אם לנשים יאסרו את השימוש בפוסיפאד למי בדיוק זה יהיה מותר?
ואם כבר @oz25, אז גם בלי כפפות!
שילמדו proper form For god's sake
אני לא משתמש בכפפות רק בנוזל דמוי מגנזיום וגם זה רק בדדליפט וב-Chinups אז מצידי Fuck It!
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם לנשים יאסרו את השימוש בפוסיפאד למי בדיוק זה יהיה מותר?
ואם כבר @oz25, אז גם בלי כפפות!
ה היה אימון:
בבנץ': "המוט עקום, מחליק, הפלטה 20.4..."
דדליפט: "נתלשו לי היבלות, אני לא יכול בלי מגנזיום, אי אפשר בלי חגורה, מה הילד הזה עושה לי לאנג'ים על המוט?"
קרלים: "כמה סטים עושים? זה תרגיל? 5 קילו זה טוב?"
רותם אני רק מקווה כשאת עושה את הסקוואט את לא שמה מגבת סביב המוט או שמה פוסי פד(הספוג ששמים סביב המוט).
אני לא הייתי שמה עד שהמדריך העיר לי שזה מסוכן וחייב לשים את זה על המוט כי אם עושים תנועה לא נכונה זה פוגע בנקודה רגישה בצוואר שגורמת לשיתוק.
האם זה נכון או שהוא סתם הפחיד אותי ?
אני לא הייתי שמה עד שהמדריך העיר לי שזה מסוכן וחייב לשים את זה על המוט כי אם עושים תנועה לא נכונה זה פוגע בנקודה רגישה בצוואר שגורמת לשיתוק.
האם זה נכון או שהוא סתם הפחיד אותי ?
מה זאת אומרת? הייתי לידך כשנתלשו היבלות!
כמה פעמים זה קרה?!😱
🤣
נראה לי שהוא מדבר שם בעיקר (או רק) על low bar squat, אז זה לא כזה עוזר למי שעושה היי באר...עוד ליצן שחושב שהוא יודע משהו...
ברגע שאת לומדת היכן למקם את המוט - את לא תצטרכי לשים שום מגבת ושום פוסי פד.
יש ביוטיוב סרטון של מארק ריפטו שנקרא Bar Position ששם הוא מלמד בדיוק היכן לשים את המוט כך שאת לא תפגעי בעצמך וגם שיהיה לך נוח לעבוד.
נראה לי שהוא מדבר שם בעיקר (או רק) על low bar squat, אז זה לא כזה עוזר למי שעושה היי באר...
בד"כ מה שמלמדים(או שלפחות מנסים ללמד) בחדרי הכושר זה את ה-LB כי זה התרגיל היותר נפוץ ויחסית יותר קל לעלות איתו במשקלים.
התנועה בהיי בר היא הרבה יותר אינטואטיבית למרבית האנשיםלי הרגיש טבעי ההיי באר כשלמדתי לעשות... ונשארתי נאמנה לו :}
האימונים שלי לא כוללים עלייה "על הראק" :{
אז כנראה שלא התקבלתי...
אז כתוב באנגליתעברית קשה שפה, אנגלית באה לי יותר בטבעיות....
אז כתוב באנגלית
אני בנאדם שמדבר בגובה העיניים לא בא להסתלבט ולשחק אותה על אף אחד.
אז אני לא היחיד שמעדיף הפרדה חדה בין השנייםיש כאילו, לא באמת. לנעליים שמשמשות להרמת משקולות יש בהגדרה מאפיינים שלא מאפשרים להן להיות גם נעלי מטקונים/אירובי.
ממליץ לא לעשות מטקונים שמערבים הרמות משקולות.
אם רק היה אפשר לשכפל את הגישה שלך... 😃אני מהמרכז (בקעת אונו)
משקלי עבודה של התרגילים המעניינים נכון לעכשיו:
סקוואט 50
דדליפט 60
בנץ' 32.5
3 סטים של 5 חזרות. עוד קצת ומעלה משקלים (קשה בחיטוב.. 😛)
איך הנעליים של נייק וריבוק? למה דווקא האדיפאוור?
מעולם לא הייתי הבחורה הזאת, וגם לא אהיה 😃 כבר כמה שנים שאני קוראת ומתעניינת בנושא כושר, אימונים ותזונה כך שאני די יודעת מה טוב ובריא ומה... פחות.
מוניטין.. אם אפשר הסבר קצר מה זה, אני אשמח.
ולגבי הנעליים, כנראה שהאולסטאר שיש לי יהיו הרבה יותר טובות ויציבות מהנייק פרי, אבל אני מתעצלת להחליף חח 😭 טוב נו כנראה שאין מנוס...