הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחיזה חלשה

• פותח/ת השרשור caron
  • פורסם בתאריך

caron

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
גם בדדליפט וגם במתח התחלתי להשים לב לעובדה שהאחיזה שלי על הפנים וכשזה מגיע למשקל כבד אני פשוט מרזיק את המוט בלי סגירה של האגודל וגם במתח התרגלתי לעשות עליות כשהאחיזה לא סגורה עם האגודל,מה הפיתרון הכי טוב לבעיה? להוריד משקלי עבודה ולהשים דגש לאחיזה? האם גריפר יכול לעזור לבעיה?

אתה יכול לנסות אחד מהדברים הבאים:
1. לחזק את האחיזה - תוסיף תרגיל בשביל לחזק את האחיזה בסוף האימון פעם / פעמיים בשבוע, לדוג':
2. לעקוף את בעית האחיזה - להשתמש ברצועות.

אני אישית לא ראיתי סיבה לעצור את ההתקדמות בדדליפט כשהאחיזה שלי הייתה הגורם המגביל, ושילבתי את שני הפתרונות הנ"ל.
יש אנשים פה בפורום שלא מסכימים עם הדעה הזאת ואומרים שאם אתה לא יכול להחזיק את זה אז אתה לא צריך להרים את זה.

פיט רוביש סיפר שהוא נפטר מבעיית האחיזה שלו ע''י שהוא היה הולך עם פלטה של 20 בכל יד עד שכבר הוא לא היה יכול להחזיק יותר כמה פעמים ביום אם אני לא טועה
על אותו עיקרון תעשה משהו דומה בסוף האימון לדעתי

תשתמש במגנזיום ובאחיזה משולבת אם צריך. רצועות זה הפתרון האחרון שאתה צריך לשאוף להגיע אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית