עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי אני לא לוחץ חזק כמוך ואין לי ידע כמו שלך אבל אם אתה מתהפך לצד הכלוב לא יעזור לך בשום דברמה מסוכן? אני עובד בכלוב, לכדור הזה יש anti-burst system! יש כאן עבודה נהדרת של שרירים מייצבים! מה מיותר? אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?
למה צריך להגיע לרמה של השוואות? אם זה עוזר לך תבצע את זהמה מסוכן? אני עובד בכלוב, לכדור הזה יש anti-burst system! יש כאן עבודה נהדרת של שרירים מייצבים! מה מיותר? אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?
מה מסוכן? אני עובד בכלוב, לכדור הזה יש anti-burst system! יש כאן עבודה נהדרת של שרירים מייצבים! מה מיותר? אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?
מה זה הזילזול המגעיל הזה?!מה מסוכן? אני עובד בכלוב, לכדור הזה יש anti-burst system! יש כאן עבודה נהדרת של שרירים מייצבים! מה מיותר? אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?
אולי אני לא לוחץ חזק כמוך ואין לי ידע כמו שלך אבל אם אתה מתהפך לצד הכלוב לא יעזור לך בשום דבר
מה זה הזילזול המגעיל הזה?!
אני לוחץ חזרות לא סינגלים, כאן 135x9! תוכנית שלי לפני כמה שנים:132.5 בתחרות, שזה יותר ממך.
יותר גדול, גיליתי שצריך למצוא המון מקום לאגו בתחום שלנו 😃![]()
כזה?
אמא לא מרשה לי ערוץ אגו..זה תועבה וצריך את הקוד לממיר (1234)יותר גדול, גיליתי שצריך למצוא המון מקום לאגו בתחום שלנו 😃
שקרן, זה 0000אמא לא מרשה לי ערוץ אגו..זה תועבה וצריך את הקוד לממיר (1234)
האמת זה משתנה,אצלי זה 2580שקרן, זה 0000
אתה משתמש בקוד כדי להזזמין סרטים מהDVD או לצפות בתו\עבה ?האמת זה משתנה,אצלי זה 2580
🙄אתה משתמש בקוד כדי להזזמין סרטים מהDVD או לצפות בתו\עבה ?
לא נראה לי שאתה יודע "להגדיל חזה"... החזה שלך נראה די קטנצ'יק...🙄אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?