הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Risto Sports VS AdiPower

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

משיטוט כאן בפורום בפוסטים ישנים ראיתי המלצות לכאן ולכאן - המלצות גורפות לגבי הAdiPower והמלצות נקודתיות לגבי Risto.
אשמח לדעת אם יש בפורום מישהו שהתנסה בנעלי Risto ויכול להרחיב עליהן מעט.

@SmokingSnake - ראיתי שהבעת המון אהדה לנעלי Risto - יש לך דעה בנושא?

תודה רבה לכולם 😃

• פותח/ת השרשור
הן רחבות יותר ולכן גם פחות יציבות. בא לי על הלבנות חח.
רחב יותר לא אמור להיות יציב יותר?

הייתי בטוח שההבדל הוא רק בצבע, אוףףף
ומה הלבן אומר? אדום סטנדרט, שחור רחב, לבן? קרוספיטר - מרגיש שוני בין השתיים מבחינת יציבות והכל?

הא לא?....

חחחחח

סתם צבעת באדום חח
רחב יותר לא אמור להיות יציב יותר?

הייתי בטוח שההבדל הוא רק בצבע, אוףףף
ומה הלבן אומר? אדום סטנדרט, שחור רחב, לבן? קרוספיטר - מרגיש שוני בין השתיים מבחינת יציבות והכל?
חח האמת שאני לא בטוח, חושב שסטנדרטי ורחב יותר זה משוחרר יותר ולכן פחות יציב

האדומות היו גדולות עליי בחצי מידה, הייתי לובש איתן כל הזמן 2 גרביים וזה הציק לי וגם באמת כאב לי בצדדים.\
בשחורות קניתי חצי מידה פחות, והנעל יושבת עליי בול+ אני יכול להתאמן עם גרביים קצרות כמו שאני אוהב או לפחות גרב אחת ול2 ולא כואב לי ולא לוחץ לי בצדדים.

היציבות אותו דבר מבחינתי

• פותח/ת השרשור
וואי וואי, הרגתם אותי עכשיו.
אני רוצה את השחורות אבל מפחד שיהיו רחבות מידיי...

למה אי אפשר למדוד בארץ?! אדידס ארורים...

וואי וואי, הרגתם אותי עכשיו.
אני רוצה את השחורות אבל מפחד שיהיו רחבות מידיי...

למה אי אפשר למדוד בארץ?! אדידס ארורים...

אתה מוזמן למדוד את שלי אם אתה מאיזור המרכז ויכול להגיע לאור יהודה\ראשון ואם אתה במידה שלי 😃

• פותח/ת השרשור
פשי, שמע שאתה תותח על!
האמת שאני במקרה מראשון!
אבל יש לי מידה של ילדה קטנה יחסית לגובה - סביבות ה42+-. יש התאמה? חחחח

באמת שאתה תותח!

פשי, שמע שאתה תותח על!
האמת שאני במקרה מראשון!
אבל יש לי מידה של ילדה קטנה יחסית לגובה - סביבות ה42+-. יש התאמה? חחחח

באמת שאתה תותח!

שלי 10 וחצי אמריקאי אז נראה לי שיהיה לך טיפה גדול :\ אבל מה שבא לך.

ובכיף אחי...✌️

• פותח/ת השרשור
אוף, יהיה גדול... :/
אבל ממש תודה בכל אופן!

אתה אומר שהרגל שלך סטנדרטית ואתה לא מרגיש שהנעל משוחררת כלל?

אוף, יהיה גדול... :/
אבל ממש תודה בכל אופן!

אתה אומר שהרגל שלך סטנדרטית ואתה לא מרגיש שהנעל משוחררת כלל?

אכן...הכף רגל שלי חטובה מאד בלי א.ש 😃
וברצינות כן הנעל יושבת פרפקט אבל לדעתי זה מאד חשוב שתזמין מידה שמתאימה לך, אני טעיתי בראשונה והזמנתי טיפה יותר גדול וזה לא יצא טוב והייתי צריך למכור ולהזמין פעם שנייה.
אגב לא יודע אם זה עוזר אבל יש לי את הNANO של ריבוק, אני 10.5 בה ו10.5 באדיפוואר אז אני מניח שאתה יכול למדוד נאנו של ריבוק ולפי זה להזמין את הנעל של אדידס, אצלי זה יצא טוב הקטע הזה.

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז שומן הכף רגל שלך באמת? כי שלי 12.4572%, מדדתי במכשיר של מכבי...

לגבי המידה - יש איזה קטע שאומרים למדוד נעלי אדידס ולקחת חצי מידה שונה. הכוונה לחצי מידה גדול יותר כן?

כמה אחוז שומן הכף רגל שלך באמת? כי שלי 12.4572%, מדדתי במכשיר של מכבי...

לגבי המידה - יש איזה קטע שאומרים למדוד נעלי אדידס ולקחת חצי מידה שונה. הכוונה לחצי מידה גדול יותר כן?

התכוונתי שלקחתי חצי מידה גדולה יותר ולא יצא לי נכון.

אז הזמנתי לפי המידה שלי בריבוק נאנו (10.5) ויצא מצויין.

• פותח/ת השרשור
המצבר הנבלה של הרכב שבק אתמול חיים, סעמק. אני תכף הולך לזהב (באוטובוס, עצבים), נמדוד שם אדידס ונראה איך המרגש. יכול להיות שיש מידה שהיא טובה עליי אך גדולה הממש מעט, לדוגמא רבע מידה וזה יכול להתאים.

השאלה הזו ממש מיועדת בשבילי 😃

היו לי את הריסטו White Thunder במשך שנתיים וחצי, החלפתי לפני כשנה לאדיפאוור.

יתרונות האדיפאוור:
  • שוקלות 100 גרם פחות לנעל.
  • יציבות יותר, הרגל מרגישה מוברגת לרצפה. באימון הראשון שלי איתן כבר עשיתי PR בסקוואט.
  • חיכוך עם הרצפה - אני משתמש בהן גם לבנץ'. הריסטו היו מחליקות, האדידס יציבות לחלוטין.
  • נוחות יותר לבעלי רגליים צרות - אני הייתי בטוח שהרגל שלי רחבה (הזמנתי מידה 48.7/13.5 באדיפאוור, 48 נעלי צבא, 13 אולסטאר) אבל מסתבר שהיא סתם ארוכה ולא רחבה במיוחד.
  • גימור טוב יותר מהריסטו הישנות שלי - אחרי שנתיים וחצי של שימוש הטבעות של השרוכים התפרקו מהנעל, הולקרו כבר לא תפס כמו שצריך (ואגב, מלכתחילה היה פאק תכנוני והוא היה ארוך מדי והגיע כמעט לרצפה), השרוכים איבדו את הצורה, פונקציונאלית - עקב העץ נשחק לחלוטין, מה שגרם לי בסופו של דבר להחליף אותן בגלל בעיית יציבות.
    האדיפאוור נראות ומרגישות כמו חדשות אחרי שנת שימוש, אין בכלל שחיקה של העקב, אפילו דברים קטנים כמו העובדה שהשרוכים לא נדבקים לולקרו (בניגוד לריסטו) עושים את ההבדל.
  • אשתי אומרת שהן יפות יותר מהריסטו הישנות (אני לא מת על הצבע האדום-כתום שיש לי, אבל זה מה שהיה אז, מעדיף משהו קצת יותר סולידי).

יתרונות הריסטו:
  • עקב מעץ.
  • מתאימות יותר לבעלי כפות רגליים רחבות, למרות שאם זה היה מצבי כנראה שהייתי מזמין את הרומאלאוס של נייקי.
  • זולות יותר - עלו לי 510 שקלים עם קופון כשהזמנתי לפני כמה שנים, היום אני חושב שהמחיר די דומה לאדידס.
  • שירות טוב יותר מהאתר של ריסטו - כשהזמנתי את הנעליים דיברתי ישירות עם איבן ואשתו, אפשר לבקש בקשות מיוחדות ולהתייעץ איתם ישירות לגבי מידה.

לסיכום, מאחר ופער המחיר בין הריסטו לאדיפאוור הצטמצם משמעותית, האדידס מנצחות בכל פרמטר אפשרי. אני גם חושב שאפשר להירשם לאתר של אדידס ולקבל קופון של 15% הנחה בחודש יום ההולדת (עם משלוח חינם בארה"ב).

• פותח/ת השרשור
תשמע - לא יכולתי לבקש תשובה טובה ומפורטת יותר, איזה קינג!
אין ספק שעזרת לי מאוד ועזרת לי להיסגר בצורה מוחלטת עוד יותר, בייחוד לאחר הקטע עם הקופון יום-הולדת ששכחתי ממנו לגמרי!

נשמע באמת שבאדידס חשבו על הכל! מגניב לשמוע שאפילו על זה שהשרוכים לא יידבקו הם חשבו, אדיר.

חזרתי עכשיו מהקניון. מדדתי נעלי אדידס - מידה 8.5 יושבת לי ממש בול על הרגל, אין מרווח בצדדים ואין מרווח מקדימה, כאילו אדידס התאימו את המידה לרגל שלי.
אני מניח שאם כך אני פשוט אזמין מידה 9 שהייתה לי מאוד נוחה גם כן, רק עם מעט מקום בקדמת הנעל (הייתי עם גרביים דקות).
עכשיו רק התלבטות לגבי הצבע - אדום או שחור? השחורות משמעותית יפות יותר לדעתי, אבל מייק אומר שכן רחבות יותר. דעתכם?

אגב, @incin, יש לך חתיכת רגל של מפלצת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית