עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין איך כל נושא שיש על ISS אתה קופץ בראש...אני שם 300 מ"ל מים או חלב ואז שם את החלבון בשייקר ומערבב 10 שניות,אין לי שום גושים והאבקה מתערבבת ממש טוב,בקרם עוגיות שי חתיכות עוגיות שחורות,הן לא אמורות להתמוסס.
נשבע לך ביאסת אותי עכשיו,אתה מוציא אותי פה טמבל,על מה,שיש לי חלבון ואני עונה למי ששואל עליו כי יש לי נסיון איתו? מה כל אחד שמייעץ פה למישהו על משהו את מאשים אותו "בריגול"?
יאאלה מה התחלתם ליפול עלי,סופר בטן אתה סתום תפה לא ביקשו מימך לענות.חשבתי זה אתר מגניב עכשיו אני רואה אותך משה ככה ניטפל אלי על מה ששאלו כמה פעמים על חלבון ISS ואני קניתי ממאסל האוס וששאלו על משהו עניתי וזה מביא אותך ככה לרדת עלי?.תודה משה ושבת שלום.
קנית ממאסל האוס חלבון ISS ומאז כל מי ששואל בפורום על ISS אתה ישר מגיב, מתוך ה190 הודעות שלך 150 מהם על ISS ו40 הם ספאם טהור, לא אכפת לי שאתה גולש פה אבל אם אתה מרגל אז לפחות תרגל עם תאקט.יאאלה מה התחלתם ליפול עלי, חשבתי זה אתר מגניב עכשיו אני רואה אותך משה ככה ניטפל אלי על מה ששאלו כמה פעמים על חלבון ISS ואני קניתי ממאסל האוס וששאלו על משהו עניתי וזה מביא אותך ככה לרדת עלי?.תודה משה ושבת שלום.