הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין 100

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131

שיא חדש מאתמול, 102 ו105 היה קרוב אבל לא הצלחתי. בכל מקרה זה יותר ממה שעשיתי בקלין מלא לפני 8 חודשים

למה המרפקים שלך מכופפים?
נראה לי זה פיצוי על לטסימוס חלש וכשמכופפים מרפקים זה עוזר לכווץ את הלטסימוס (כמו שמינית חתירה).

משקולנים תתקנו אותי אם אני טועה...

אני לא משקולן ומעולם לא עשיתי פאוורקלין, אבל 102 קילו של "פאוורקלין" עם מרפקקים מכופפים נשמע לי כמו חצי פאוורקלין. אם אתה מקצר את טווח התנועה ובכך יכול להעיף את המוט גבוה יותר זו לא הרמה.
כמו שנגדיר שסקוואט עד מקביל עם 200 קילו נחשב כאלה סקוואט למעט טעות טכנית של שכחה לרדת מספיק עמוק.

מצטער חבר :/
ניכר שיש כוח, אך לא בביצוע הזה.

• פותח/ת השרשור
אני לא משקולן ומעולם לא עשיתי פאוורקלין, אבל 102 קילו של "פאוורקלין" עם מרפקקים מכופפים נשמע לי כמו חצי פאוורקלין. אם אתה מקצר את טווח התנועה ובכך יכול להעיף את המוט גבוה יותר זו לא הרמה.
כמו שנגדיר שסקוואט עד מקביל עם 200 קילו נחשב כאלה סקוואט למעט טעות טכנית של שכחה לרדת מספיק עמוק.

פאוורקלין=מוט מתחיל ברצפה ומסתיים בכתפיים מעל מקביל, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה כדי להביא אותו ולא מקבלים נקודות על טכניקה. וחוץ מזה שאני יותר חלש עם מרפקים כפופים 😳

זה ממש, אבל ממש לא נכון. פאורקלין כמו שנאמר בהגדרה האוניברסלית זה לתפוס את המוט מעל מקביל בהרמה מהרצפה. ידיים מכופפות זו טעות טכנית שגורמת לירידה במשקל על המוט, כלומר זה לא יעיל. נכון שיש מגוון של שיטות וגישות בוויטליפטינג אבל ידיים מקופלות לרוב חסרון (יש כאלו שיוצא להם טוב עם זה, אבל זה בטח לא יתרון).
בנוגע לסרטון, כל הכבוד, נראה מתפוצץ, אבל תנסה לסיים משיכה יותר, אתה לא מגיע למספיק פשיטה בירך, תנסה לסיים בפשיטה מלאה (טריפל אקסטנשן, ברכיים,ירך,קרסול)

אז כנראה שהלוגיקה טעתה, ואני איתה, מודה 😃

אם לפני זה זה היה משקל מכובד ביותר, אז עכשיו עוד יותר. שאפו ותודה על התיקון, השכלתי 😃

נראה לי זה פיצוי על לטסימוס חלש וכשמכופפים מרפקים זה עוזר לכווץ את הלטסימוס (כמו שמינית חתירה).

מרפק כפוף מפעיל את הבייספס ולא קשור ללטיסימוס.
הלטיסימוס משתתף כשיש פשיטת כתף, בכל משיכה יש עבודה סטטית("לשמור על המוט של יתרחק יותר מדי מהגוף") שמשיגים בדרך כלל ע"י רוטציה מידיאלית(לכיוון הגוף) של הזרועות.

זו טעות טכנית, לא ביג דיל, אמור להרים יותר עם מרפקים ישרים/ידיים נייטרליות

פותח הפוסט: כל הכבוד, התחזקת

נערך לאחרונה:
תגיד לי אם אני צודק-
1. הקפצת נמוך לא? בערך באמצע הירך ולא בשליש העליון.
2. אני גם שמתי לב שקפצת אחורה ולא במקום, אני צודק?

חוץ מזה סחתיין. אני מת כבר למשוך 100 בקלין ובמיוחד בפאוורקלין.

• פותח/ת השרשור
תגיד לי אם אני צודק-
1. הקפצת נמוך לא? בערך באמצע הירך ולא בשליש העליון.
2. אני גם שמתי לב שקפצת אחורה ולא במקום, אני צודק?

חוץ מזה סחתיין. אני מת כבר למשוך 100 בקלין ובמיוחד בפאוורקלין.

כן הטכניקה פה לא הייתה בשיאה אבל לא חושב שזה כזה נורא, אולי 105 היה עולה אם היה יותר טוב

כמו שצויין כפיפה במרפק לא קשורה ללטיסימוס, וזו טעות טכנית.

טווח תנועה נמדד ע"פ המרחק אותו המוט זז. מרפקים ישרים\כפופים לא משנים את זה, אין קשר.

פותח הפוסט - כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית