הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנצ' תקוע אובד עצות

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני לא יודע מה לעשות , הבנצ שלי תקוע איזה שבועיים , בזמן שהסקוואט והדדליפט עולים יפה ,
אני בעבר הייתי בילדר ולא הייתי עושה בנצ כל כך וגם לא היה אכפת לי מהתרגיל הזה אז אני לוחץ רק 72.5 קג ל 3X5 :/
ואני שוקל 81 על 1.78 15-14 אחוז שומן , אני לא מאמין שאני לא יכול להתקדם בלי הרבה אוכל ,
בהנחה ואני על פלוס קלורי קטן איך לעבוד על הבנצ כדי להתקדם בו ? אני בסוג של SS שבה אני עושה בנצ 3X5 פעמיים בשבוע ופרס 3X5 פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון שלך לוחץ, אני בטוח שיש בעיות טכניקה.
איזה בעיות טכניקה כבר יכולות להיות ? אני רואה אנשים בלי שום טכניקה בבנצ שקטנים ממני בהרבה לוחצים 80 לחזרות ,
קשת בגב לכווץ רגליים ותחת לכווץ שכמות להוריד מוט לתחתית החזה ולהרים

נשמע קל על הנייר, נכון?
יש הרבה איפה לטעות, הרבה יותר ממה שאתה חושב.
עשה מה שהמפצל אמר ועלה סרטון.

איזה בעיות טכניקה כבר יכולות להיות ? אני רואה אנשים בלי שום טכניקה בבנצ שקטנים ממני בהרבה לוחצים 80 לחזרות ,
קשת בגב לכווץ רגליים ותחת לכווץ שכמות להוריד מוט לתחתית החזה ולהרים

עצם זה שאתה חושב שזה לא הגיוני שיהיו בעיות טכניקה - סימן שאתה לא באמת מבין איך לוחצים למרות שהדגשים שנתת על הנייר נכונים.

בנוסף לטכניקה, אצל הרבה מתאמנים מתחילים וגם בינוניים, מה שיוצר את ההתקדמות בתרגיל מסוים (בנץ' בעיקר) הם שרירים מסייעים חלשים. במקרה של הבנץ', בדר"כ מדובר בתלת-ראשי חלש.

• פותח/ת השרשור
עצם זה שאתה חושב שזה לא הגיוני שיהיו בעיות טכניקה - סימן שאתה לא באמת מבין איך לוחצים למרות שהדגשים שנתת על הנייר נכונים.
אז איך תסביר מלא שחיפים במכון שלי שלוחצים 80 לחזרות ? בלי שום אחד מהדגשים שציינתי

למה פלוס קלורי קטן?
תעשה SS נורמלי ותעלה סרטון טכניקה..

שאני נתקע בבנץ בעיקר כי הוא לא אנטנסיבי מידי, בנץ צריך להיות שבחזרה ה5 שלך אתה מרים את זה בלחץ
מה שאתה חושב על הrm4 שלך תעשה ל 5

תנוח בין הסטים עד שהשריר נרגע לגמרי אפילו אם יקח לך 10 דקות

• פותח/ת השרשור
למה פלוס קלורי קטן?
תעשה SS נורמלי ותעלה סרטון טכניקה..

שאני נתקע בבנץ בעיקר כי הוא לא אנטנסיבי מידי, בנץ צריך להיות שבחזרה ה5 שלך אתה מרים את זה בלחץ
מה שאתה חושב על הrm4 שלך תעשה ל 5

תנוח בין הסטים עד שהשריר נרגע לגמרי אפילו אם יקח לך 10 דקות
כי אני לא רוצה להיראות כמו פח זבל אז אני אוכל נקי ולא יותר מידי , ומסת שריר יש לי הבעיה זה היעילות שלה

כי אני לא רוצה להיראות כמו פח זבל אז אני אוכל נקי ולא יותר מידי , ומסת שריר יש לי הבעיה זה היעילות שלה
הקרבה אחי, הקרבה.
לא רוצה להיראות כמו פח זהל? אל תעשה תוכנית עצימה כמו סס שדורשת ממך הרבה קלוריות כדי להתקדם.

• פותח/ת השרשור
הקרבה אחי, הקרבה.
לא רוצה להיראות כמו פח זהל? אל תעשה תוכנית עצימה כמו סס שדורשת ממך הרבה קלוריות כדי להתקדם.
אז איזה תוכנית יש כדי שאני יתקדם במשקלים מבלי לעלות יותר מידי במשקל ?
שוב , יש עלי הרבה מאסת שריר היקף יד 40 אני 14 אחוז שומן בערך , אני אמור ללחוץ הרבה

אז איזה תוכנית יש כדי שאני יתקדם במשקלים מבלי לעלות יותר מידי במשקל ?
שוב , יש עלי הרבה מאסת שריר היקף יד 40 אני 14 אחוז שומן בערך , אני אמור ללחוץ הרבה
לפני שתעבור תוכנית גם אני מחזק את עמדתו של המפצל.
אתה יודע ללחוץ בכלל?

• פותח/ת השרשור
לפני שתעבור תוכנית גם אני מחזק את עמדתו של המפצל.
אתה יודע ללחוץ בכלל?
אני יעלה סרטון , בדק אותי במכון ליפטר רוסי עם בנצ 140 ואמר שאני לוחץ בסדר
אני מסיק ממך שמי שעושה SS כמו שצריך יראה כמו פח זבל?
אתה יכול להראות לי אחד שסיים את התוכנית ולא השמין משמעותית ? מהארץ
ואם תיתן לי אחד כזה אז שנינו נסכים שהוא פריק גנטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית