הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בעייה בשיק חלבון

• פותח/ת השרשור lm55
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

lm55

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
התחלתי לשתות שייק ISS בטעם קרם עוגיות.
מה הכמות של מים/חלב מומלצת?
ניסיתי עם מים וגם עם חלב וזה לא מתמוסס טוב
האם גם לכם זה כך?
יש פתרונות?
מה הכמות של מים/חלב מומלצת

200-250 מ"ל על כל סקופ אבל זה תלוי בטעם אם רוצים מתוק פחות שמים יותר מים/חלב וכו'.
נסה קודם לשים את המים/חלב ולאחר מכן את האבקה.

אני שם 300 מ"ל מים על כף מדידה אחת בשייקר. מתמוסס היטב ובקלות.

אני שם 300 מ"ל מים או חלב ואז שם את החלבון בשייקר ומערבב 10 שניות,אין לי שום גושים והאבקה מתערבבת ממש טוב,בקרם עוגיות שי חתיכות עוגיות שחורות,הן לא אמורות להתמוסס.

אני שם 300 מ"ל מים או חלב ואז שם את החלבון בשייקר ומערבב 10 שניות,אין לי שום גושים והאבקה מתערבבת ממש טוב,בקרם עוגיות שי חתיכות עוגיות שחורות,הן לא אמורות להתמוסס.
מעניין איך כל נושא שיש על ISS אתה קופץ בראש...

נשבע לך ביאסת אותי עכשיו,אתה מוציא אותי פה טמבל,על מה,שיש לי חלבון ואני עונה למי ששואל עליו כי יש לי נסיון איתו? מה כל אחד שמייעץ פה למישהו על משהו את מאשים אותו "בריגול"?

לא אבל כל נושא בחודשיים האחרונים שהיה על ISS אתה ישר הגבת עליו, אז כן קצת מחשיד. גם כשאני אוהב משהו אני לא משבח אותו כל כך הרבה.

נשבע לך ביאסת אותי עכשיו,אתה מוציא אותי פה טמבל,על מה,שיש לי חלבון ואני עונה למי ששואל עליו כי יש לי נסיון איתו? מה כל אחד שמייעץ פה למישהו על משהו את מאשים אותו "בריגול"?

מה את ילד בן שתיים פה זה לא ישראלבודי

יאאלה מה התחלתם ליפול עלי, חשבתי זה אתר מגניב עכשיו אני רואה אותך משה ככה ניטפל אלי על מה ששאלו כמה פעמים על חלבון ISS ואני קניתי ממאסל האוס וששאלו על משהו עניתי וזה מביא אותך ככה לרדת עלי?.תודה משה ושבת שלום.

יאאלה מה התחלתם ליפול עלי,סופר בטן אתה סתום תפה לא ביקשו מימך לענות.חשבתי זה אתר מגניב עכשיו אני רואה אותך משה ככה ניטפל אלי על מה ששאלו כמה פעמים על חלבון ISS ואני קניתי ממאסל האוס וששאלו על משהו עניתי וזה מביא אותך ככה לרדת עלי?.תודה משה ושבת שלום.

אל תתעצבן עליי שיש לך יס ואתה לא יכול לראות לילה בכיף

יאאלה מה התחלתם ליפול עלי, חשבתי זה אתר מגניב עכשיו אני רואה אותך משה ככה ניטפל אלי על מה ששאלו כמה פעמים על חלבון ISS ואני קניתי ממאסל האוס וששאלו על משהו עניתי וזה מביא אותך ככה לרדת עלי?.תודה משה ושבת שלום.
קנית ממאסל האוס חלבון ISS ומאז כל מי ששואל בפורום על ISS אתה ישר מגיב, מתוך ה190 הודעות שלך 150 מהם על ISS ו40 הם ספאם טהור, לא אכפת לי שאתה גולש פה אבל אם אתה מרגל אז לפחות תרגל עם תאקט.
הנושא ננעל כי הבחור קיבל תשובה וזה נגרר לשטויות.

סופר בטן שיחזרתי את ההודעה שלך שנמחקה כי חובהההההההה לתת עליה מוניטין
הרגת אותי!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית