הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להראות BADASS

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
לי אין בעיה עם גברים שלא צומח להם שיער, זה אפילו עדיף (לא כולם מוכנים להוריד חחח) אבל זקן זה פשוט חובה.
אם אין לך אז תצייר. אין דבר כזה 'לא'! 😃
למה את לא חברה שלי? אני מסורס זקן מכל הכיוונים.

כאחד שנחשב הגבר הקשוח באזור חיוג 04 הנה כמה טיפים:
-תתחיל לעשן,אין דבר עם יותר סקס אפיל מזה.בנות מתות על זה ואתה יכול להראות דומיננטיות ע"י לקיחת סיגריות מזרים.
-תלבש מעיל עור,להיות קשוח זה לא להיות אופנתי.אני במשך שנים חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שזה הלבוש הקשוח ביותר.
-תתחיל עם משחקי כבוד,מי שפוגע בכבוד שלך פוגע בך ומגיע לו להיפגע בהתאם לכך.עוצמת הפגיעה נתונה לשיקולך.
-אל תפחד להראות דומיננטיות פיזית כלפי החברה,תלחץ יד הכי חזק כשאתה פוגש בן אדם,חבק נשים גם כשהם עושות פרצוף של סבל,שים יד מחוץ לחלון עם סיגריה(משתלב עם מוטיב העישון).
-אל תתגלח.
-אל תגיד שלום,תודה,בבקשה וכל הבולשיט הנשי הזה.
-בזמן נהיגה לא משנה מה השעה שים מוסיקה על העוצמה החזקה ביותר עם חלונות פתוחים.

בבקשה

אני ממש מקווה בשבילך שאתה לא רציני.
אבל הוא לא מאמן רגליים ואני מת לצוואר כמו שלו, עבה
hugh-jackman-22-v.jpg

יאמי 🤯

והוא לא עושה רגליים?! איפה אתה חי?!

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-07-31-13-26-53.png
    Screenshot_2014-07-31-13-26-53.png
    KB 477.7 · צפיות: 179
למה אפס? היא אפילו מפלרטטת איתו
זה שהיא "SKANK" שרק טמבל היה לוקח ליותר מסטוץ...לא הופך אותו לגבר.
הבדיחות שלו לא מצחיקות,ההבאות פנים שלו מפגרות,וההמפינג שהוא עושה בשידור חי פשוט ילדותי ולא ממש מצחיק

• פותח/ת השרשור
זה שהיא "SKANK" שרק טמבל היה לוקח ליותר מסטוץ...לא הופך אותו לגבר.
הבדיחות שלו לא מצחיקות,ההבאות פנים שלו מפגרות,וההמפינג שהוא עושה בשידור חי פשוט ילדותי ולא ממש מצחיק
זה כן מצחיק לטעמי וכן מראה שהוא גבר
אני לא רואה מישהו אחר עושה את זה, ואני רוצה לראות איך תתנהג ברגע שהוא יהיה מולך
אגב הוא שיחק בסרט צוות לעניין אם מישהו מכיר

כאחד שנחשב הגבר הקשוח באזור חיוג 04 הנה כמה טיפים:
-תתחיל לעשן,אין דבר עם יותר סקס אפיל מזה.בנות מתות על זה ואתה יכול להראות דומיננטיות ע"י לקיחת סיגריות מזרים.
-תלבש מעיל עור,להיות קשוח זה לא להיות אופנתי.אני במשך שנים חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שזה הלבוש הקשוח ביותר.
-תתחיל עם משחקי כבוד,מי שפוגע בכבוד שלך פוגע בך ומגיע לו להיפגע בהתאם לכך.עוצמת הפגיעה נתונה לשיקולך.
-אל תפחד להראות דומיננטיות פיזית כלפי החברה,תלחץ יד הכי חזק כשאתה פוגש בן אדם,חבק נשים גם כשהם עושות פרצוף של סבל,שים יד מחוץ לחלון עם סיגריה(משתלב עם מוטיב העישון).
-אל תתגלח.
-אל תגיד שלום,תודה,בבקשה וכל הבולשיט הנשי הזה.
-בזמן נהיגה לא משנה מה השעה שים מוסיקה על העוצמה החזקה ביותר עם חלונות פתוחים.

בבקשה
לשים מסיכה של סוס גם תורמת לכל העניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית