הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fitness Stability Ball Bench Press

• פותח/ת השרשור Gripman
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בהמשך לסקווט 180*13 שלי, חוב לראק (טוב נו, לא לראק, רק ליציק ( @nlr666 ) 200*10 על פיטבול! 🤡

אתה אולי חזק אבל אתה עושה שטויות! זה גם מסוכן, גם יש סיכוי לא מבוטל שהכדור יתפוצץ לך באמצע וגם אין בזה תכלית.
מה הדבר הבא? לחיצת חזה על גלשן באמצע צונאמי?

זה סיכון מחושב, גם אם כדור מתפוצץ מוט נופל על הברזלי הגנה בכלוב ונפילה היא לא חופשית יש אוויר שעדיין צריך לצאת, עם כדור יש תרגילים הרבה יותר מסוכנים!

• פותח/ת השרשור
זה נראה שבעצם הכדור עוזר בלחיצה הוא מקפיץ חזרה
אתה לוחץ אותו הדבר על ספה?

כן, אתה צודק בהתחלה של סט כדור עוזר, בסוף הסט שרירים מייצבים מתעייפים וכול הגוף רועד! אפשר לשחק עם אמפליטודה של לחיצה, למקם כדור יותר למטה, כתפיים יורדים למטה ואמפליטודה של לחיצה מתקצרת! על הספה לוחץ אותו דבר!
לא נראה לי שאתה יודע "להגדיל חזה"... החזה שלך נראה די קטנצ'יק...🙄

בסירטון שלחצתי 130x10 אני שוקל 98 קילו וחזה שלי בהיקף היה 130cm, לו כזה קטנצ'יק, מותניים 1 מטר 😳! ראיתי תמונות חזה שלך, מאוד מרשים! 🏋️😅

h-340.jpg

כן, אתה צודק בהתחלה של סט כדור עוזר, בסוף הסט שרירים מייצבים מתעייפים וכול הגוף רועד! אפשר לשחק עם אמפליטודה של לחיצה, למקם כדור יותר למטה, כתפיים יורדים למטה ואמפליטודה של לחיצה מתקצרת! על הספה לוחץ אותו דבר!

בסירטון שלחצתי 130x10 אני שוקל 98 קילו וחזה שלי בהיקף היה 130cm, לו כזה קטנצ'יק, מותניים 1 מטר 😳! ראיתי תמונות חזה שלך, מאוד מרשים! 🏋️😅

h-340.jpg
זה היה בצחוק כמובן...😉
פשוט בכדי להמחיש שאין צורך לקשר בין מה שאתה חושב על איכותו של תרגיל לבין הגודל שלך ו/או המשקלים שאתה עובד איתם. הרי אנחנו לא בסגנון של "יוסי יד-50"...😃

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית