הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ צמצום עליית אחוז השומן במסה

רון להבי

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
0
6
1
שלום, בחודש האחרון התחלתי תהליך עלייה במסה.
אני 1.77 מטר שוקל 73 בן 21
שמתי לב אמנם כי עליתי באחוז השומן שלי בצורה די רבה.
מתוך ההבנה שלי כי צריכת הפחממות הגבוהה שלי גורמת לשומן בערך (300 גרם ואפילו יותר ), השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות להמיר לדוגמא 100 גרם פחמימה ל50 גרם שומן (או אולי 100 גרם חלבון אם אפשר) על מנת לקבל את הקלוריות רק ממקור אחר.
כמה קריטי לפיתוח השריר עניין הפחמימות מלבד האנרגיה.?
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
משתדל להיות על הפלוס 200-300. למרות שעוד לא הצלחתי לבדוק כמה קלוריות אני צריך.
הbmr שלי הוא 1770 ולפי המחשבונים שראיתי באתר אני צריך לצרוך בסביבות ה3000 קלוריות ואף יותר.(מכפילים ב1.2 ואז כפול רמת פעילות)
שמתי לב שאני עולה במשקל שלי גם עם 2400 קלוריות(וזה גם הכמות שמעלה אותי באחוזי שומן)

משתדל להיות על הפלוס 200-300. למרות שעוד לא הצלחתי לבדוק כמה קלוריות אני צריך.
הbmr שלי הוא 1770 ולפי המחשבונים שראיתי באתר אני צריך לצרוך בסביבות ה3000 קלוריות ואף יותר.(מכפילים ב1.2 ואז כפול רמת פעילות)
שמתי לב שאני עולה במשקל שלי גם עם 2400 קלוריות(וזה גם הכמות שמעלה אותי באחוזי שומן)
תחליף את הפחמימות לאורז/בטטה/שיבולת שועל ואחרי אימון תאכל תפוחי אדמה עם משהו עם חלבון לדוגמא חזה עוף

אתה יכול לנסות לעבור למסה דלת פחמימות ועתירה בשומן יש כאלה שרגישים לאינסולין מאוד והדרך הזאת יכולה למזער עלייה בשומן מצד שני גם התפוקת מסת שריר שלך כנראה תקטן

שלום, בחודש האחרון התחלתי תהליך עלייה במסה.
אני 1.77 מטר שוקל 73 בן 21
שמתי לב אמנם כי עליתי באחוז השומן שלי בצורה די רבה.
מתוך ההבנה שלי כי צריכת הפחממות הגבוהה שלי גורמת לשומן בערך (300 גרם ואפילו יותר ), השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות להמיר לדוגמא 100 גרם פחמימה ל50 גרם שומן (או אולי 100 גרם חלבון אם אפשר) על מנת לקבל את הקלוריות רק ממקור אחר.
כמה קריטי לפיתוח השריר עניין הפחמימות מלבד האנרגיה.?
תודה רבה
את הדבר הכי חשוב לא כתבת 'כמה אתה עולה במשקל כל שבוע'
300-500 גרם זאת עלייה יחסית נקייה ,בנוסף חשוב מאוד לראות התקדמות במשקלי עבודה אחרת אתה סתם דוחף קלוריות

• פותח/ת השרשור
לא היה לי מעקב מדויק כי המשקל בו השתמשתי לא היה מדויק.
עכשיו אקפיד.
יש עלייה ניכרת במשקלי העבודה אני מרגיש התקדמות מטורפת

לא היה לי מעקב מדויק כי המשקל בו השתמשתי לא היה מדויק.
עכשיו אקפיד.
יש עלייה ניכרת במשקלי העבודה אני מרגיש התקדמות מטורפת
לדעתי תתמקד בזה, גם אם אתה עולה קצת באחוזי שומן לא קרה כלום, לחטב זה לא בעיה.. להתחזק זה יותר קשה
ואני לא רואה בעיה עם פחמימות במסה, תתפנק, פשוט לא בהגזמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית