הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה בחודש להוציא על תזונה

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני עכשיו נרשם למכון ואני לא רוצה סתם להתאמן בלי לראות תוצאות ולכן חשוב לי לדעת כמה דברים ולפני זה אני יציין כמה דברים:
אני גר עם ההורים אבל אני לא הולך לאכול להם כל יום קופסת טונה או 4 ביצים (גם בגלל שזה לא בריא)
ואני גם לא יגמור לאמא שלי את החזה עוף כל יום שהיא צריכה את זה להכין לבית.
העניין הוא כזה אני עובד ואני רוצה לדעת כמה עליי להוציא כל חודש על חלבון כי אני צריך לצרוך 140 גרם חלבון ביום והתכנון שלי הוא לקנות dymatize elite 4.5 kg ובהתחלה חשבתי שזה יספיק לי ל-3 חודש אם אני יקח שני סקופים ביום של אימון וסקופ ביום שלא מתאמן אבל אני מבין שזה בטוח לא יספיק בגלל זה סתם מעניין אותי לדעת כמה מקובל בערך להוציא בחודש על תזונה בנאדם שמתאמן?

ואני רוצה לציין שאין לי בעיה עם אוכל אני אוכל כמו חוליגן ולא רגיש לכלום העניין שאני לא רוצה לעשות מסה מלוכלכת ומגעילה כדי להגיע לכמות חלבון הנדרשת כל יום

נתחיל מזה שלא כדאי לקנות חבילה של 4.5 קילו כי הטעם ימאס לך מהר

תזמין מחול זה מאוד זול 2.3 קילו לוקח לזה חודש להגיע כל פעם תזמין טעם אחר חודש לפני

לגבי האוכל אם אתה לא מתכוון לאכול מה שיש בבית תאלץ לקנות לעצמך השלמות חלבון למרות שלהגיע ל140 זה בכלל לא בעיה

• פותח/ת השרשור
נתחיל מזה שלא כדאי לקנות חבילה של 4.5 קילו כי הטעם ימאס לך מהר

תזמין מחול זה מאוד זול 2.3 קילו לוקח לזה חודש להגיע כל פעם תזמין טעם אחר חודש לפני

לגבי האוכל אם אתה לא מתכוון לאכול מה שיש בבית תאלץ לקנות לעצמך השלמות חלבון למרות שלהגיע ל140 זה בכלל לא בעיה
ולא שיש לי בעיה של אוכל בבית דווקא אוכלים בבית שלי כמו פרות אבל אמא שלי לא תאהב שאני יחסל לה את כל האוכל כמו ילד מגודל וגם אני מעדיף שהחלבונים יגיעו פחות משומנים שאני יאכל בבית אלא יותר מחלבונים ופחות שומנים ואני לא מחפש להיות בודיבילדר אבל לפתח עוד קצת את הגוף וגם סתם כי באלי כי זה חיים בריאים יותר ובאלי קצת להפסיק עם כל הזבל הזה שאני אוכל ומידי פעם הסיגריות אלה יימח שימם חחח ולחזור קצת לכושר אחרי הצבא.
עכשיו מאיפה אני יזמין התקציב שלי הוא 500 לחודש זה מספיק ?
נ.ב
אני יודע שיש את ויטה קוסט אבל המכס יעשו בעיות עם הזמנה של 4.5 קילו נראלי תקן אותי אם אני טועה ועם 2.3 יעשו בעיה במכס ? ואם לא כמה יעלה לי כולל משלוח והכל תתנו לי הצעה טובה..

נערך לאחרונה:
אני לא מחפש להיות בודיבילדר אבל לפתח עוד קצת את הגוף וגם סתם כי באלי כי זה חיים בריאים יותר עכשיו מאיפה אני יזמין התקציב שלי 500 לחודש זה מספיק ?
500 שקל בחודש בהנחה ש250 בחודש הולך על אבקת חלבון יספיק לך לגמרי

אם תקנה קילו חזה עוף (30-35) וכל יום תאכל 200 גרם+2 סקופים זה יוצא כבר כמעט 100 גרם חלבון וה40 הנותרים אני מאמין שתסתדר עם מה שיש בבית

זה אומר שתצטרך לקנות בחודש 5-6 קילו שזה 150-200 שקל

ותאמין או לא אבל הרוב לא רוצים להיות באדיבילדרים שזאת כבר השקעה של סכומי כסף שונים לגמרי

ואם אתה צריך עזרה בהזמנות מחול דבר איתי בפרטי כי אסור פה

• פותח/ת השרשור

אם תקנה קילו חזה עוף (30-35) וכל יום תאכל 200 גרם+2 סקופים זה יוצא כבר כמעט 100 גרם חלבון וה40 הנותרים אני מאמין שתסתדר עם מה שיש בבית

