במוט
וגם כמה זמן עושים SS?

• פותח/ת השרשור
קראתי אבל יש דברים שאני לא מבין כל כך עכשיו נגיד אני עושה סקוואט אימון ראשון 60 קילו אימון שני 65 קילו?

תוספת של 5 ק"ג זה +2.5 בכל צד.
SS מבצעים עד שלא ניתן יותר להתקדם בה.

בפורטל קילוגרם יש מאמר גדול על התוכנית שתיאלץ לקרוא על מנת לא לעשות טעויות בסיסיות.

בהצלחה בהמשך.

אחי אתה מעלה כול צד ב- 1.25 קילו כך שיוצא לך כול אימון לעלות ב- 2.5 קילו , חוץ מיזה ההמלצה שלי להתחיל מי מוט רק לעשות מספר חימומים ליפני ורק אז לעלות במישקלים בהצלחה.

בסקוטי דווקא מעלים את המשקל בחמישה קילו מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
תגידו שאני עושה Standing barbell press לעשות עם מוט רגיל 10 ששקול 10 קילו או מוט אולימפי 20 קילו או שזה לא משנה ?

• פותח/ת השרשור
משקל 73 גובה 1.76
זה התפריט שאני אוכל אני רוצה לדעת עם הוא טוב
בוקר
120 גרם לחם מלאה
חביתה+כף שמן
חמאה 10 גרם
טונה בשמן 60 גרם
אבוקדו 20 גרם

צהריים
250 גרם אורז לבן לפני בישול
חזה עוף 300 גרם
3 כפות שמן

ערב
טונה בשמן 60 גרם
קוטג 3% 2 כפות
לחם מלאה 60 גרם
פריכיות 8 יחידות
אבוקדו 20 גרם

סה''כ
2800 קלוריות
חלבון 152 גרם
פחמימות 340 גרם
שומנים 90 גרם
זה טוב חסר משהוא להוריד להוסיף?

לדעתי מבחינת ערכים נראה בסדר, תראה לפי המשקל כמה אתה עולה כל שבוע ובהמשך כשמשקלי העבודה יהיו מאתגרים אולי כשתתחיל להיתקע אז תצטרך להוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
לא יודע חשבתי זה חשוב כי יש אנשים אומרים לי לאכול 7-8 ארוחות במסה ואני אוכל בכלל 4-5 ארוחות ומגיע לערכים שאני צריך חשבתי שאני טועה ותגידו למה קראתי במאמר של הSS שאוכלים לנסות לשתות כמה שיותר חלב בגלל מה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית