הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנשים לסדנה אצל מייק רוזנר

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם 😃

רציתי לנסות לאסוף כאן מספר אנשים שיצטרפו לסדנה אצל @MikeRozner.
בארסנל - חימום עם מוט, תרגילי כוח מתפרץ ופליאומטרי לפלג גוף תחתון, קלין / פאוורקלין, פרונט סקווט וכו'.
עפ"י מייק, הנושאים הסופיים יוחלטו לפי בקשות המשתתפים.

למי שלא מכיר/שמע על מייק, כנסו לדף הפסייבוק שלו (Mike Rozner) או חפשו מעט בפורום.

עלות הסדנה: 120 ש"ח לאדם
תאריך: לא הוחלט סופית, אבל בנושא הזה ספציפית מדובר על יום שישי/שבת. כנ"ל לגבי השעות - יוחלט סופית בצורה שתתאים לכולם.

*קיום הסדנה מותנה בהצטרפות של 5 משתתפים לפחות.

מעוניינים:
1. אני כמובן.
2. @WeaKid
3. @Vosegus
4. @paul heyman guy
5. @hamstring boy

* @Aftermath (הרמות אולימפיות בלבד)
* @SapiPapi (במידה ויהיה לאחר ה-28/8)

אנשים שהתעניינו בעבר -
@nlr666
@paul heyman guy

נערך לאחרונה:
אגב אם מתארגנים אנשים שרוצים סדנה של הרמות אולימפיות נטו, אני מגיע מאשדוד ויכול לאסוף עוד 4 (אם זה משהו שמונע ממישהו שרוצה להגיע)

לחבר'ה שמחפשים בסיס - ניגע בוודאות בסקווט, פרונט סקווט ודדליפט אבל זה בהחלט לא יהיה העיקר.

מומלץ מאוד, בכללי כל מאמן-מנהל פה שאני מכיר הוא בעל ידע מעשי(על עצמו ועם לקוחות), בפרט מייק אחד המאמנים המובילים בתחום ויודע מה הוא עושה.

אנקדוטה למי שמדבר על מחירים:
מחיר של אימון אישי בן שעה במכון כושר ממוצע עולה 180 ש"ח(כשאין הבדל בין מדריך ליצן, קשקשן, דת ומין)
מחיר של אימון אישי בן שעה של מאמן "בעל שם" מגיע ל200+

נערך לאחרונה:
מומלץ מאוד, בכללי כל מאמן-מנהל פה שאני מכיר הוא בעל ידע מעשי(על עצמו ועם לקוחות), בפרט מייק אחד המאמנים המובילים בתחום ויודע מה הוא עושה.

אנקדוטה למי שמדבר על מחירים:
מחיר של אימון אישי בן שעה במכון כושר ממוצע עולה 180 ש"ח(כשאין הבדל בין מדריך ליצן, קשקשן, דת ומין)
מחיר של אימון אישי בן שעה של מאמן "בעל שם" מגיע ל200+
אני אכתוב את זה כתגובה להודעה הזאת אבל אני פונה לכל המשתתפים בפוסט, תודה לכולכם.
קיבלתי את המחמאות עד כדי מבוכה, מבטיח להמשיך לעשות הכל כדי לעמוד בסטנדרטים 😃

לחבר'ה שמחפשים בסיס - ניגע בוודאות בסקווט, פרונט סקווט ודדליפט אבל זה בהחלט לא יהיה העיקר.
תוכל בבקשה לכתוב מה אתה הולך ללמד? גם מילטרי פרס אתה מתכוון ללמד?

תודה 😃

תוכל בבקשה לכתוב מה אתה הולך ללמד? גם מילטרי פרס אתה מתכוון ללמד?

תודה 😃
מילטרי פרס זה משהו שמלמדים כדרך אגב בדרך לג'רק 😃
עיקר הסדנה מתוכננת להיות סביב קלין (ולכן גם פרונט סקווט וההבדלים בין מנח התחלה של דדליפט למנח התחלה של קלין)
שאר תרגילים לשיפור כוח מתפרץ ואני פתוח להכניס עוד תכנים בהתאם למה שהקבוצה תרצה.

מייק..שאלה מפגרת..סיפור יהיה להגיע אליכם עם רכב?אני מגיע עם רכב מהצפון באמצעות GPS ואני לא כזה מכיר את המרכז :X

מייק..שאלה מפגרת..סיפור יהיה להגיע אליכם עם רכב?אני מגיע עם רכב מהצפון באמצעות GPS ואני לא כזה מכיר את המרכז :X
שום סיפור. כל רכב שמגיע לעזריאלי, יוכל בנקל להגיע אל הבוקס שבו מייק מאמן.

אני פחות מעוניין בהנפות ותרגילים המתקדמים יותר.

מעוניין יותר בתרגילי הבסיס - סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס ועוד תרגיל שאשמח לקבל עליו דגשים ספציפית אליי הוא BOR.

אני פחות מעוניין בהנפות ותרגילים המתקדמים יותר.

מעוניין יותר בתרגילי הבסיס - סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס ועוד תרגיל שאשמח לקבל עליו דגשים ספציפית אליי הוא BOR.
סקווט אני אגע, פרס אלמד, דדליפט יוזכר וBOR יקח לי שתי דקות ללמד אותך בצד אם צריך. אבל זו ממש לא סדנה של תרגילי יסוד. במיוחד לא בנצ'.

סקווט אני אגע, פרס אלמד, דדליפט יוזכר וBOR יקח לי שתי דקות ללמד אותך בצד אם צריך. אבל זו ממש לא סדנה של תרגילי יסוד. במיוחד לא בנצ'.

אני בכל מקרה לא צריך ללמוד את התרגילים הללו מההתחלה אלא רק צריך תיקונים קטנים חוץ מהפרס.

את כל התרגילים שהזכרתי אני אצטרך ללמוד ולהבין מעשית

בהנחה שאתה בא עם ידע קודם וזקוק בעיקר לחידודים - בסדנה שלי אין מחברות, הכל מעשי.

• פותח/ת השרשור
מצטער שזנחתי, הייתי עסוק קצת אתמול.
נכון לעכשיו - אנחנו רביעייה.
אנשים שהתעניינו הם:

@asdb1

@oded00 - ציין שמגיע מירושלים ומוכן להסיע, @WeaKid ?

@oz25

יש למישהו עדכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית