הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Risto Sports VS AdiPower

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

משיטוט כאן בפורום בפוסטים ישנים ראיתי המלצות לכאן ולכאן - המלצות גורפות לגבי הAdiPower והמלצות נקודתיות לגבי Risto.
אשמח לדעת אם יש בפורום מישהו שהתנסה בנעלי Risto ויכול להרחיב עליהן מעט.

@SmokingSnake - ראיתי שהבעת המון אהדה לנעלי Risto - יש לך דעה בנושא?

תודה רבה לכולם 😃

תשמע - לא יכולתי לבקש תשובה טובה ומפורטת יותר, איזה קינג!
אין ספק שעזרת לי מאוד ועזרת לי להיסגר בצורה מוחלטת עוד יותר, בייחוד לאחר הקטע עם הקופון יום-הולדת ששכחתי ממנו לגמרי!

נשמע באמת שבאדידס חשבו על הכל! מגניב לשמוע שאפילו על זה שהשרוכים לא יידבקו הם חשבו, אדיר.

חזרתי עכשיו מהקניון. מדדתי נעלי אדידס - מידה 8.5 יושבת לי ממש בול על הרגל, אין מרווח בצדדים ואין מרווח מקדימה, כאילו אדידס התאימו את המידה לרגל שלי.
אני מניח שאם כך אני פשוט אזמין מידה 9 שהייתה לי מאוד נוחה גם כן, רק עם מעט מקום בקדמת הנעל (הייתי עם גרביים דקות).
עכשיו רק התלבטות לגבי הצבע - אדום או שחור? השחורות משמעותית יפות יותר לדעתי, אבל מייק אומר שכן רחבות יותר. דעתכם?

אגב, @incin, יש לך חתיכת רגל של מפלצת!

אדום

עכשיו רק התלבטות לגבי הצבע - אדום או שחור? השחורות משמעותית יפות יותר לדעתי, אבל מייק אומר שכן רחבות יותר. דעתכם?

אגב, @incin, יש לך חתיכת רגל של מפלצת!

אני 1.96, צריך רגליים גדולות בשביל לא ליפול קדימה 😃

אם מייק מדד את השחורות וראה שהן רחבות יותר כנראה שעדיין הייתי הולך על האדומות, אני מעדיף snug fit על פני יופי.

אני התלבטתי בין ה13.5 ל14 כי לא מצאתי מידות כאלה של אדידס בארץ, בסוף הזמנתי מאמזון אולסטאר במידה 13 וכשראיתי שהאורך והרוחב בסדר לא היתה לי יותר דילמה (בהרבה מקומות המליצו לקחת חצי מידה מעל האולסטאר).

• פותח/ת השרשור
שיט. בדיוק חוזר מהקניון. אם הייתי יודע הייתי מודד אולסטר.

לגבי הצבע - אתה צודק, אבל דילמה רצינית. אנסה למצוא עוד תשובות ברשת.

אגב, אני 1.86 מטר ומידה 8.5, מה זה אומר עליי? אני כנראה נופל הרבה קדימה חחח..

ואח"כ אני משתגע למה נראה כאילו הברכיים גולשות לי!

האדיפאוור עולה בערך 70 דולר יותר מהליין של ריסטו(גם יותר איכותית).
יש נעל מותאמת של ריסטו שאמורה להיות הנעל היוקרתית שלהם, אבל אני לא מכיר אותה מניסיון אישי לכן לא יכול להמליץ.
בטווח המחירים של ריסטו אני לא חושב שיש מתחרים לאיכות של הנעל.

לי אישית יש מעל שנתיים מהדורה מוגבלת של ״נעלי ריפטו״ שrogue ייצרו במפעל של ריסטו בדרום אמריקה(נעל ריסטו לכל דבר) ומכרו באתר, לא ראיתי נעל במחיר כזה באיכות כ״כ גבוהה(עקב עץ, עור רך רקום בעבודת יד מבפנים, אבזם חזק שיכול להתאים לחגורה, סקוץ׳ שלא התייבש שנתיים וכו׳)

אני ארשום ביקורת כשיהיה לי זמן

• פותח/ת השרשור
מעולה נחש, תודה 😃

בכל אופן, מחר אחפש לי איזה אולסטאר למדוד כדי להיסגר סופית על המידה. א' - משום מה, אין באתר שלהם את האדומה. יש מצב שנגמר?
ב' - אני לא מוצא איפה אפשר להכניס תאריך יום-הולדת. מישהו התנסה איתם לאחרונה?