ותאמין או לא אבל הרוב לא רוצים להיות באדיבילדרים שזאת כבר השקעה של סכומי כסף שונים לגמרי

סבבה גבר אחלה תודה

• פותח/ת השרשור
גבר זה לא נותן לי לשלוח לך בפרטי זה רושם לי שאני יכול לשלוח הודעה רק למנהלים של הפורום ורק אחרי 30 הודעות למנהלים של הפורום אני יוכל לשלוח הודעות לאנשים פרטיים מה זה השטויות האלה חח
סבבה גבר אחלה תודה

תגיד גבר יש מצב שב-180 שקל אני מביא 6 קילו חזה עוף שזה אומר 200 גרם חזה עוף כל יום שייתנו לי 50 גרם חלבון
מה שאומר שב-500 אני קונה בסביבות ה-550 גרם חזה עוף כל יום שזה יוצר 130 גרם חלבון כל יום ?
כי אם כן אז אני יקנה רק חזה עוף אין לי בעיה השאלה אם האבקת חלבון אין בה סיבים תזונתיים אנערף שהכניסו בה שהיא עדיפה למפתחי גוף וזה יעשה יותר את העבודה ?
גבר זה לא נותן לי לשלוח לך בפרטי זה רושם לי שאני יכול לשלוח הודעה רק למנהלים של הפורום ורק אחרי 30 הודעות למנהלים של הפורום אני יוכל לשלוח הודעות לאנשים פרטיים מה זה השטויות האלה חח

תגיד גבר יש מצב שב-180 שקל אני מביא 6 קילו חזה עוף שזה אומר 200 גרם חזה עוף כל יום שייתנו לי 50 גרם חלבון
מה שאומר שב-500 אני קונה בסביבות ה-550 גרם חזה עוף כל יום שזה יוצר 130 גרם חלבון כל יום ?
כי אם כן אז אני יקנה רק חזה עוף אין לי בעיה השאלה אם האבקת חלבון אין בה סיבים תזונתיים אנערף שהכניסו בה שהיא עדיפה למפתחי גוף וזה יעשה יותר את העבודה ?
????????

נערך לאחרונה:

????????
אין בעיה שתאכל רק חזה עוף הקטע שימאס לך מהר ואבקה זה טעים ונוח במיוחד אם אין לך זמן להכין את החזה עוף אבל בעיקרון אין עם זה בעיה

ושחכתי מהחוק של ה30 הודעות דבר איתי במייל [email protected]

תלוי כמה אתה צריך את התוספים האלו.
עוד דבר שכדאי לדעת - תוספי תזונה לעולם לא יחליפו תזונה פגומה.
ככל שהתזונה שלך יותר טובה, ככה צריכת תוספי התזונה שלך תפחת.

בעקרון אני עכשיו משתמש רק בשמן דגים ומולטי-ויטמין, אפילו באבקת חלבון אני כבר לא משתמש.
לפעמים יש ימים שאתה יוצא בחוץ עם חברים או משפחה ואתה יודע שלא תצליח להכניס מספיק חלבון אז אתה משלים את זה עם אבקת חלבון.

ולמה אתה חושב שביצים זה לא בריא?
אני מניח שזה בגלל הכולסטרול? כי לא מצאו קשר בין כולסטרול מהתזונה לכולסטרול בדם, זה כבר מיתוס שנשבר ממזמן.

ביצים לא בריאים כאן בארץ בגלל כל האנטיביוטיקה וההורמונים שמכניסים לאוכל של התרנגולות, מה שגורם לגדילה גם בגודל הביצה לפי הצורך.

טונה לא בריאה על בסיס יומי מכיוון שדגי הטונה מכילים המון כספית וזה בגלל הזיהום האנושי שנמצא באיזורים בהם הדג חי.
מומלץ לא יותר מ 3 פעמים בשבוע, אחרת לטווח הרחוק (!) זה מזיק מאוד.

דיי עם כל הבולשיט הזה -"לא בריא לא בריא",לכל חרא דוחפים לך אנטיביוטיקה וזבל,בשר ,חזה עוףהכל מלא בחרא,אז לא תאכל?
אנשים אוכלים ג'אנק פוד כל החיים שלהם וחיים עד גיל מופלג יחסית לאורך החיים שלהם(כנ"ל לגבי אנשים שמעשנים).
אנשים שמתאמנים ודוחפים מלא הורמונים לגוף,וגם חיים עד גיל מבוגר ,אז אם נקח בנאדם שהוא פעיל ,בריא ומבצע פעילות גופנית קבועה,והוא יאכל פחית טונה כל יום,ו2-3-4-5 ביצים כל יום,לא יקרה לו כלום אז די עם השיט הזה,

נערך לאחרונה:
ביצים לא בריאים כאן בארץ בגלל כל האנטיביוטיקה וההורמונים שמכניסים לאוכל של התרנגולות, מה שגורם לגדילה גם בגודל הביצה לפי הצורך.

