הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש שאני שובר כבר תגב תחתון שלי...

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
אינלי מושג ממה זה העלתי לפה את הטכניקה של הדדליפט שלי אמרו שיש לי טכניקה בסדר וגם אני על משקל ממש נמוך (60 קילו)
הסקוואט ישלי טכנקיה גם סבבה אבל לא נראלי שזאת הסיבה בגלל שאני גם על משקל ממש נמוך בזה (50 קילו)
אחת הסיבות שעלו לי לראש שזה אולי בגלל השראגס שאני מרים בהם 30 קילו כל יד עם דאמבלס ושאני לוקח אותם מהספספל אולי אני מאמץ יותר מידי תגב
או בבנט אובר רואו במכונה אני מרגיש כאבים בגב תחתון שאני מושך אני על 50 קילו
אני בחיטוב כבר חודש אם זה משנה משהו זה קרה לי גם בתקופת מסה
זה ממש מאט לי את כל התהליך אני תמיד עושה הפסקות כי אני מתחיל לפחד ולא מצליח לעלות ככה משקלים בשיט
שאני יושב נגיד לא כואב לי שאני מתכופף ואז מתרומם אני מרגיש צריבה כזאת בגב תחתון, זה לא משהו קבוע זה קורה לפעמים
אבל כל יום...

אינלי מושג ממה זה העלתי לפה את הטכניקה של הדדליפט שלי אמרו שיש לי טכניקה בסדר וגם אני על משקל ממש נמוך (60 קילו)
הסקוואט ישלי טכנקיה גם סבבה אבל לא נראלי שזאת הסיבה בגלל שאני גם על משקל ממש נמוך בזה (50 קילו)
אחת הסיבות שעלו לי לראש שזה אולי בגלל השראגס שאני מרים בהם 30 קילו כל יד עם דאמבלס ושאני לוקח אותם מהספספל אולי אני מאמץ יותר מידי תגב
או בבנט אובר רואו במכונה אני מרגיש כאבים בגב תחתון שאני מושך אני על 50 קילו
אני בחיטוב כבר חודש אם זה משנה משהו זה קרה לי גם בתקופת מסה
זה ממש מאט לי את כל התהליך אני תמיד עושה הפסקות כי אני מתחיל לפחד ולא מצליח לעלות ככה משקלים בשיט
שאני יושב נגיד לא כואב לי שאני מתכופף ואז מתרומם אני מרגיש צריבה כזאת בגב תחתון, זה לא משהו קבוע זה קורה לפעמים
אבל כל יום...

מתי בפעם האחרונה עשית הפסקה מאימונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית