הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנשים לסדנה אצל מייק רוזנר

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם 😃

רציתי לנסות לאסוף כאן מספר אנשים שיצטרפו לסדנה אצל @MikeRozner.
בארסנל - חימום עם מוט, תרגילי כוח מתפרץ ופליאומטרי לפלג גוף תחתון, קלין / פאוורקלין, פרונט סקווט וכו'.
עפ"י מייק, הנושאים הסופיים יוחלטו לפי בקשות המשתתפים.

למי שלא מכיר/שמע על מייק, כנסו לדף הפסייבוק שלו (Mike Rozner) או חפשו מעט בפורום.

עלות הסדנה: 120 ש"ח לאדם
תאריך: לא הוחלט סופית, אבל בנושא הזה ספציפית מדובר על יום שישי/שבת. כנ"ל לגבי השעות - יוחלט סופית בצורה שתתאים לכולם.

*קיום הסדנה מותנה בהצטרפות של 5 משתתפים לפחות.

מעוניינים:
1. אני כמובן.
2. @WeaKid
3. @Vosegus
4. @paul heyman guy
5. @hamstring boy

* @Aftermath (הרמות אולימפיות בלבד)
* @SapiPapi (במידה ויהיה לאחר ה-28/8)

אנשים שהתעניינו בעבר -
@nlr666
@paul heyman guy

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קלין יהיה, סנאץ' כנראה שלא. קריטי לך?
אני גם כן הולך לחיזוק הטכניקה בסקוואט, וידוא של הטכניקה בדד וכל השאר - חדש.
העלות לא גבוה לדעתי ושווה הגעה ולו רק לחיזוק טכניקה קיימת ולמידה מועטה יותר.

מה אתה אומר?

פאוורליפטינג זה לא המטרה שלי באימונים אלא רק באדיבילדינג
ואני די מתקשה עם התרגילים הבסיסים הסדנה הזאת תתאים גם יל נכון?

קלין יהיה, סנאץ' כנראה שלא. קריטי לך?
אני גם כן הולך לחיזוק הטכניקה בסקוואט, וידוא של הטכניקה בדד וכל השאר - חדש.
העלות לא גבוה לדעתי ושווה הגעה ולו רק לחיזוק טכניקה קיימת ולמידה מועטה יותר.

מה אתה אומר?

כן, זה קריטי לי. העלות לא גבוהה אני מסכים אבל עדיין אני מעדיף לנצל כל דקה ללימוד דברים חדשים.
אני אחכה שתהיה קבוצה שתרצה ללמוד הרמות אולימפיות נטו.

אתם צריכים להבין שללמוד הרמות אולימפיות זה לא כמו ללמוד סקוואט ודדליפט זה הרבה יותר מסובך ומורכב- אני לא חושב שזה יהיה רציני ללמד את שניהם במפגש אחד, מייק כנראה יודע את זה והוא מעדיף להיות יותר ממוקד ומקצועי כהרגלו

אתם צריכים להבין שללמוד הרמות אולימפיות זה לא כמו ללמוד סקוואט ודדליפט זה הרבה יותר מסובך ומורכב- אני לא חושב שזה יהיה רציני ללמד את שניהם במפגש אחד, מייק כנראה יודע את זה והוא מעדיף להיות יותר ממוקד ומקצועי כהרגלו

ברור, אבל לפחות להניח יסודות בהזדמנות זאת לא כדאי?

זה מה שמשקולנים אוהבים להגיד לעצמם. אין הבדל בין ללמד סקוואט ודדליפט במבפגש אחד לבין ללמד קלין במפגש הזה. כל התרגילים יסבלו מחוסר השגחה של מאמן לאורך תקופה.

זה מה שמשקולנים אוהבים להגיד לעצמם. אין הבדל בין ללמד סקוואט ודדליפט במבפגש אחד לבין ללמד קלין במפגש הזה. כל התרגילים יסבלו מחוסר השגחה של מאמן לאורך תקופה.

כל מי שהתנסה במשקולנות\תחרויות וכו', יודע שהשיפור של הטכניקה עם מאמן צמוד עד שבכלל אתה מגיע למשהו נורמאלי לוקח סביבות החצי שנה - שנה
אתה יכול לשאול את @StarDust שעכשיו נכנס לעולם הזה.
אז שלא לדבר על ללמוד את זה בסדנה אחת, תחת זמן מוגבל וגם לא 1 על 1

אני חושב (או לפחות מקווה) שאנשים לא באים כדי ללמוד מאפס את התרגילים אלא לחדד טכניקה בעיקר.

כל מי שהתנסה במשקולנות\תחרויות וכו', יודע שהשיפור של הטכניקה עם מאמן צמוד עד שבכלל אתה מגיע למשהו נורמאלי לוקח סביבות החצי שנה - שנה
אתה יכול לשאול את @StarDust שעכשיו נכנס לעולם הזה.
אז שלא לדבר על ללמוד את זה בסדנה אחת, תחת זמן מוגבל וגם לא 1 על 1

אף אחד לא מצפה לצאת מסדנה וללכת לתחרות. אנשים שמבינים את הקונספט לומדים ומשפרים את התנועה לבד, בדיוק כמו שקורה בסקוואט.

אם לוקח לך חצי שנה להגיע לטכניקה סבירה בתנועות אולימפיות יש לך מאמן גרוע, או שאתה מקרה מיוחד. אחרי השנה הראשונה הטכניקה שלך כבר כמעט ולא תשתנה גם ככה.

