החלטתי שבתאריך ה-1/9/2014 אני מתחיל את השינו של החיים שלי.
לאחר 3-4 שנים של ניסיונות בפיתוח גוף/פאוורלפיטינג, היו המון כישלונות.. חוסר ידע באימונים, בתזונה, במה נדרש להצלחה.
היו לי תכניות רעות, זמני התאוששות גרועים, שינה של 5-6 שעות לפעמים, בלי תפריט מסודר.
הפעם אני מרגיש מוכן במאה אחוז מבחינת ידע בתחום.. מה דרוש להצלחה. (חוץ מכמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהם כאן..)
1.אני אדאג לישון בין 7-8 שעות שינה מינימום ללילה
2.אני אבנה תפריט מסודר של + קלורי (לעלייה במסה) - הכיוון +500 קלוריות
3.אני אתאמן בתכנית SS ( המקורית עם פאוורקלין שכרגע אני עובד על הטכניקה בתרגיל..)
כרגע המשקלים הם +-
1.סקוואט 95 ק"ג ל-5 חזרות
2.דדליפט 120 ק"ג ל-5 חזרות
3.מילטרי פרס 50 ק"ג ל-5 חזרות
4.בנצ' פרס 75 ק"ג ל-5 חזרות
5.פאוור קלין - כרגע רק עובד על טכניקה עם 40 ק"ג.
יש לי כמה שאלות להיות בטוח שהכל יהיה מושלם בתכנית ובשינוי שאני סוף סוף בטוח שיקרה..
טוב אז התכנית הולכת להיות SS כמו שציינתי
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 3X5
השאלות:
1.אני בונה תפריט מסודר ומדויק של + קלורי. כמה גרם חלבון לכל ק"ג לחשב? התכנית שלי פי 2 ממשקל גוף..(כרגע שוקל 72, לכן 144 גרם חלבון בתפריט) יותר או פחות??
2.כמה פלוס קלוריות מומלץ בתכנית SS שהקטע כמובן עלייה במסה? הנטייה שלי ל-500+ קלורי ליום.
3.איך אני מבצע חימום לתכנית SS הזאת? אם אפשר הסבר לחימום מלא.. לפני כל תרגיל לעשות איזה 4 סטים של חימום לעלות משקל לאט לאט? לעשות ריצה 5 דקות לפני האימון? חימום מפרקים? כמה סטים חימום? לכל תרגיל בנפרד חימום? או חימום כללי לפני האימון?
4.כמה זמן אני נח בין סט לסט במשקל עבודה? דקה וחצי? 5 דקות? כמה המנוחה קריטית ב-SS שאני אקח בין סט לסט? מה ההמלצה למינימום מנוחה ומה המקסימום?
תודה רבה לעוזרים.. מאוד חשובה לי ההצלחה והפעם אני הולך לתת מעצמי בכל הכוח!!
לאחר 3-4 שנים של ניסיונות בפיתוח גוף/פאוורלפיטינג, היו המון כישלונות.. חוסר ידע באימונים, בתזונה, במה נדרש להצלחה.
היו לי תכניות רעות, זמני התאוששות גרועים, שינה של 5-6 שעות לפעמים, בלי תפריט מסודר.
הפעם אני מרגיש מוכן במאה אחוז מבחינת ידע בתחום.. מה דרוש להצלחה. (חוץ מכמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהם כאן..)
1.אני אדאג לישון בין 7-8 שעות שינה מינימום ללילה
2.אני אבנה תפריט מסודר של + קלורי (לעלייה במסה) - הכיוון +500 קלוריות
3.אני אתאמן בתכנית SS ( המקורית עם פאוורקלין שכרגע אני עובד על הטכניקה בתרגיל..)
כרגע המשקלים הם +-
1.סקוואט 95 ק"ג ל-5 חזרות
2.דדליפט 120 ק"ג ל-5 חזרות
3.מילטרי פרס 50 ק"ג ל-5 חזרות
4.בנצ' פרס 75 ק"ג ל-5 חזרות
5.פאוור קלין - כרגע רק עובד על טכניקה עם 40 ק"ג.
יש לי כמה שאלות להיות בטוח שהכל יהיה מושלם בתכנית ובשינוי שאני סוף סוף בטוח שיקרה..
טוב אז התכנית הולכת להיות SS כמו שציינתי
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 3X5
השאלות:
1.אני בונה תפריט מסודר ומדויק של + קלורי. כמה גרם חלבון לכל ק"ג לחשב? התכנית שלי פי 2 ממשקל גוף..(כרגע שוקל 72, לכן 144 גרם חלבון בתפריט) יותר או פחות??
2.כמה פלוס קלוריות מומלץ בתכנית SS שהקטע כמובן עלייה במסה? הנטייה שלי ל-500+ קלורי ליום.
3.איך אני מבצע חימום לתכנית SS הזאת? אם אפשר הסבר לחימום מלא.. לפני כל תרגיל לעשות איזה 4 סטים של חימום לעלות משקל לאט לאט? לעשות ריצה 5 דקות לפני האימון? חימום מפרקים? כמה סטים חימום? לכל תרגיל בנפרד חימום? או חימום כללי לפני האימון?
4.כמה זמן אני נח בין סט לסט במשקל עבודה? דקה וחצי? 5 דקות? כמה המנוחה קריטית ב-SS שאני אקח בין סט לסט? מה ההמלצה למינימום מנוחה ומה המקסימום?
תודה רבה לעוזרים.. מאוד חשובה לי ההצלחה והפעם אני הולך לתת מעצמי בכל הכוח!!