מעולה נחש, תודה 😃

בכל אופן, מחר אחפש לי איזה אולסטאר למדוד כדי להיסגר סופית על המידה. א' - משום מה, אין באתר שלהם את האדומה. יש מצב שנגמר?
ב' - אני לא מוצא איפה אפשר להכניס תאריך יום-הולדת. מישהו התנסה איתם לאחרונה?
אתה צריך להירשם באתר ולשים שעוד יום, יומיים יש לך יומלדת ואז ישלחו לך קופון של 15% הנחנה באימייל.
אם אתה לא רוצה להיסתבך או לחכות זה לא בעיה למצוא קופון כזה באינטרנט

• פותח/ת השרשור
מצאתי קופון של 20% 😃

עכשיו רק בעיה אחת - אין את האדומות. יש או את השחורות או את הלבנות.
אני לא מת על הלבנות + יתלכלכו, ומצד שני השחורות אמורות להיות מעט רחבות יותר.
@Crossfiter - מה דעתך? אתה היחידי שמדד את שתיהן.

מישהו מדד נעל ספורט של אדידס והזמין נעל שלהם (אדיפאוור/פאוורליפט) וגילה שהיה צריך להזמין מידה גדולה יותר/קטנה יותר? כי גם אני כמו עומר מדדתי נעל ספורט רגילה של אדידס וה-8.5 לחצו לי אבל ה-9 הרגישה נוח ולא משוחררת מידי ואני תוהה אם ה"גזרה" של הנעל תיהיה שונה?
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
@BurningHeart מדד אדידס - מידה X ישבה עליו בדיוק רב, הזמין X.5 ואומר שזה מעולה לו.
מה שכן, עקב זה שהנעל מחו"ל ולהחליף מידה זו לא אופציה עדיף לדעתי שהיא תהיה משוחררת ולו מעט ותאלץ ללכת עם גרב עבה מאשר שילחץ ויהיה לא נוח.
כמו כן, המידות אמורות להיות אותו דבר כמו אדידס אז במידה ו-9 היה לך נוח בארץ אין סיבה שזה לא יהיה טוב גם באדיפאוור.

אגב, הזמנתי היום את האדיפאוור מידה 9.
מאיפה אתה? מוזמן להגיע למדוד בראשון/גבעתיים 😃

@BurningHeart מדד אדידס - מידה X ישבה עליו בדיוק רב, הזמין X.5 ואומר שזה מעולה לו.
מה שכן, עקב זה שהנעל מחו"ל ולהחליף מידה זו לא אופציה עדיף לדעתי שהיא תהיה משוחררת ולו מעט ותאלץ ללכת עם גרב עבה מאשר שילחץ ויהיה לא נוח.
כמו כן, המידות אמורות להיות אותו דבר כמו אדידס אז במידה ו-9 היה לך נוח בארץ אין סיבה שזה לא יהיה טוב גם באדיפאוור.

אגב, הזמנתי היום את האדיפאוור מידה 9.
מאיפה אתה? מוזמן להגיע למדוד בראשון/גבעתיים 😃
תודה רבה, מקווה שיגיע לך במהרה ותעדכן. אני מקרית שמונה ככה שלארגן פגישה יהיה לא פשוט:).
ד.א
הזמנת מהאתר של אדידס? דרך חברת שילוח?

• פותח/ת השרשור
דרך האתר של אדידס ישירות למחסנים של ביי2.
אגב, בעזרת קופון של 20% הנחה יצא לי רק 160 לנעל לפני משלוח לארץ 😃

עכשיו ראיתי.
אני אישית לא הרגשתי הבדל, מבחינתי זאת אותה נעל בצבעים אחרים.
זאת הנעל משקולנות הכי טובה שיש היום. תהנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית