כחול. לך תשיג זקפה.איזה מהם זה האפסטין ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כחול. לך תשיג זקפה.איזה מהם זה האפסטין ?
למה את לא חברה שלי? אני מסורס זקן מכל הכיוונים.לי אין בעיה עם גברים שלא צומח להם שיער, זה אפילו עדיף (לא כולם מוכנים להוריד חחח) אבל זקן זה פשוט חובה.
אם אין לך אז תצייר. אין דבר כזה 'לא'! 😃
יש לה חבר, והוא לא מרים.למה את לא חברה שלי? אני מסורס זקן מכל הכיוונים.
אוו שיט. אבל הכוונה הייתה למה יש נשים שאוהבות זקן והן לא חברה שלי.יש לה חבר, והוא לא מרים.
הייתי מתייג את ידידי הטוב טלפ אבל הוא שומר על המדינה שלנו.
בוא נתחלף.אוו שיט. אבל הכוונה הייתה למה יש נשים שאוהבות זקן והן לא חברה שלי.
יצא לבלאהה סרטון חדש יא מגולחאוו שיט. אבל הכוונה הייתה למה יש נשים שאוהבות זקן והן לא חברה שלי.
אוו אני אבדוק עכשיו, ואני לא מתגלח, מתמרדיצא לבלאהה סרטון חדש יא מגולח
לא תודה 🖕בוא נתחלף.
כאחד שנחשב הגבר הקשוח באזור חיוג 04 הנה כמה טיפים:
-תתחיל לעשן,אין דבר עם יותר סקס אפיל מזה.בנות מתות על זה ואתה יכול להראות דומיננטיות ע"י לקיחת סיגריות מזרים.
-תלבש מעיל עור,להיות קשוח זה לא להיות אופנתי.אני במשך שנים חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שזה הלבוש הקשוח ביותר.
-תתחיל עם משחקי כבוד,מי שפוגע בכבוד שלך פוגע בך ומגיע לו להיפגע בהתאם לכך.עוצמת הפגיעה נתונה לשיקולך.
-אל תפחד להראות דומיננטיות פיזית כלפי החברה,תלחץ יד הכי חזק כשאתה פוגש בן אדם,חבק נשים גם כשהם עושות פרצוף של סבל,שים יד מחוץ לחלון עם סיגריה(משתלב עם מוטיב העישון).
-אל תתגלח.
-אל תגיד שלום,תודה,בבקשה וכל הבולשיט הנשי הזה.
-בזמן נהיגה לא משנה מה השעה שים מוסיקה על העוצמה החזקה ביותר עם חלונות פתוחים.
בבקשה
אבל הוא לא מאמן רגליים ואני מת לצוואר כמו שלו, עבה
![]()
חבל, הייתי מביא אותה ל3 פלטות לפנייך.אוו אני אבדוק עכשיו, ואני לא מתגלח, מתמרד
לא תודה 🖕
i gonna kill myself and its all on youחבל, הייתי מביא אותה ל3 פלטות לפנייך.
http://birthdayshoes.com/media/blog..._FiveFingers_Leangains-1.jpg?mtime=1375805023הוא הגיב לי פעמיים... אבל מגיע לתמונה של ג'קמן עוד אחד כזה:s47:
i gonna kill myself and its all on you
http://birthdayshoes.com/media/blog..._FiveFingers_Leangains-1.jpg?mtime=1375805023
RAMPAGE גיי? חחחחחחחחחחחח
בנאדם שנראה גבר אחושרמוטה, יש לו מבט של רוצח
מייק טייסון זקן
למה אפס? היא אפילו מפלרטטת איתונדפקת? בסרטון השני זה הבן אדם הכי אפס שיש מה אתה מדבר בכלל
זה שהיא "SKANK" שרק טמבל היה לוקח ליותר מסטוץ...לא הופך אותו לגבר.למה אפס? היא אפילו מפלרטטת איתו
זה כן מצחיק לטעמי וכן מראה שהוא גברזה שהיא "SKANK" שרק טמבל היה לוקח ליותר מסטוץ...לא הופך אותו לגבר.
הבדיחות שלו לא מצחיקות,ההבאות פנים שלו מפגרות,וההמפינג שהוא עושה בשידור חי פשוט ילדותי ולא ממש מצחיק
לשים מסיכה של סוס גם תורמת לכל העניין?כאחד שנחשב הגבר הקשוח באזור חיוג 04 הנה כמה טיפים:
-תתחיל לעשן,אין דבר עם יותר סקס אפיל מזה.בנות מתות על זה ואתה יכול להראות דומיננטיות ע"י לקיחת סיגריות מזרים.
-תלבש מעיל עור,להיות קשוח זה לא להיות אופנתי.אני במשך שנים חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שזה הלבוש הקשוח ביותר.
-תתחיל עם משחקי כבוד,מי שפוגע בכבוד שלך פוגע בך ומגיע לו להיפגע בהתאם לכך.עוצמת הפגיעה נתונה לשיקולך.
-אל תפחד להראות דומיננטיות פיזית כלפי החברה,תלחץ יד הכי חזק כשאתה פוגש בן אדם,חבק נשים גם כשהם עושות פרצוף של סבל,שים יד מחוץ לחלון עם סיגריה(משתלב עם מוטיב העישון).
-אל תתגלח.
-אל תגיד שלום,תודה,בבקשה וכל הבולשיט הנשי הזה.
-בזמן נהיגה לא משנה מה השעה שים מוסיקה על העוצמה החזקה ביותר עם חלונות פתוחים.
בבקשה