מתאמנת בגו אקטיב החדש בקרית אונו?היי לכם ולכן, נתקלתי בקהילת הפורומים הנחמדה הזו והחלטתי להצטרף 😃
אני רותם, בת 24, מתעניינת ומתאמנת כבר בערך שנה וחצי+, בחודשים האחרונים קצת יותר ברצינות.
בעבר התאמנתי בתוכנית AB, כשעוד היה לי זמן לתדירות גבוהה יחסית, ועכשיו אני נאלצת "להסתפק" בFBW עם התמקדות בתרגילי הבסיס המורכבים. חייבת לציין שלמרות שקצת התבאסתי מהרעיון של אימון "קצר" יחסית ורק 3 פעמים בשבוע, אני דווקא ממש נהנית מהמתכונת הזו ומעדיפה להשתפר ולעלות במשקלים בסקוואט או בבנץ' מאשר לעשות מיליוני סטים ותרגילי עזר.
חוץ מחד"כ אני מאוד אוהבת לשחק טניס (חובבנית אבל רצה ברבאק לכל כדור). בזמן שאני לא מתאמנת אני לומדת, ובזמן שאני לא זה ולא זה אני כנראה אוכלת או ישנה 😛 כמובן שיש תקופות שקצת יותר קשה לשלב אימונים, לימודים וחיי חברה אבל זה משהו כ"כ אהוב וחשוב בשבילי שאני משתדלת לעשות את כל ההתאמות לשגרה ולא לוותר 😃
אז אני אשאל גם שאלה כדי שזה לא יהיה מוזר שפתחתי נושא חדש:
נעליים להרמת משקולות \ הנפות - יש לכן\לכם? ממליצים על משהו מסוים?
כרגע אני עם NIKE FREE כי יש להן סוליה שטוחה ואני יכולה גם לעשות איתן אירובי (פחות או יותר), אבל הן לא הכי יציבות בעולם ואני מתלבטת אם לרכוש נעליים מיוחדות כמו הnike romaleos או adidas adipower או כאלה של ריבוק.
עוד אופציה היא הnano של ריבוק, שהבנתי שמתאימות גם למשקולות וגם לאירובי, שזה נוח כי באימון אני עושה את שניהם.
מגניב, אז נעים להכיר ואשמח לפטפט ולדסקס אתכם על כל נושא 🏋️😅