הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Risto Sports VS AdiPower

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

משיטוט כאן בפורום בפוסטים ישנים ראיתי המלצות לכאן ולכאן - המלצות גורפות לגבי הAdiPower והמלצות נקודתיות לגבי Risto.
אשמח לדעת אם יש בפורום מישהו שהתנסה בנעלי Risto ויכול להרחיב עליהן מעט.

@SmokingSnake - ראיתי שהבעת המון אהדה לנעלי Risto - יש לך דעה בנושא?

תודה רבה לכולם 😃

האדיפוואר היא הנעל ברמה הכי גבוהה שקיימת בשוק. יש נעליים שלא נופלים ממנה כמובן ולפעמים היא יכולה להיות לא נוחה בגלל הרוחב\גובה העקב. כלומר היתרונות של הנעל לפעמים יכולים להיות החסרון

• פותח/ת השרשור
זהו, שברור לי מאוד לגבי האדיפאוור. אין מקום שלא מהלל אותה. לגבי הנוחות - בשורה התחתונה אני מחפש יעילות מעבר לנוחות, אני אתמודד ;-)
הבעיה עם ריסטו זה שאין כ"כ בארץ אנשים שהתנסו עם הנעל, ומצד שני היא אמורה להיות נעל ברמה מאוד מאוד גבוהה.

אפתיע אתכם, התנסתי בריסטו בתחילת דרכי בוויטליפטיג. הן לא רעות בכלל... האדיפאוור יותר טובות חד וחלק מבחינתי.
הכל נשאר פונקציה של כסף או לצורך העניין עלות מול תועלת.

• פותח/ת השרשור
סוף כל סוף תגובה ממישהו שבאמת התנסה עם שתיהן ולא יכול לתת רק חוו"ד על אחת מהן.

מבחינתי - סגרת לי את הפינה לגמרי.

תודה רבה! 😃

• פותח/ת השרשור
אלו שהם לגמרי קוסטום מייד - 220 דולר (מדובר על בחירת צבעים, גובה עקב ועוד משתנים שלא נכנסתי אליהם).
כל שאר הדגמים ה"מוכנים" נעים סביב ה-150 דולר, לפני משלוח ומיסים כמובן.

אלו שהם לגמרי קוסטום מייד - 220 דולר (מדובר על בחירת צבעים, גובה עקב ועוד משתנים שלא נכנסתי אליהם).
כל שאר הדגמים ה"מוכנים" נעים סביב ה-150 דולר, לפני משלוח ומיסים כמובן.
ממש לא מוצדק

• פותח/ת השרשור
וואלה?
הייתי בטוח דווקא שתגיד שבמחיר כזה דווקא כדאי.
150$ לנעל שעשויה בעבודת יד + עקב עץ לא מוצדק? כנראה שהיא לא כ"כ טובה כמו שחשבתי...

אדחף לדיון ואומר משהו על עקב מעץ
ניסיתי כמה נעליים בחיי,העקב מעץ הרגיש לי הכי יציב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית