הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fitness Stability Ball Bench Press

• פותח/ת השרשור Gripman
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
נשמע מסוכן ומיותר.
מה מסוכן? אני עובד בכלוב, לכדור הזה יש anti-burst system! יש כאן עבודה נהדרת של שרירים מייצבים! מה מיותר? אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?

מה מסוכן? אני עובד בכלוב, לכדור הזה יש anti-burst system! יש כאן עבודה נהדרת של שרירים מייצבים! מה מיותר? אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?
אולי אני לא לוחץ חזק כמוך ואין לי ידע כמו שלך אבל אם אתה מתהפך לצד הכלוב לא יעזור לך בשום דבר

למה צריך להגיע לרמה של השוואות? אם זה עוזר לך תבצע את זה

132.5 בתחרות, שזה יותר ממך.

מה זה הזילזול המגעיל הזה?!

• פותח/ת השרשור
אולי אני לא לוחץ חזק כמוך ואין לי ידע כמו שלך אבל אם אתה מתהפך לצד הכלוב לא יעזור לך בשום דבר

אני לוקח סיכון מחושב, משקל נמוך לפחות ל 20 חזרות! בכלל מסוכן ללחוץ, אפשר לקרוע חזה, מסוכן ללחוץ ללא כלוב, מסוכן ללכת בכביש אפשר להדרס...
מה זה הזילזול המגעיל הזה?!

אני לא מזלזל, מעניין לדעת מי זורק מילים ללא הסבר ( מסוכן ומיותר ) על תרגיל שאף פעם לא ניסה! לדעתי, תרגיל מעניין שנותן לעבוד לשרירים מייצבים!
132.5 בתחרות, שזה יותר ממך.
אני לוחץ חזרות לא סינגלים, כאן 135x9! תוכנית שלי לפני כמה שנים:
h-342.jpg

נערך לאחרונה:
בהמשך לסקווט 180*13 שלי, חוב לראק (טוב נו, לא לראק, רק ליציק ( @nlr666 ) 200*10 על פיטבול! 🤡

אתה אולי חזק אבל אתה עושה שטויות! זה גם מסוכן, גם יש סיכוי לא מבוטל שהכדור יתפוצץ לך באמצע וגם אין בזה תכלית.
מה הדבר הבא? לחיצת חזה על גלשן באמצע צונאמי?

אז זה כבר לא בנץ' פרס,תשנה את הכותרת ל''הכדור הזה פרס'' (אין לי כח לעלות לראות איך קוראים לו)

אתה בטח יודע שיטות להגדיל לחיצת חזה יותר טוב ממני? כאן אני לוחץ 130x10! כמה אתה לוחץ?
לא נראה לי שאתה יודע "להגדיל חזה"... החזה שלך נראה די קטנצ'יק...🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית