הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום לכולם 😃 + שאלה

היי לכם ולכן, נתקלתי בקהילת הפורומים הנחמדה הזו והחלטתי להצטרף 😃
אני רותם, בת 24, מתעניינת ומתאמנת כבר בערך שנה וחצי+, בחודשים האחרונים קצת יותר ברצינות.

בעבר התאמנתי בתוכנית AB, כשעוד היה לי זמן לתדירות גבוהה יחסית, ועכשיו אני נאלצת "להסתפק" בFBW עם התמקדות בתרגילי הבסיס המורכבים. חייבת לציין שלמרות שקצת התבאסתי מהרעיון של אימון "קצר" יחסית ורק 3 פעמים בשבוע, אני דווקא ממש נהנית מהמתכונת הזו ומעדיפה להשתפר ולעלות במשקלים בסקוואט או בבנץ' מאשר לעשות מיליוני סטים ותרגילי עזר.

חוץ מחד"כ אני מאוד אוהבת לשחק טניס (חובבנית אבל רצה ברבאק לכל כדור). בזמן שאני לא מתאמנת אני לומדת, ובזמן שאני לא זה ולא זה אני כנראה אוכלת או ישנה 😛 כמובן שיש תקופות שקצת יותר קשה לשלב אימונים, לימודים וחיי חברה אבל זה משהו כ"כ אהוב וחשוב בשבילי שאני משתדלת לעשות את כל ההתאמות לשגרה ולא לוותר 😃

אז אני אשאל גם שאלה כדי שזה לא יהיה מוזר שפתחתי נושא חדש:
נעליים להרמת משקולות \ הנפות - יש לכן\לכם? ממליצים על משהו מסוים?
כרגע אני עם NIKE FREE כי יש להן סוליה שטוחה ואני יכולה גם לעשות איתן אירובי (פחות או יותר), אבל הן לא הכי יציבות בעולם ואני מתלבטת אם לרכוש נעליים מיוחדות כמו הnike romaleos או adidas adipower או כאלה של ריבוק.
עוד אופציה היא הnano של ריבוק, שהבנתי שמתאימות גם למשקולות וגם לאירובי, שזה נוח כי באימון אני עושה את שניהם.

מגניב, אז נעים להכיר ואשמח לפטפט ולדסקס אתכם על כל נושא 🏋️😅
מתאמנת בגו אקטיב החדש בקרית אונו?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
עוד לא ראיתי אף אחת בכלוב עם סקוואט אמיתי של 50 קילו. בבקשה תגידי שאת לא בשיעורי "נשים עושות squat".

חחחחח לא, אני לא...
הם התחילו עם זה רק לאחרונה, ואני מנויה לשם אוטוטו שנה. האמת שהייתי מצטרפת לכמה שיעורים כאלה ולו רק כדי למצוא לי פרטנריות לאימונים.. עצוב לבד >:

אבל בוא נשאל הפוך, כמה בנות ראית בכלוב אצלנו בכללי? P:

חחחחח לא, אני לא...
הם התחילו עם זה רק לאחרונה, ואני מנויה לשם אוטוטו שנה. האמת שהייתי מצטרפת לכמה שיעורים כאלה ולו רק כדי למצוא לי פרטנריות לאימונים.. עצוב לבד >:

לפחות 5!

עדיין לא ראיתי אישה אחת בכלוב סקוואטים אצלנו (באוניברסיטה). כך שאני עם @coldfire.

@Khaleesi
אגב, לגבי גו-אקטיב בק. אונו, אין לי מושג מה הולך שם היום, אבל לפני שנתיים הייתי מנוי שם למשך חודש.
1. לא התלהבתי בכלל.
2. עזבתי אחרי חודש כי העירו לי שהמגעים מלכלך ואם אוכל להימנע משימוש. לאחר מכן העירו לי שזה לא מקום של הרמת משקולות וזה מפריע לאנשים (סקוואט, דדליפט, קלין וכו')

ברוכה הבאה:)

צודקת לחלוטין! אבל איך גורמים ליותר נשים לבוא להתנסות באימון כוח אמיתי...?
אני חושבת שנשים דווקא נוטות יותר להתייעץ ולקחת אימונים אישיים, אבל כל עוד מאמנים "חסים" עליהן ומפנים אותן למכשירים וגומיות, זה פשוט לא יקרה!

זאת הסיבה שאני מאוד אוהבת את הגישה של קרוספיט. האימון אחיד לכולם וכל אחד מבצע לפי יכולתו אלא שהשיטה (והיה לי כבר דיון כזה פה בעבר) איך שהוא עובדת הרבה יותר טוב על גברים מאשר על נשים.
אולי זאת האוירה התחרותית שעובדת יותר על גברים, שורה תחתונה הגברים חטובים בהרבה מהנשים (בקבוצות שראיתי).
בחורה שמגיעה לקבוצת קרוספיט לאימון התרשמות, רואה את הנשים מסביב ומסיקה שזה פשוט לא עובד!

בנות בכלוב זה זן נדיר. אני ראיתי רק אחת עד היום. הייתי אמור לתעד?

מחכה ללוג שלך @Khaleesi

• פותח/ת השרשור

אז אולי אני אחת מהן... כמה הן הרימו?
עדיין לא ראיתי אישה אחת בכלוב סקוואטים אצלנו (באוניברסיטה). כך שאני עם @coldfire.

@Khaleesi
אגב, לגבי גו-אקטיב בק. אונו, אין לי מושג מה הולך שם היום, אבל לפני שנתיים הייתי מנוי שם למשך חודש.
1. לא התלהבתי בכלל.
2. עזבתי אחרי חודש כי העירו לי שהמגעים מלכלך ואם אוכל להימנע משימוש. לאחר מכן העירו לי שזה לא מקום של הרמת משקולות וזה מפריע לאנשים (סקוואט, דדליפט, קלין וכו')

גם אני הייתי מנויה לפני מיליון שנה.. עכשיו הם פתחו קאנטרי חדש עצום עם בריכות וחד"כ מאובזר במיטב הטכנולוגיה וכו'... לי אישית אין צורך, רצון או יכולת לשלם להם 370 שקל בחודש. מוגזם לגמרי.

באילו שעות וימים אתם מתאמנים? מאוד יכול להיות שפשוט לא יצא לנו להתאמן באותו זמן:)
ברוכה הבאה:)
תודה תודה =]
צודקת לחלוטין! אבל איך גורמים ליותר נשים לבוא להתנסות באימון כוח אמיתי...?
אני חושבת שנשים דווקא נוטות יותר להתייעץ ולקחת אימונים אישיים, אבל כל עוד מאמנים "חסים" עליהן ומפנים אותן למכשירים וגומיות, זה פשוט לא יקרה!

זאת הסיבה שאני מאוד אוהבת את הגישה של קרוספיט. האימון אחיד לכולם וכל אחד מבצע לפי יכולתו אלא שהשיטה (והיה לי כבר דיון כזה פה בעבר) איך שהוא עובדת הרבה יותר טוב על גברים מאשר על נשים.
אולי זאת האוירה התחרותית שעובדת יותר על גברים, שורה תחתונה הגברים חטובים בהרבה מהנשים (בקבוצות שראיתי).
בחורה שמגיעה לקבוצת קרוספיט לאימון התרשמות, רואה את הנשים מסביב ומסיקה שזה פשוט לא עובד!

חחח את שואלת את האדם הלא נכון... מרוב שאני רוצה שעוד בנות יבואו להתאמן באזור המשקולות אני מוצאת את עצמי אורבת לכל בחורה שרק מתקרבת לאזור וישר מתחילה לדבר איתה ומציעה לה להתאמן ביחד. (מישהו אמר סטוקרית? >: ) מיותר לציין שעד כה הניסיונות לא צלחו ואני עדיין בחיפושים אחר פרטנרית...

לגבי הקרוספיט, אני משערת שחלק גדול מהבנות שמתאמנות בשיטה הזו עושות את זה במתכונת של "חוג", ולא רואות בזה אורח חיים ומסגלות גם תזונה נכונה וכו'... ואולי זו הסיבה שפחות רואים עליהן "ויזואלית" את תוצאות האימונים. אז כמו שמישהי יכולה להתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ עם משקולות ותוכנית מסודרת והכל, אם לא מקפידים גם על תזונה התוצאות לא בהכרח יראו לעין. זה לא משהו מיוחד לקרוספיט..
בנות בכלוב זה זן נדיר. אני ראיתי רק אחת עד היום. הייתי אמור לתעד?

מחכה ללוג שלך @Khaleesi

זה נכון. בנות באזור המשקולות זה בכלל נדיר, לצערנו...
בחד"כ הקודם שהתאמנתי הייתי כמעט היחידה שהתקרבה לאזור הזה. חד"כ הנוכחי הרבה יותר גדול ומרכזי אז מספר הבנות שיודעות מה טוב בשבילן ומתאמנות כמו שצריך הוא יותר גבוה.. למרות שלדעתי עדיין לא מספיק~

בלוג הכוונה לרישום של אימונים? כולם פה כותבים? 😃

נערך לאחרונה:
[QUOTE="Khaleesi, post: 731215, member: 15852"😃
לגבי הקרוספיט, אני משערת שחלק גדול מהבנות שמתאמנות בשיטה הזו עושות את זה במתכונת של "חוג", ולא רואות בזה אורח חיים ומסגלות גם תזונה נכונה וכו'... ואולי זו הסיבה שפחות רואים עליהן "ויזואלית" את תוצאות האימונים. אז כמו שמישהי יכולה להתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ עם משקולות ותוכנית מסודרת והכל, אם לא מקפידים גם על תזונה התוצאות לא בהכרח יראו לעין. זה לא משהו מיוחד לקרוספיט..[/QUOTE]

תשובה מדויקת! מציע לך להכנס לשרשור ש- @מרטין פתחה בזמנו בנושא הזה.