טונה לא בריאה על בסיס יומי מכיוון שדגי הטונה מכילים המון כספית וזה בגלל הזיהום האנושי שנמצא באיזורים בהם הדג חי.
מומלץ לא יותר מ 3 פעמים בשבוע, אחרת לטווח הרחוק (!) זה מזיק מאוד.
אז רק אבקות מהיום!

דיי עם כל הבולשיט הזה לא בריא לא בריא,לכל חרא דוחפים לך אנטיביוטיקה וזבל,בשר ,חזה עוףהכל מלא בחרא,אז לא תאכל?
אנשים אוכלים ג'אנק פוד כל החיים שלהם וחיים עד גיל מופלג יחסית לאורך החיים שלהם,אז אם נקח בנאדם שהוא פעיל ,בריא ומבצע פעילות גופנית קבועה,והוא יאכל פחית טונה כל יום,ו2-3-4-5 ביצים כל יום,לא יקרה לו כלום אז די עם השיט הזה

אני מבין שעשית מחקר רציני בנושא, כל הכבוד.
ויש גם אנשים שמעשנים עד שהסרטן שלהם מת מסרטן ומגיעים לגיל 90, אז?

יש מה שנכון ויש מה שבפועל קורה,
ובפועל כולנו אוכלים מידיי פעם ג'אנק ובד"כ משתדלים לאכול בריא.
תמיד יהיו יוצאים מן הכלל..שכל אחד יעשה מה שבא לו.

לא עשיתי שום מחקר,אבל אנשים עושים עניין מכמה ביצים ואיזה פחית טונה ,כי זה"לא בריא",ותוך כדי מי שאומר לך את זה הוא מעשן כבד או משהו (לא מכוון אליך),זה הכל ,ונכון,כל אחד שיעשה מה שבא לו.

לא עשיתי שום מחקר,אבל אנשים עושים עניין מכמה ביצים ואיזה פחית טונה ,כי זה"לא בריא",ותוך כדי מי שאומר לך את זה הוא מעשן כבד או משהו (לא מכוון אליך),זה הכל ,ונכון,כל אחד שיעשה מה שבא לו.

אנשים עושים עניין מכל דבר.. ישראלים בעיקר 😆
וכן, בסופו של דבר כל אחד עושה מה שטוב לו 😃

לגבי הביצים אני אפילו לא אגיב
לגבי הטונה , הבנתי שהמחקר שלפיו זה לא כל כך בריא לאכול קופסא של טונה ביום מדבר על קופסא בגודל המצוי בחו"ל , שזה פי 2 בערך מהקופסאות טונה שנמכרות בארץ
ככה שכן , אתם צודקים בעניין הכספית , לא כל כך טוב לאכול כמות של קופסא אחת בחול כלומר בארץ זה 2 קופסאות , ככה שעם קופסא אחת ביום לא תהיה שום בעיה (בגודל המצוי בישראל)

לגבי הביצים אני אפילו לא אגיב
לגבי הטונה , הבנתי שהמחקר שלפיו זה לא כל כך בריא לאכול קופסא של טונה ביום מדבר על קופסא בגודל המצוי בחו"ל , שזה פי 2 בערך מהקופסאות טונה שנמכרות בארץ
ככה שכן , אתם צודקים בעניין הכספית , לא כל כך טוב לאכול כמות של קופסא אחת בחול כלומר בארץ זה 2 קופסאות , ככה שעם קופסא אחת ביום לא תהיה שום בעיה (בגודל המצוי בישראל)

תגיב.. למה לא?
כל דעה מבורכת. (לדעתי)
ובקשר לטונה, מאיפה הבנת את זה? יש לך לינק למחקר?
שואל ברצינות.

אין בעיה שתאכל רק חזה עוף הקטע שימאס לך מהר ואבקה זה טעים ונוח במיוחד אם אין לך זמן להכין את החזה עוף אבל בעיקרון אין עם זה בעיה

ושחכתי מהחוק של ה30 הודעות דבר איתי במייל [email protected]

תגיד לי אתה חושב שזה מסחרה פה, אני אסתכל עכשיו בהודעות הפרטיות שלכם.

תגיב.. למה לא?
כל דעה מבורכת. (לדעתי)
ובקשר לטונה, מאיפה הבנת את זה? יש לך לינק למחקר?
שואל ברצינות.

מצטער זה היה די מזמן ואני לא זוכר מאיפה קראתי את זה , אני חושב שעוד אנשים יכולים להביע את דעתם לגבי זה , מה שבטוח שאין לי סיבה לשקר לך
לגבי הביצים - מותר מיליון ביום , במקרה ויקרה לך מהם משהו - זה לא יהיה כולסטרול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית