עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי זה פיצוי על לטסימוס חלש וכשמכופפים מרפקים זה עוזר לכווץ את הלטסימוס (כמו שמינית חתירה).למה המרפקים שלך מכופפים?
למה המרפקים שלך מכופפים?
אני לא משקולן ומעולם לא עשיתי פאוורקלין, אבל 102 קילו של "פאוורקלין" עם מרפקקים מכופפים נשמע לי כמו חצי פאוורקלין. אם אתה מקצר את טווח התנועה ובכך יכול להעיף את המוט גבוה יותר זו לא הרמה.
כמו שנגדיר שסקוואט עד מקביל עם 200 קילו נחשב כאלה סקוואט למעט טעות טכנית של שכחה לרדת מספיק עמוק.
מצטער חבר :/
ניכר שיש כוח, אך לא בביצוע הזה.
זה ממש, אבל ממש לא נכון. פאורקלין כמו שנאמר בהגדרה האוניברסלית זה לתפוס את המוט מעל מקביל בהרמה מהרצפה. ידיים מכופפות זו טעות טכנית שגורמת לירידה במשקל על המוט, כלומר זה לא יעיל. נכון שיש מגוון של שיטות וגישות בוויטליפטינג אבל ידיים מקופלות לרוב חסרון (יש כאלו שיוצא להם טוב עם זה, אבל זה בטח לא יתרון).אני לא משקולן ומעולם לא עשיתי פאוורקלין, אבל 102 קילו של "פאוורקלין" עם מרפקקים מכופפים נשמע לי כמו חצי פאוורקלין. אם אתה מקצר את טווח התנועה ובכך יכול להעיף את המוט גבוה יותר זו לא הרמה.
כמו שנגדיר שסקוואט עד מקביל עם 200 קילו נחשב כאלה סקוואט למעט טעות טכנית של שכחה לרדת מספיק עמוק.
נראה לי זה פיצוי על לטסימוס חלש וכשמכופפים מרפקים זה עוזר לכווץ את הלטסימוס (כמו שמינית חתירה).
משקולנים תתקנו אותי אם אני טועה...
אני אהבתי את השירלא יודע בקשר לטכניקה אבל החולצה שלך מגניבה 😃
תגיד לי אם אני צודק-
1. הקפצת נמוך לא? בערך באמצע הירך ולא בשליש העליון.
2. אני גם שמתי לב שקפצת אחורה ולא במקום, אני צודק?
חוץ מזה סחתיין. אני מת כבר למשוך 100 בקלין ובמיוחד בפאוורקלין.
כמו שצויין כפיפה במרפק לא קשורה ללטיסימוס, וזו טעות טכנית.נראה לי זה פיצוי על לטסימוס חלש וכשמכופפים מרפקים זה עוזר לכווץ את הלטסימוס (כמו שמינית חתירה).
משקולנים תתקנו אותי אם אני טועה...
טווח תנועה נמדד ע"פ המרחק אותו המוט זז. מרפקים ישרים\כפופים לא משנים את זה, אין קשר.אני לא משקולן ומעולם לא עשיתי פאוורקלין, אבל 102 קילו של "פאוורקלין" עם מרפקקים מכופפים נשמע לי כמו חצי פאוורקלין. אם אתה מקצר את טווח התנועה ובכך יכול להעיף את המוט גבוה יותר זו לא הרמה.
הגבתי על זה כבר.טווח תנועה נמדד ע"פ המרחק אותו המוט זז. מרפקים ישרים\כפופים לא משנים את זה, אין קשר.