הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום לכולם 😃 + שאלה

אם לנשים יאסרו את השימוש בפוסיפאד למי בדיוק זה יהיה מותר?
ואם כבר @oz25, אז גם בלי כפפות!

שילמדו proper form For god's sake

אני לא משתמש בכפפות רק בנוזל דמוי מגנזיום וגם זה רק בדדליפט וב-Chinups אז מצידי Fuck It!

נערך לאחרונה:
ה היה אימון:

בבנץ': "המוט עקום, מחליק, הפלטה 20.4..."

דדליפט: "נתלשו לי היבלות, אני לא יכול בלי מגנזיום, אי אפשר בלי חגורה, מה הילד הזה עושה לי לאנג'ים על המוט?"

קרלים: "כמה סטים עושים? זה תרגיל? 5 קילו זה טוב?"

לידי הוא היה צייתן יותר...🤣
אבל אני עדה שחצי יד התקלפה וחשבתי שזה ישבית אותו לפחות לשבועיים 🤮

• אהבתי
Reactions: Tom
אני בד"כ סבלני עם אנשים כאלה אבל כשזה כבר עובר כל גבול אני יוצא עליהם.

רותם אני רק מקווה כשאת עושה את הסקוואט את לא שמה מגבת סביב המוט או שמה פוסי פד(הספוג ששמים סביב המוט).

אני לא הייתי שמה עד שהמדריך העיר לי שזה מסוכן וחייב לשים את זה על המוט כי אם עושים תנועה לא נכונה זה פוגע בנקודה רגישה בצוואר שגורמת לשיתוק.
האם זה נכון או שהוא סתם הפחיד אותי ?

אני לא הייתי שמה עד שהמדריך העיר לי שזה מסוכן וחייב לשים את זה על המוט כי אם עושים תנועה לא נכונה זה פוגע בנקודה רגישה בצוואר שגורמת לשיתוק.
האם זה נכון או שהוא סתם הפחיד אותי ?

עוד ליצן שחושב שהוא יודע משהו...

ברגע שאת לומדת היכן למקם את המוט - את לא תצטרכי לשים שום מגבת ושום פוסי פד.

יש ביוטיוב סרטון של מארק ריפטו שנקרא Bar Position ששם הוא מלמד בדיוק היכן לשים את המוט כך שאת לא תפגעי בעצמך וגם שיהיה לך נוח לעבוד.

• פותח/ת השרשור
עוד ליצן שחושב שהוא יודע משהו...

ברגע שאת לומדת היכן למקם את המוט - את לא תצטרכי לשים שום מגבת ושום פוסי פד.

יש ביוטיוב סרטון של מארק ריפטו שנקרא Bar Position ששם הוא מלמד בדיוק היכן לשים את המוט כך שאת לא תפגעי בעצמך וגם שיהיה לך נוח לעבוד.
נראה לי שהוא מדבר שם בעיקר (או רק) על low bar squat, אז זה לא כזה עוזר למי שעושה היי באר...

נראה לי שהוא מדבר שם בעיקר (או רק) על low bar squat, אז זה לא כזה עוזר למי שעושה היי באר...

בד"כ מה שמלמדים(או שלפחות מנסים ללמד) בחדרי הכושר זה את ה-LB כי זה התרגיל היותר נפוץ ויחסית יותר קל לעלות איתו במשקלים.

• פותח/ת השרשור
בד"כ מה שמלמדים(או שלפחות מנסים ללמד) בחדרי הכושר זה את ה-LB כי זה התרגיל היותר נפוץ ויחסית יותר קל לעלות איתו במשקלים.

לי הרגיש טבעי ההיי באר כשלמדתי לעשות... ונשארתי נאמנה לו :}

לי הרגיש טבעי ההיי באר כשלמדתי לעשות... ונשארתי נאמנה לו :}
התנועה בהיי בר היא הרבה יותר אינטואטיבית למרבית האנשים

רק לשים לב שהמוט נמצא על הטרפזים והגב מכווץ (ולא על עצם או העמוד שדרה..)

גם אני מעדיפה את ה HB. למרות השמאמן אומר שהוא יותר מגביל מבחינת משקלים (בעתיד). אבל הדרך עוד כול כך ארוכה לשם... שאני נהנת בנתיים ממשהולך לי חלק ויציב 😛

אגב @Khaleesi את מחויבת בתמונה שלך על הראק בעת ביצוע סקוואט כדי להתקבל סופית לקהילה

נערך לאחרונה:
אני בנאדם שמדבר בגובה העיניים לא בא להסתלבט ולשחק אותה על אף אחד.

אל"ף, לכתוב באנגלית זו אינה התנשאות.
בי"ת, אני לא מכיר שום ביטוי באנגלית שמשמעו "על הכלוב".

יש כאילו, לא באמת. לנעליים שמשמשות להרמת משקולות יש בהגדרה מאפיינים שלא מאפשרים להן להיות גם נעלי מטקונים/אירובי.

ממליץ לא לעשות מטקונים שמערבים הרמות משקולות.
אז אני לא היחיד שמעדיף הפרדה חדה בין השניים
אני מהמרכז (בקעת אונו)
משקלי עבודה של התרגילים המעניינים נכון לעכשיו:
סקוואט 50
דדליפט 60
בנץ' 32.5

3 סטים של 5 חזרות. עוד קצת ומעלה משקלים (קשה בחיטוב.. 😛)

איך הנעליים של נייק וריבוק? למה דווקא האדיפאוור?

מעולם לא הייתי הבחורה הזאת, וגם לא אהיה 😃 כבר כמה שנים שאני קוראת ומתעניינת בנושא כושר, אימונים ותזונה כך שאני די יודעת מה טוב ובריא ומה... פחות.
מוניטין.. אם אפשר הסבר קצר מה זה, אני אשמח.
ולגבי הנעליים, כנראה שהאולסטאר שיש לי יהיו הרבה יותר טובות ויציבות מהנייק פרי, אבל אני מתעצלת להחליף חח 😭 טוב נו כנראה שאין מנוס...
אם רק היה אפשר לשכפל את הגישה שלך... 😃
אני בזוגיות ארוכה עם האדיפאוור ולפניהן היו לי נעלי משקולות אחרות של אדידס ואני ממליץ בחום.
הנאנו הן בהחלט בחירה טובה ליתר הדברים שהם לא סקווט / פרונט סקווט / קלין וכו'.

Back
למעלה תחתית