היום, סוף כל סוף ראיתי משהי עושה סקוואטים אמיתיים, אך לא בכלוב, אלא ב"חדר הסודי", מאחור. 🙄
משהו מוזר שהיה שם: היו עוד 3בנות שעשו סקוואטים, עם מוט ריק, אך משום מה, שלושתן הוציאו את המוט הפוך מהסטנדנים....

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="Khaleesi, post: 731215, member: 15852"😃
לגבי הקרוספיט, אני משערת שחלק גדול מהבנות שמתאמנות בשיטה הזו עושות את זה במתכונת של "חוג", ולא רואות בזה אורח חיים ומסגלות גם תזונה נכונה וכו'... ואולי זו הסיבה שפחות רואים עליהן "ויזואלית" את תוצאות האימונים. אז כמו שמישהי יכולה להתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ עם משקולות ותוכנית מסודרת והכל, אם לא מקפידים גם על תזונה התוצאות לא בהכרח יראו לעין. זה לא משהו מיוחד לקרוספיט..

תשובה מדויקת! מציע לך להכנס לשרשור ש- @מרטין פתחה בזמנו בנושא הזה.

היום, סוף כל סוף ראיתי משהי עושה סקוואטים, אך לא בעלות, אלא ב"חדר הסודי", מאחור. 🙄[/QUOTE]

בחדר משקולנים? בסביבות 3-4? :}

אם לנשים שכאן יש רעיונות(בעיקר לגברים) איך למשוך נשים אחרות לאזור המשקולות אנחנו נשמח לשמוע.

@מרטין @Strawberry @Harlen @עדי 1982

אתה מציע לה להתחתן וקובע תאריך לטקס חתונה לעוד 4 חודשים.היא תרצה להיראות כמה שיותר טוב לחתונה,אתה מציע לה מאמן אישי(הוא יהיה שתול מהפורום).המאמן יעשה איתה סקוואטים ודדליפט במשך 4 חודשים.בגלל שידוע שאחרי החתונה נשים מזניחות את עצמן אתה מבריז מהטקס חתונה והולך למישהי צעירה ויפה יותר.

אתה מציע לה להתחתן וקובע תאריך לטקס חתונה לעוד 4 חודשים.היא תרצה להיראות כמה שיותר טוב לחתונה,אתה מציע לה מאמן אישי(הוא יהיה שתול מהפורום).המאמן יעשה איתה סקוואטים ודדליפט במשך 4 חודשים.בגלל שידוע שאחרי החתונה נשים מזניחות את עצמן אתה מבריז מהטקס חתונה והולך למישהי צעירה ויפה יותר.

אם אתה מממן את "המאמן האישי" אז בכיף....

• פותח/ת השרשור
אם לנשים שכאן יש רעיונות(בעיקר לגברים) איך למשוך נשים אחרות לאזור המשקולות אנחנו נשמח לשמוע.

@מרטין @Strawberry @Harlen @עדי 1982 @Khaleesi

לא כולם. רק הטובים ביותר

מאמין שנמצא מתנדב אמיץ. תלוי כמה נמוך היא יורדת בסקוואט ודדליפט

איפה מפרסמים את הלוגים?

וממתי בדדליפט יורדים נמוך? [:

מאמין שנמצא מתנדב אמיץ. תלוי כמה נמוך היא יורדת בסקוואט ודדליפט

אל תדאג לרוב הנשים יש גמישות באזור הפלג גוף התחתון...

@Khaleesi ורותם - בהחלט סרטון אגדי הבאת כאן. ומפרסמים את הלוגים ב"לוג תזונה ואימונים".

קבצים מצורפים

• 2014-08-10 23.59.56.png
    2014-08-10 23.59.56.png
    KB 351.8 · צפיות: 164
אז אולי אני אחת מהן... כמה הן הרימו?

בספק, מכיר את רובן. חוץ מזה, לא ראיתי אף אחת עם 50 קילו. אבל יש לי ניחוש מי את.

באילו שעות וימים אתם מתאמנים? מאוד יכול להיות שפשוט לא יצא לנו להתאמן באותו זמן:)

בכל הימים 😛
בדרך כלל בסביבות 8 בערב.

Back
למעלה תחתית