אני מעוניין בינתיים, נראה מה יהיו הנושאים.

מה שמעניין אותי זה סקוואט, פרונט סקוואט, דדליפט, בנצ' ומילטרי פרס

• פותח/ת השרשור
מעולה.

בכל אופן, WeaKid ו paul heyman guy ירדו.

כולל אריק אנחנו רביעייה.

המועד יהיה כנראה באחד ימי השישי שיוחלטו, בין 15-17 בצהריים.

אף אחד לא מצפה לצאת מסדנה וללכת לתחרות. אנשים שמבינים את הקונספט לומדים ומשפרים את התנועה לבד, בדיוק כמו שקורה בסקוואט.

אם לוקח לך חצי שנה להגיע לטכניקה סבירה בתנועות אולימפיות יש לך מאמן גרוע, או שאתה מקרה מיוחד. אחרי השנה הראשונה הטכניקה שלך כבר כמעט ולא תשתנה גם ככה.

דווקא עכשיו שבקרוספיט האולימפיות זה כביכול חלק מרכזי, אני רואה הרבה חבר'ה ש"לומדים" את התנועות מסדנה אחת בסיסית (יחסית) וגם אחרי חצי שנה הטעויות נשארות אותן טעויות.
טכניקה "סבירה" אפשר ללמוד תוך כמה אימונים בודדים הבעיה שלפעמים בהרמות אולימפיות ההבדל בין "טכניקה סבירה" ל"טכניקה טובה" הוא משהו כמו 15-20 קילו על המוט ובוויטליפטינג זה המון! ואני לא מדבר על מקרה של התקדמות ליניארית שגם ככה תהיה כי תתחיל בכל מקרה כנראה ממשקלים ש"נמוכים" יחסית לרמה שלך, אני מדבר שאתה חושב שהגעת לשיא ואז משהו בטכניקה תוקע אותך , אני עד לזה- גם מנסיון אישי וגם מנסיון של מתאמנים איתי.
באולימפיות קודם כל זה טכניקה אח"כ כוח ואז שיש לך גם וגם ואתה רוצה להשתפר במשהו אתה צריך להבין מה תוקע אותך ספציפית בתרגיל (מהירות תחת המוט\טיימינג של ההתפוצצות באחת המשיכות\ שימוש יתר בגב או לא מספיק ברגליים וכו' וכו')

דווקא עכשיו שבקרוספיט האולימפיות זה כביכול חלק מרכזי, אני רואה הרבה חבר'ה ש"לומדים" את התנועות מסדנה אחת בסיסית (יחסית) וגם אחרי חצי שנה הטעויות נשארות אותן טעויות.
טכניקה "סבירה" אפשר ללמוד תוך כמה אימונים בודדים הבעיה שלפעמים בהרמות אולימפיות ההבדל בין "טכניקה סבירה" ל"טכניקה טובה" הוא משהו כמו 15-20 קילו על המוט ובוויטליפטינג זה המון! ואני לא מדבר על מקרה של התקדמות ליניארית שגם ככה תהיה כי תתחיל בכל מקרה כנראה ממשקלים ש"נמוכים" יחסית לרמה שלך, אני מדבר שאתה חושב שהגעת לשיא ואז משהו בטכניקה תוקע אותך , אני עד לזה- גם מנסיון אישי וגם מנסיון של מתאמנים איתי.
באולימפיות קודם כל זה טכניקה אח"כ כוח ואז שיש לך גם וגם ואתה רוצה להשתפר במשהו אתה צריך להבין מה תוקע אותך ספציפית בתרגיל (מהירות תחת המוט\טיימינג של ההתפוצצות באחת המשיכות\ שימוש יתר בגב או לא מספיק ברגליים וכו' וכו')

15-20 קילו על המוט זה חשוב למי שמתחרה בזה, לא מי שעושה את זה כחלק מהאימונים שלו לשם הנאה.

הבעיה העיקרית של החברה מקרוספיט היא שהם עובדים עם הרמות אולימפיות על זמן, והם גם לא ממש עושים אותן על בסיס קבוע. גם הסקוואט והדדליפט של הרבה מהם לא נראים להיט.

15-20 קילו על המוט זה חשוב למי שמתחרה בזה, לא מי שעושה את זה כחלק מהאימונים שלו לשם הנאה.

הבעיה העיקרית של החברה מקרוספיט היא שהם עובדים עם הרמות אולימפיות על זמן, והם גם לא ממש עושים אותן על בסיס קבוע. גם הסקוואט והדדליפט של הרבה מהם לא נראים להיט.

ממש לא, אני מדבר איתך על חבר'ה שעובדים לכוח לא על טכניקה בתוך "מטקון" ו15-20 קילו התקדמות חשוב לכל מי שרוצה להתחזק, לווא דווקא למי שמתחרה.

אם להתחזק הייתה המטרה היחידה, התנועות האולימפיות לא היו בראש רשימת התרגילים שלי.

אם להתחזק הייתה המטרה היחידה, התנועות האולימפיות לא היו בראש רשימת התרגילים שלי.

אני בערך מסכים איתך, אבל עדיין מי שרוצה ללמוד ולעשות אותם כמו שצריך מפגש אחד לא יספיק כדיי ללמוד את שניהם. זה כל מה שרציתי לומר.
ואין פה קשר למה "משקולנים אוהבים להגיד לעצמם" זה ממה שאני רואה בשטח על מתאמנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית