הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה בחודש להוציא על תזונה

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני עכשיו נרשם למכון ואני לא רוצה סתם להתאמן בלי לראות תוצאות ולכן חשוב לי לדעת כמה דברים ולפני זה אני יציין כמה דברים:
אני גר עם ההורים אבל אני לא הולך לאכול להם כל יום קופסת טונה או 4 ביצים (גם בגלל שזה לא בריא)
ואני גם לא יגמור לאמא שלי את החזה עוף כל יום שהיא צריכה את זה להכין לבית.
העניין הוא כזה אני עובד ואני רוצה לדעת כמה עליי להוציא כל חודש על חלבון כי אני צריך לצרוך 140 גרם חלבון ביום והתכנון שלי הוא לקנות dymatize elite 4.5 kg ובהתחלה חשבתי שזה יספיק לי ל-3 חודש אם אני יקח שני סקופים ביום של אימון וסקופ ביום שלא מתאמן אבל אני מבין שזה בטוח לא יספיק בגלל זה סתם מעניין אותי לדעת כמה מקובל בערך להוציא בחודש על תזונה בנאדם שמתאמן?

ואני רוצה לציין שאין לי בעיה עם אוכל אני אוכל כמו חוליגן ולא רגיש לכלום העניין שאני לא רוצה לעשות מסה מלוכלכת ומגעילה כדי להגיע לכמות חלבון הנדרשת כל יום

מצטער זה היה די מזמן ואני לא זוכר מאיפה קראתי את זה , אני חושב שעוד אנשים יכולים להביע את דעתם לגבי זה , מה שבטוח שאין לי סיבה לשקר לך
לגבי הביצים - מותר מיליון ביום , במקרה ויקרה לך מהם משהו - זה לא יהיה כולסטרול.

לא התייחסתי לכולסטרול בכלל..
התייחסתי לכמות ההורמונים והאנטיביוטיקה שמכניסים לאוכל של התרנגולות נטו..

לא התייחסתי לכולסטרול בכלל..
התייחסתי לכמות ההורמונים והאנטיביוטיקה שמכניסים לאוכל של התרנגולות נטו..

מצטער לא קראתי כל כך את כל התגובות הקודמות
לא יודע מה איתך , אני לא מתייחס לזה , כמו שאמרו מעליי בכל דבר יש משהו לא בריא
אני יכול להגיד לך שגם המים שאנחנו שותים לא בריאים , זה אומר שתפסיק לשתות אותם ?
שום דבר לא מושלם ומסתדרים עם מה שיש , אני בטוח שכל הרמות הגבוהות בין אם זה פיתוח גוף בין אם זה פאוורליפטרים - לא התייחסו לזה ואמרו "אוי יש בביצים רבע טיפה של אנטיביוטיקה , אז לא נאכל אותם"

יש מצב שאתה צודק ובאמת זה לא הכי בריא , אבל לא מאמין שזה אמור למנוע ממך לצרוך את זה

מצטער לא קראתי כל כך את כל התגובות הקודמות
לא יודע מה איתך , אני לא מתייחס לזה , כמו שאמרו מעליי בכל דבר יש משהו לא בריא
אני יכול להגיד לך שגם המים שאנחנו שותים לא בריאים , זה אומר שתפסיק לשתות אותם ?
שום דבר לא מושלם ומסתדרים עם מה שיש , אני בטוח שכל הרמות הגבוהות בין אם זה פיתוח גוף בין אם זה פאוורליפטרים - לא התייחסו לזה ואמרו "אוי יש בביצים רבע טיפה של אנטיביוטיקה , אז לא נאכל אותם"

יש מצב שאתה צודק ובאמת זה לא הכי בריא , אבל לא מאמין שזה אמור למנוע ממך לצרוך את זה

צורך..ועוד איך צורך.
בכיף יכול לאכול 2 ביצים ביום..
רק שיש כאלה שיאכלו 3-6 ביצים וזה לדעתי קצת מוגזם.

אבל בגדול, אתה צודק.

צורך..ועוד איך צורך.
בכיף יכול לאכול 2 ביצים ביום..
רק שיש כאלה שיאכלו 3-6 ביצים וזה לדעתי קצת מוגזם.

אבל בגדול, אתה צודק.

אני אוכל ברוב הימים 5-7 ביצים
אל תרגיש רגשות אשם לאכול הרבה בגלל כולסטרול אנטיביוטיקה או כל חרא אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית